- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.501
Gel kesiyim mideni canım lafımı olurdelirecegim ya bak herkes impilant falan torpil istiyor sende saglikcisin bana torpil yap mide ameliyati olmak istiyorum ben
senin kocadan da başlık alırız bakkk.enişte oluyor kolay mı?Bedava damar yolu bile açmam enayiymiş sizinkiler
Şu an borsadan para kazanmaya çalışıyor canım kocam. Sessiz sessiz susuyorum köşede para kazanıyo diye.senin kocadan da başlık alırız bakkk.enişte oluyor kolay mı?
yok sen kesmeGel kesiyim mideni canım lafımı olur
Diyetisyen??????yok sen kesmesen bedava damar yolu bile acmiyosun
valla varimi yogumu bu ameliyata dokecegim ben heralde ya
ben onları bana bağımlı yetiştirdim itinayla işledim senelerce.tek çocuğum ne yapayımmm.karılarını bile işledimm gelirken asla eli boş gelmezler banaİlişkiler farklı demek ben kuzenlerimi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile
İşte ilişkiler farklı diyorum ya. Ben ksrılarının kocalarının adını bile bilmem yolda görsem tanımam 2 kuzen hariçben onları bana bağımlı yetiştirdim itinayla işledim senelerce.tek çocuğum ne yapayımmm.karılarını bile işledimm gelirken asla eli boş gelmezler bana
olmuyor anacim olmuyor.Diyetisyen??????
Para verirsen yaparsın kızolmuyor anacim olmuyor.
diyet yapamiyorum harfi harfine uyuyorum 3 gun sonra bir bakiyorum bayginlik geliyo elim ayagim titriyor seker meker kalmiyo
bana operasyon lazim
ayy seninki demi borsa da.kazanırlarsa gülüp eğleniyorlar kaybederlerse sinir küpüü dolanıyorlar.bend ebitcoin alayım diyorum ama hiç anlamıyorum nasıl alınır onu bile bilmiyorumm.avrupa 1.siymişiz kripto paradaŞu an borsadan para kazanmaya çalışıyor canım kocam. Sessiz sessiz susuyorum köşede para kazanıyo diye.
verdim vermedim mi saniyosun ustune bide diyetisyene verdigim paraya uzuluyorum bosa gitti kebap yerdim diyePara verirsen yaparsın kız
biz whatsaptan devamlı konuşuruz.geçen biri diyor ki: oğlumm şurada yazdıklarımız biri okusa yeminlen hepimizi tımarhaneye tıkarrrİşte ilişkiler farklı diyorum ya. Ben ksrılarının kocalarının adını bile bilmem yolda görsem tanımam 2 kuzen hariç
Ceycey benim eşimde bu bankadan hisse alma işine taktı biliyomusun nasıl işliyorayy seninki demi borsa da.kazanırlarsa gülüp eğleniyorlar kaybederlerse sinir küpüü dolanıyorlar.bend ebitcoin alayım diyorum ama hiç anlamıyorum nasıl alınır onu bile bilmiyorumm.avrupa 1.siymişiz kripto parada
kiz bunu senmi yazdin ben borda para mara okuyunca ceycey yazdi sandim direkŞu an borsadan para kazanmaya çalışıyor canım kocam. Sessiz sessiz susuyorum köşede para kazanıyo diye.
Bana da öğret dedim tamam dedi öğrenirsem yazarımayy seninki demi borsa da.kazanırlarsa gülüp eğleniyorlar kaybederlerse sinir küpüü dolanıyorlar.bend ebitcoin alayım diyorum ama hiç anlamıyorum nasıl alınır onu bile bilmiyorumm.avrupa 1.siymişiz kripto parada
Yok kız benimki de ilgileniyor. Borsa coin falankiz bunu senmi yazdin ben borda para mara okuyunca ceycey yazdi sandim direkborsayla bi tek onun esi ilgileniyo grupta diye
ögrenirsen banada anlat.ayy seninki demi borsa da.kazanırlarsa gülüp eğleniyorlar kaybederlerse sinir küpüü dolanıyorlar.bend ebitcoin alayım diyorum ama hiç anlamıyorum nasıl alınır onu bile bilmiyorumm.avrupa 1.siymişiz kripto parada
Uffff canım lahmacun istedi fındık ama 30 taneverdim vermedim mi saniyosun ustune bide diyetisyene verdigim paraya uzuluyorum bosa gitti kebap yerdim diye
30 mu ciddimisin ? kaç kilosunUffff canım lahmacun istedi fındık ama 30 tane
Kilo aldım şu sıralar 55im boy 16030 mu ciddimisin ? kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?