Geçinemeyenler kulübü

Ceycey benim eşimde bu bankadan hisse alma işine taktı biliyomusun nasıl işliyor
bankadan almıyoruz biz.tacirler le çalışıyor eşim.günlük al sat yaptığından matrix ekran gerekiyor çünkü.yatırım topiği var oraya gel.orda herkes yardımcı olur sana.yatırımdan hiç anlamıyorum adı

Yok ben anlamam da eşim bahsediyordu yemekte arkadaşı 20 bin koymuş 2 ayda 35 mi ne oldu dedi saçmalama vadeli hesap bile bu kadar getirmez dedim de ciddi gibiydi ufaktan Bi başlıcam diyo bankadan hisse alıyomuşsun falan diye anlattı sizde borsa falan deyince merak ettim

bankadan hisse alarak o kadar kazanamaz.kırk yılda bir hisse denk gelir öyle.ama anlayana borsa iyi para kazandırır bu doğru riski de fazladır

işte bir yiyip yiyip kilo almayan daha
Kendimi bildim bileli açım, yemek yemeye bayılırım, yapmaya da bayılırım. Şekerimi kontrol altında tuttuktan sonra gerisi vız gelir tırıs gider. Ama şundan eminim ki evde yapıp yediğim hic bir sey bana kilo aldırmıyor.

belli zaten yoksa bir şişmandan hic bir zaman yasasin yemek yemek sloganı cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…