- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.521
30 tane findik lahmacun yiyosun ve 55 kilomusun?Kilo aldım şu sıralar 55im boy 160
Yemiyorum canım o kadar istedi dedim30 tane findik lahmacun yiyosun ve 55 kilomusun?
bankadan almıyoruz biz.tacirler le çalışıyor eşim.günlük al sat yaptığından matrix ekran gerekiyor çünkü.yatırım topiği var oraya gel.orda herkes yardımcı olur sana.yatırımdan hiç anlamıyorum adıCeycey benim eşimde bu bankadan hisse alma işine taktı biliyomusun nasıl işliyor
buzlukta pizza var atmamak için micro ya kendimi zor tutuyorummm.Yemiyorum canım o kadar istedi dedimGece açlığı klasik gözüm aç
Yaşasın yemek yemekbuzlukta pizza var atmamak için micro ya kendimi zor tutuyorummm.
Yok ben anlamam da eşim bahsediyordu yemekte arkadaşı 20 bin koymuş 2 ayda 35 mi ne oldu dedi saçmalama vadeli hesap bile bu kadar getirmez dedim de ciddi gibiydi ufaktan Bi başlıcam diyo bankadan hisse alıyomuşsun falan diye anlattı sizde borsa falan deyince merak ettimbankadan almıyoruz biz.tacirler le çalışıyor eşim.günlük al sat yaptığından matrix ekran gerekiyor çünkü.yatırım topiği var oraya gel.orda herkes yardımcı olur sana.yatırımdan hiç anlamıyorum adı
yaşasınn kilolarrrYaşasın yemek yemek
yok yani onu yiyip sonra 55 kilo kaliyosan ben balkondan atlayayimYemiyorum canım o kadar istedi dedimGece açlığı klasik gözüm aç
bankadan hisse alarak o kadar kazanamaz.kırk yılda bir hisse denk gelir öyle.ama anlayana borsa iyi para kazandırır bu doğru riski de fazladırYok ben anlamam da eşim bahsediyordu yemekte arkadaşı 20 bin koymuş 2 ayda 35 mi ne oldu dedi saçmalama vadeli hesap bile bu kadar getirmez dedim de ciddi gibiydi ufaktan Bi başlıcam diyo bankadan hisse alıyomuşsun falan diye anlattı sizde borsa falan deyince merak ettim
işte bir yiyip yiyip kilo almayan dahaYaşasın yemek yemek
Yiyip yiyip 55 kiloyum diyenler en sinir olduğum şey su içsem yarıyo arkadaşyok yani onu yiyip sonra 55 kilo kaliyosan ben balkondan atlayayim
ben mutfagin onunden gecerken bile kilo aliyorumYiyip yiyip 55 kiloyum diyenler en sinir olduğum şey su içsem yarıyo arkadaş
Senin durum benden de beter bacımben mutfagin onunden gecerken bile kilo aliyorum
benim kızın öğretmeni çok güzel hem de fit.acilen onu besleyip şişmanlatmalıyımm.Yaşasın yemek yemek
Su içsem yarıyor maalesefyok yani onu yiyip sonra 55 kilo kaliyosan ben balkondan atlayayim
Kendimi bildim bileli açım, yemek yemeye bayılırım, yapmaya da bayılırım. Şekerimi kontrol altında tuttuktan sonra gerisi vız gelir tırıs gider. Ama şundan eminim ki evde yapıp yediğim hic bir sey bana kilo aldırmıyor.işte bir yiyip yiyip kilo almayan daha
Makarna perileri geldi yine iş başındabuzlukta pizza var atmamak için micro ya kendimi zor tutuyorummm.
belli zaten yoksa bir şişmandan hic bir zaman yasasin yemek yemek sloganı cikmazKendimi bildim bileli açım, yemek yemeye bayılırım, yapmaya da bayılırım. Şekerimi kontrol altında tuttuktan sonra gerisi vız gelir tırıs gider. Ama şundan eminim ki evde yapıp yediğim hic bir sey bana kilo aldırmıyor.
şişman da çok kırıcı oluyor.balık etli desek ya kendimizebelli zaten yoksa bir şişmandan hic bir zaman yasasin yemek yemek sloganı cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?