- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.441
gamsızzz vicdansızzzz diye bir şarkı vardı o geldi aklımaa.ama bak gene uzattım harfleri ha ha ha.Ben cok gamsızımdır ya tam rahat pezevenk tipi var bende
Ben öyle uzatana kadar sinir krizi geçiririmgamsızzz vicdansızzzz diye bir şarkı vardı o geldi aklımaa.ama bak gene uzattım harfleri ha ha ha.
ayni konuyu konusunca sıkılıyoruz bizArkadaş Bi kayboluyorum ne meme kalmış ne b.kçok mu çabuk konu değişiyo anlamadım
Hep kaçırıyorum yaaayni konuyu konusunca sıkılıyoruz biz
kulağin baya tatli gelmiş o zaman :)Hep kaçırıyorum yaaısırmak falan demişsiniz geçen benim herif de kulağımı koparacaktı kumanda kavgası yaptık tatlı tatlı atışırken sen tut hart diye kulağıma dişini göm üç gün kulağım kızarık gezdim
benim koca 2 tencere yaprak sardı bu akşam.kulağımı ısırsa ben de ısırır koparırım valla uyurkenn.kulağin baya tatli gelmiş o zaman :)
kumanda kavgasi yaptigim bir kocam olmadi arkadaş şu hayatta ya
2 tencereyi kim yiyecekbenim koca 2 tencere yaprak sardı bu akşam.kulağımı ısırsa ben de ısırır koparırım valla uyurkenn.
Yapınca noluyo sanki gitti kulağım dişleri gömülmüşkulağin baya tatli gelmiş o zaman :)
kumanda kavgasi yaptigim bir kocam olmadi arkadaş şu hayatta ya
ay ben çok sinirlenirdim ya, birak isirmayi kulagima uflense sinir olurum ben bir anlik refleksle çarpabilirim bileYapınca noluyo sanki gitti kulağım dişleri gömülmüşhızını alamadı adam
biz de kız hariç herkes çok iştahlı 2 güne biter.ama benim kız sıska yemek beğenmez tok evin aç kedisi gibidir2 tencereyi kim yiyecek
Anlamadım kim gelip gidiyo
ilerde oda yer az ye bile dersin merak etmebiz de kız hariç herkes çok iştahlı 2 güne biter.ama benim kız sıska yemek beğenmez tok evin aç kedisi gibidir
Bir tencere sarmayı tek oturusta gömerimbiz de kız hariç herkes çok iştahlı 2 güne biter.ama benim kız sıska yemek beğenmez tok evin aç kedisi gibidir
sana dava acacakti ya bir arkidiş koca dedin diyeAnlamadım kim gelip gidiyo
AHAHSHDJDJDKDKDLFLDŞD e-devletten kontrol ediyorum hergünsana dava acacakti ya bir arkidiş koca dedin diye
Aynı bende öyleyim ama bi an kulağım koptu diye zırvalamaya başladımay ben çok sinirlenirdim ya, birak isirmayi kulagima uflense sinir olurum ben bir anlik refleksle çarpabilirim bile
sonra da yaza düğünum var ipek gibi olmam lazimBir tencere sarmayı tek oturusta gömerim
Hatırlatma......sonra da yaza düğünum var ipek gibi olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?