- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.461
ciddimi yaAHAHSHDJDJDKDKDLFLDŞD e-devletten kontrol ediyorum hergün. Bir de girmiş burdaki mesajlarımızı okumuş işte ekonomi topiğinde bile beni konuşuyo falan yazmıştıAHSSHJSDJDJDKFKFL
zeytinyağlı olursa ben de gömerim.ama bizdekielr etli sarma maalesef.Bir tencere sarmayı tek oturusta gömerim
nedenHatırlatma......
Aynen uğraşmak istemedim ne anlatcan buldu kocasını sarılıp uyusun ajdjdjdjdkciddimi ya
Ayy etli sarma için böbreğimi veririm. Bana hafta da bir yardımcı geliyor, bir jafta sarma bir hafta içli köfte falan yaptırıyorumzeytinyağlı olursa ben de gömerim.ama bizdekielr etli sarma maalesef.
Kime koca dedin kız?AHAHSHDJDJDKDKDLFLDŞD e-devletten kontrol ediyorum hergün. Bir de girmiş burdaki mesajlarımızı okumuş işte ekonomi topiğinde bile beni konuşuyo falan yazmıştıAHSSHJSDJDJDKFKFL
Nasıl unutursun benim davamı???? O kadar üzerine konuştuk seninle. Senden yardım istedim mapıstan Çek al beni dedim. Yazıklar olsun!!!!Kime koca dedin kız?
Nasıl unutursun benim davamı???? O kadar üzerine konuştuk seninle. Senden yardım istedim mapıstan Çek al beni dedim. Yazıklar olsun!!!!
sarma mercimek köftesi ıspanaklı börek için ben de verebilirim böbrekAyy etli sarma için böbreğimi veririm. Bana hafta da bir yardımcı geliyor, bir jafta sarma bir hafta içli köfte falan yaptırıyorum
kız allah seni bende sus hatirlatma falan diyince o gün ki sinirle herife tekmeyi basti heralde dedimEvet göbeğim
katip benim kuzen nişanlanacakmış çok üzüldümm.ben kime kız bulacağımm şimdiiii?Ay dur hatırlayamadım.
Dünya tersine dönüyor.katip benim kuzen nişanlanacakmış çok üzüldümm.ben kime kız bulacağımm şimdiiii?
Yuh be çikolata.Ay dur hatırlayamadım.
4 kilo verdim ama göbekte tık yok ben de.pantolonlar belden bir sıkıyorr.arabada düğme açıyorum mecburkız allah seni bende sus hatirlatma falan diyince o gün ki sinirle herife tekmeyi basti heralde dedimistersen benim göbeğimi göndereyim bakar bakar ben zayifim ya ipek gibiyim dersin
Ahhssjdj bulmuşkatip benim kuzen nişanlanacakmış çok üzüldümm.ben kime kız bulacağımm şimdiiii?
Mesajlara baktım, hatırladım.Yuh be çikolata.
diş doktoru buldu.hele benim dişleri bedava yapmasınn ayırırım vallaaaDünya tersine dönüyor.
Ahsjdjdkkdld şikayetlenip gece koynuna girerek uyudum. Tipik kkcıyım. Kocamdan asla vazgeçmem yapışırım zamk gibi.kız allah seni bende sus hatirlatma falan diyince o gün ki sinirle herife tekmeyi basti heralde dedimistersen benim göbeğimi göndereyim bakar bakar ben zayifim ya ipek gibiyim dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?