- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.481
annesi bulduuu diyor bend e buldu diyorum.sanki yolda taş buldu gibiAhhssjdj bulmuş
Ay dur ayırma, şurda 10 yıl sonrası andropoz, adam yaşasın ne elliyon?diş doktoru buldu.hele benim dişleri bedava yapmasınn ayırırım vallaaa
Ben işte 200 lira para veriyom böbrek sayılırsarma mercimek köftesi ıspanaklı börek için ben de verebilirim böbrek
adam hepimizden genç.asıl evliler olarak bizler çöktük.hergün sporda kas üstüne kas yaptı.e ben ne yaptım yağ üstüne yağAy dur ayırma, şurda 10 yıl sonrası andropoz, adam yaşasın ne elliyon?
Dişlerini sökerek s... artık. Sever yani:)))))diş doktoru buldu.hele benim dişleri bedava yapmasınn ayırırım vallaaa
başlık parası isteyeceğim kızdan bana implant lazım 1 tane.çok pahalı yaa bedavaya getirmem lazımmmDişlerini sökerek s... artık. Sever yani:)))))
Naaaaah yapar valla havada bulut sen onu unutbaşlık parası isteyeceğim kızdan bana implant lazım 1 tane.çok pahalı yaa bedavaya getirmem lazımmm
ben dugmeleri kapatamiyorum canim, hele bu ara asıri hizli gidiyorum.4 kilo verdim ama göbekte tık yok ben de.pantolonlar belden bir sıkıyorr.arabada düğme açıyorum mecbur
beni tanımadan büyük konuşma.çalışmayan bir kadın olarak refah seviyemi nasıl sağlıyorum sandınn.kuzenler sağolsunnn.Naaaaah yapar valla havada bulut sen onu unut
1.800 dolarcıkbaşlık parası isteyeceğim kızdan bana implant lazım 1 tane.çok pahalı yaa bedavaya getirmem lazımmm
zararlı olmasın.ben kiraz sapı içiyorum günde 2 bardak.geceden de cevizi suya koyup sabah içiyorum doktor önermişti.yoğurda kırmızı biberi denedim yiyemedim onu bıraktımben dugmeleri kapatamiyorum canim, hele bu ara asıri hizli gidiyorum.
bak uine aklima geldi gidip kendime hap map alacagim simdi netten zayiflamak icin
Bedava damar yolu bile açmam enayiymiş sizinkilerbeni tanımadan büyük konuşma.çalışmayan bir kadın olarak refah seviyemi nasıl sağlıyorum sandınn.kuzenler sağolsunnn.
Saçmalama sakınben dugmeleri kapatamiyorum canim, hele bu ara asıri hizli gidiyorum.
bak uine aklima geldi gidip kendime hap map alacagim simdi netten zayiflamak icin
malzeme parası sadece işçilik bedava.ama kız bana kızıp paslı çivi çakabilir implant diye1.800 dolarcık
kiraz sapi ödem attiriyor ben icimdeki ödemi atsam 10 kilo giderzararlı olmasın.ben kiraz sapı içiyorum günde 2 bardak.geceden de cevizi suya koyup sabah içiyorum doktor önermişti.yoğurda kırmızı biberi denedim yiyemedim onu bıraktım
cıks.ailedeki tek kız kuzen benim hepisi erkekkk.ondan bana çanta ayakkabı almaya alıştırdım taa küçükten bunlarıı.benim gibi fakir değillerBedava damar yolu bile açmam enayiymiş sizinkiler
delirecegim ya bak herkes impilant falan torpil istiyor sende saglikcisin bana torpil yap mide ameliyati olmak istiyorum benSaçmalama sakın
İlişkiler farklı demek ben kuzenlerimi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bilecıks.ailedeki tek kız kuzen benim hepisi erkekkk.ondan bana çanta ayakkabı almaya alıştırdım taa küçükten bunlarıı.benim gibi fakir değiller
dört evin bir kiziyim nımıssızlar bana bir don bile almadılarcıks.ailedeki tek kız kuzen benim hepisi erkekkk.ondan bana çanta ayakkabı almaya alıştırdım taa küçükten bunlarıı.benim gibi fakir değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?