Geçinemeyenler kulübü

Azar diye dalga geçmiştir yahu, yazmadın ki kötü bir şey, gayet şakalaştınız.
Neyapsamkisimdi yanlış mı anladı aceba?

hem gerginliğe gerek yok yahu, iyiyiz güzeliz devam

yok o mesajlari gordum ben de dost dusman falan ne alaka burda kimse kimsenin dostuda değil düsmanıda degıl.
benim var sevmediğim kişi.açık açıkda yazarımmm .herkesi görgüsüz göstermeye çalışan ama aynını da kendi yapan bir insannn.ben kurtuldummmm .başkaları düşünsün artık

bende soracagim eğildigim zaman sag gogsumun altinda mandalina buyuklugunde bir sey sisip iniyor sanki
O bende de var.
Şişip inmeden öte bir şey yer değiştiriyor ve inanılmaz ağrı yapıyor, adeta kitleniyorum kramp giriyor.
Doktora gittim söyledim, güldü
Tıp dünyasında böyle ciddiye alınıyorum arkadaşım

Azar diye dalga geçmiştir yahu, yazmadın ki kötü bir şey, gayet şakalaştınız.
Neyapsamkisimdi yanlış mı anladı aceba?

hem gerginliğe gerek yok yahu, iyiyiz güzeliz devam
x üye hakkında yazacaktım.konusu kaldırılmış iyi olmuş diye.nikini bile söylemeyeceğim ki unutulsun.bir girdim neyapsamkişimdi bana çatmış.anlam veremedim film

H Heytttt be tamam yahu, geçti bitti o mesele.
Ne gerek var açmaya şimdi, herkes herkese bayılmak zorunda değil ama durduk yere de ilişmenin manası yok.
Zaman geçiriyoruz işte, atışmanın manası yok.

x üye hakkında yazacaktım.konusu kaldırılmış iyi olmuş diye.nikini bile söylemeyeceğim ki unutulsun.bir girdim neyapsamkişimdi bana çatmış.anlam veremedim film
O da şaka yaptı yahu
Ay çok ciddiye alıyorsunuz yazılanları, ben zaten emojican olduğumdan, habire gülen adam atmamdan anlaşılıyor ama herkes kullanmadığı için ciddiye alınabiliyor.

benim var sevmediğim kişi.açık açıkda yazarımmm .herkesi görgüsüz göstermeye çalışan ama aynını da kendi yapan bir insannn.ben kurtuldummmm .başkaları düşünsün artık
sevmediğin kişi olabilir ama sen sevmiyorsun diye başkalarininda aynı seyi yapmasini bekleyemezsin ki.
ustelik bunu dostluk dusmanlik iliskisine cevirerek.
kurtuldum diyorsun ama bana göre pek de kurtulmus gorunmuyorsun çünkü sende sürekli tetikte bekliyorsun.
bahsettigin kisinin kim oldugunu biliyorum soylemene gerek yok.
burda hepimiz birleriyle sorun yaşıyoruz ama kimseye derdimizi anlatirken o sevmedigimiz kişiler hakkinda bu sekilde (dost düsman tarzi) yorum yapmiyoruz.

benim ko direk mandalina buyuklugunde şişiyor

O da şaka yaptı yahu
Ay çok ciddiye alıyorsunuz yazılanları, ben zaten emojican olduğumdan, habire gülen adam atmamdan anlaşılıyor ama herkes kullanmadığı için ciddiye alınabiliyor.
napalım film burda kim şaka kim ciddi karışıyor son haftalarda ben harflerin yerini bile karıştırıyorum yazarken napabilirim.beynim oyunlar oynuyor bana.

sizle sorunum yok.olan kişi hala benle uğraşıyor sağlam yerlerden duyum aldım.ben de uğraşıyorumm hepsii buuuuu

napalım film burda kim şaka kim ciddi karışıyor son haftalarda ben harflerin yerini bile karıştırıyorum yazarken napabilirim.beynim oyunlar oynuyor bana.
Aman salla ceycey, hayat güzel nefes almak güzel.
Ciddiye almamak lazım dünyayı, herkese bu lafım.

Genel olarak zaten gamsız ama sinirli tavrım var, ay burada da sinirlenemem.
Hepinize tavsiye ederim bu gamsızlığı.

sizle sorunum yok.olan kişi hala benle uğraşıyor sağlam yerlerden duyum aldım.ben de uğraşıyorumm hepsii buuuuu
allah askina ne saglam yeri ceycey, burda kimin profiline tiklasan ne yazdigini görüyosun zaten.
sanki fbi mossad cia burda o buna ne yazmis diyemi geziyor yani.
bak yine yaziyorum kurtulmamışsın.
burası sanal alem bu kadar ciddiye alma

miden falanmi yirtildi acaba
Öyle bir şey olsa ağrıdan duramam herhalde. Büküldüğüm zaman oluyor, ayakkabı bağlama, bağdaş kurmuşsam öne eğilme gibi.
Üst gövdem alta yaklaşınca hop kramp gibi bıçak saplanıyor.

Aman bana zaten ne olmuyor ki, bir hastaneye girip oda oda tüm doktorları gezmem lazım.

Ben cok gamsızımdır ya tam rahat pezevenk tipi var bende

benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…