Geçinemeyenler kulübü

Ya ben normalde içerdim de son dönemlerde içemiyorum artık. Ağır geliyor, evde rose var,meyveliyi bile içemiyorum düşün artık. Geçen içip 3 saat kustum
Ben 2 senedir falan içmemiştim sanırım, yılbaşında rose aldım koydum kafaya çakırkeyf olacağım diye, çarpar onca zaman içmedim dedim.
Yahu şişe bitti, bende tık yok.
Ki saatlerce değil, 1,5 saatte falan bitti, anlamadım

Ben kadehe gerek duymadan şişeyi dikerdim kafaya ya anlamıyorum. Korkudan bira viski falan da alamıyorum. Gözüm korkuyor, saatlerce kusmayı göze alamıyorum
Alkol hassasiyetimiz oldu durduk yere işe bak

Ben kadehe gerek duymadan şişeyi dikerdim kafaya ya anlamıyorum. Korkudan bira viski falan da alamıyorum. Gözüm korkuyor, saatlerce kusmayı göze alamıyorum
Alkol hassasiyetimiz oldu durduk yere işe bak
Kusmak istemiyorsan kombin vereyim sana.
Önce 1 miller, sonra 2 shot tekila ve 1 votka, 2 shot daha tekila ve kapanış.
İstiyorsan en son yine miller.
Kusturmaz bu kombin.

Kusmak istemiyorsan kombin vereyim sana.
Önce 1 miller, sonra 2 shot tekila ve 1 votka, 2 shot daha tekila ve kapanış.
İstiyorsan en son yine miller.
Kusturmaz bu kombin.
Ya normalde kusturmaz belki ama diyorum ya ben 2 ay öncesine kadar köpek öldüren cinsten şarapları bile içerdim hiiiç etkilemezdi yeni yeni etkiliyor o yüzden kestiremiyorum

birayla önce yika sonra cilala diyosun
Kesinlikle, öz suyunu bir alsın, hazırlasın.
Benim kimyager arkadaşlar alkol almadan önce 1 çay bardağı zeytinyağı içerlerdi, üzerine öküz gibi alkol alırlardı.
Mide yağla kaplandığı için geçiş zor oluyormuş falan filan ama biranda kana karışıp adamı ne eder, bilemiyorum.
Çok çok içmek isteyen ve tadını seven zeytinyağı kullanıyordu.

Plajda götü sere serpe yayıp birayla güneşlenmek çekti canım

ayy allahim hayatta icemem o zeytin yağını o şekilde midem kalkar benim.

Koronadan dolayı olabilir mi?
Geçirdiğin için bünyen zayıfladı falan mı ki?
Olabilir zaten en son covid öncesi içmiştim hatta buraya da yazmıştım yılbaşında içecektik olmadı falan diye. Hazır içkiyi de bırakmışken bu kız namaza kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…