- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.081
bizimkiler kinaya geldi bir gece kaldi ertesi gun helin cikarma oldu dugunun oldugu sehire gittik.Ayrı şehirlerde yaşayanlar gelin çıkarmasını nasıl yapıyo biz yapamıycaz heralde
Rose dene, kusturmuyormuş.Evet cumadan toparlanın isteyen varsa ben de 3 şişe şarap var içince kustugum için içemiyorum
Ya ben normalde içerdim de son dönemlerde içemiyorum artık. Ağır geliyor, evde rose var,meyveliyi bile içemiyorum düşün artık. Geçen içip 3 saat kustumRose dene, kusturmuyormuş.
Hmmm biz de pazartesi kına cuma düğün olucak gibi düşün o yüzden zor gibibizimkiler kinaya geldi bir gece kaldi ertesi gun helin cikarma oldu dugunun oldugu sehire gittik.
bir gun sonra dugun.
yani 18 kina 19 cikarma 20 dugun gibi dusun
Ben 2 senedir falan içmemiştim sanırım, yılbaşında rose aldım koydum kafaya çakırkeyf olacağım diye, çarpar onca zaman içmedim dedim.Ya ben normalde içerdim de son dönemlerde içemiyorum artık. Ağır geliyor, evde rose var,meyveliyi bile içemiyorum düşün artık. Geçen içip 3 saat kustum
Ben kadehe gerek duymadan şişeyi dikerdim kafaya ya anlamıyorum. Korkudan bira viski falan da alamıyorum. Gözüm korkuyor, saatlerce kusmayı göze alamıyorumBen 2 senedir falan içmemiştim sanırım, yılbaşında rose aldım koydum kafaya çakırkeyf olacağım diye, çarpar onca zaman içmedim dedim.
Yahu şişe bitti, bende tık yok.
Ki saatlerce değil, 1,5 saatte falan bitti, anlamadım
Kusmak istemiyorsan kombin vereyim sana.Ben kadehe gerek duymadan şişeyi dikerdim kafaya ya anlamıyorum. Korkudan bira viski falan da alamıyorum. Gözüm korkuyor, saatlerce kusmayı göze alamıyorum
Alkol hassasiyetimiz oldu durduk yere işe bak
birayla önce yika sonra cilala diyosunKusmak istemiyorsan kombin vereyim sana.
Önce 1 miller, sonra 2 shot tekila ve 1 votka, 2 shot daha tekila ve kapanış.
İstiyorsan en son yine miller.
Kusturmaz bu kombin.
Ya normalde kusturmaz belki ama diyorum ya ben 2 ay öncesine kadar köpek öldüren cinsten şarapları bile içerdim hiiiç etkilemezdi yeni yeni etkiliyor o yüzden kestiremiyorumKusmak istemiyorsan kombin vereyim sana.
Önce 1 miller, sonra 2 shot tekila ve 1 votka, 2 shot daha tekila ve kapanış.
İstiyorsan en son yine miller.
Kusturmaz bu kombin.
Yok ya ben diyeti düzenli yapıyorum hatta şarabın yanına gravyer falan yiyorumNeyapsamkisimdi diyet yapacağim diye aç karninami iciyosun
Kesinlikle, öz suyunu bir alsın, hazırlasın.birayla önce yika sonra cilala diyosun
Damar yolunu neden mi kol yerine götlerine açtım kanalıma abone olarak izleyebilirsiniz keş hemşirebirayla önce yika sonra cilala diyosun
Plajda götü sere serpe yayıp birayla güneşlenmek çekti canımKesinlikle, öz suyunu bir alsın, hazırlasın.
Benim kimyager arkadaşlar alkol almadan önce 1 çay bardağı zeytinyağı içerlerdi, üzerine öküz gibi alkol alırlardı.
Mide yağla kaplandığı için geçiş zor oluyormuş falan filan ama biranda kana karışıp adamı ne eder, bilemiyorum.
Çok çok içmek isteyen ve tadını seven zeytinyağı kullanıyordu.
midende bi rahatsizlik vardir belki.Ya normalde kusturmaz belki ama diyorum ya ben 2 ay öncesine kadar köpek öldüren cinsten şarapları bile içerdim hiiiç etkilemezdi yeni yeni etkiliyor o yüzden kestiremiyorum
Bildiğim kadarıyla yok ağır geliyor gibi hissediyorum artık gençlere devredip kanepemde çaya dönme vaktim gelmiştir belkimidende bi rahatsizlik vardir belki.
ayy allahim hayatta icemem o zeytin yağını o şekilde midem kalkar benim.Kesinlikle, öz suyunu bir alsın, hazırlasın.
Benim kimyager arkadaşlar alkol almadan önce 1 çay bardağı zeytinyağı içerlerdi, üzerine öküz gibi alkol alırlardı.
Mide yağla kaplandığı için geçiş zor oluyormuş falan filan ama biranda kana karışıp adamı ne eder, bilemiyorum.
Çok çok içmek isteyen ve tadını seven zeytinyağı kullanıyordu.
valla yaşın geçmiş diyecektim de şimdi daha dugunun bile olmamis hatirlatmayim dedimBildiğim kadarıyla yok ağır geliyor gibi hissediyorum artık gençlere devredip kanepemde çaya dönme vaktim gelmiştir belki
Koronadan dolayı olabilir mi?Bildiğim kadarıyla yok ağır geliyor gibi hissediyorum artık gençlere devredip kanepemde çaya dönme vaktim gelmiştir belki
Olabilir zaten en son covid öncesi içmiştim hatta buraya da yazmıştım yılbaşında içecektik olmadı falan diye. Hazır içkiyi de bırakmışken bu kız namaza kaçarKoronadan dolayı olabilir mi?
Geçirdiğin için bünyen zayıfladı falan mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?