- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.421
Azar diye dalga geçmiştir yahu, yazmadın ki kötü bir şey, gayet şakalaştınız.denizciğim dün neyapsamkişimdi bana sen harfleri yazarken uzatıyorsun dedi.ben de öyle aışmışım misali bir şey yazdım.şakasın ada senin de nikin uzun o ne olacak dedim.şimdi br gördüm kendisini azarlamışım gibi yorum yapmış bana neyapsamki şimdi.düne dönüp okurmusun ben kötü bir şey yazmışmıyımmm?
benim var sevmediğim kişi.açık açıkda yazarımmm .herkesi görgüsüz göstermeye çalışan ama aynını da kendi yapan bir insannn.ben kurtuldummmm .başkaları düşünsün artıkyok o mesajlari gordum ben de dost dusman falan ne alakaburda kimse kimsenin dostuda değil düsmanıda degıl.
O bende de var.bende soracagim eğildigim zaman sag gogsumun altinda mandalina buyuklugunde bir sey sisip iniyor sanki
x üye hakkında yazacaktım.konusu kaldırılmış iyi olmuş diye.nikini bile söylemeyeceğim ki unutulsun.bir girdim neyapsamkişimdi bana çatmış.anlam veremedim filmAzar diye dalga geçmiştir yahu, yazmadın ki kötü bir şey, gayet şakalaştınız.
Neyapsamkisimdi yanlış mı anladı aceba?
hem gerginliğe gerek yok yahu, iyiyiz güzeliz devam
O da şaka yaptı yahux üye hakkında yazacaktım.konusu kaldırılmış iyi olmuş diye.nikini bile söylemeyeceğim ki unutulsun.bir girdim neyapsamkişimdi bana çatmış.anlam veremedim film
sevmediğin kişi olabilir ama sen sevmiyorsun diye başkalarininda aynı seyi yapmasini bekleyemezsin ki.benim var sevmediğim kişi.açık açıkda yazarımmm .herkesi görgüsüz göstermeye çalışan ama aynını da kendi yapan bir insannn.ben kurtuldummmm .başkaları düşünsün artık
benim ko direk mandalina buyuklugunde şişiyorO bende de var.
Şişip inmeden öte bir şey yer değiştiriyor ve inanılmaz ağrı yapıyor, adeta kitleniyorum kramp giriyor.
Doktora gittim söyledim, güldü
Tıp dünyasında böyle ciddiye alınıyorum arkadaşım
napalım film burda kim şaka kim ciddi karışıyor son haftalardaO da şaka yaptı yahu
Ay çok ciddiye alıyorsunuz yazılanları, ben zaten emojican olduğumdan, habire gülen adam atmamdan anlaşılıyor ama herkes kullanmadığı için ciddiye alınabiliyor.
Bende ise bence kaburgam yer değiştiriyor, doktor da buna güldü zatenbenim ko direk mandalina buyuklugunde şişiyor
sizle sorunum yok.olan kişi hala benle uğraşıyor sağlam yerlerden duyum aldım.ben de uğraşıyorumm hepsii buuuuusevmediğin kişi olabilir ama sen sevmiyorsun diye başkalarininda aynı seyi yapmasini bekleyemezsin ki.
ustelik bunu dostluk dusmanlik iliskisine cevirerek.
kurtuldum diyorsun ama bana göre pek de kurtulmus gorunmuyorsun çünkü sende sürekli tetikte bekliyorsun.
bahsettigin kisinin kim oldugunu biliyorum soylemene gerek yok.
burda hepimiz birleriyle sorun yaşıyoruz ama kimseye derdimizi anlatirken o sevmedigimiz kişiler hakkinda bu sekilde (dost düsman tarzi) yorum yapmiyoruz.
Aman salla ceycey, hayat güzel nefes almak güzel.napalım film burda kim şaka kim ciddi karışıyor son haftalardaben harflerin yerini bile karıştırıyorum yazarken napabilirim.beynim oyunlar oynuyor bana.
miden falanmi yirtildi acabaBende ise bence kaburgam yer değiştiriyor, doktor da buna güldü zaten
Ama kemiğim oynuyor, bir şey yer değiştiriyor hissediyorum.
Yahu cey, s... et o duyumları.sizle sorunum yok.olan kişi hala benle uğraşıyor sağlam yerlerden duyum aldım.ben de uğraşıyorumm hepsii buuuuu
allah askina ne saglam yeri ceycey, burda kimin profiline tiklasan ne yazdigini görüyosun zaten.sizle sorunum yok.olan kişi hala benle uğraşıyor sağlam yerlerden duyum aldım.ben de uğraşıyorumm hepsii buuuuu
Ay yok Allah korusun . Yırtık olsa durdurur mu ülsere döner hem , teşhis koyardı doktor.miden falanmi yirtildi acaba
Öyle bir şey olsa ağrıdan duramam herhalde. Büküldüğüm zaman oluyor, ayakkabı bağlama, bağdaş kurmuşsam öne eğilme gibi.miden falanmi yirtildi acaba
Ben cok gamsızımdır ya tam rahat pezevenk tipi var bendeAman salla ceycey, hayat güzel nefes almak güzel.
Ciddiye almamak lazım dünyayı, herkese bu lafım.
Genel olarak zaten gamsız ama sinirli tavrım var, ay burada da sinirlenemem.
Hepinize tavsiye ederim bu gamsızlığı.
bana hep midemden bagirsaklarim tasip yerine geri oturuyomus gibi geliyo egilinceAy yok Allah korusun . Yırtık olsa durdurur mu ülsere döner hem , teşhis koyardı doktor.
benimdeÖyle bir şey olsa ağrıdan duramam herhalde. Büküldüğüm zaman oluyor, ayakkabı bağlama, bağdaş kurmuşsam öne eğilme gibi.
Üst gövdem alta yaklaşınca hop kramp gibi bıçak saplanıyor.
Aman bana zaten ne olmuyor ki, bir hastaneye girip oda oda tüm doktorları gezmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?