- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.541
hamsi de balık fok da balık be ceyceyşişman da çok kırıcı oluyor.balık etli desek ya kendimize
audrey e benziyorum deme lütfen.kıskançlıktan çattt diye çatlarım şimdiKendimi bildim bileli açım, yemek yemeye bayılırım, yapmaya da bayılırım. Şekerimi kontrol altında tuttuktan sonra gerisi vız gelir tırıs gider. Ama şundan eminim ki evde yapıp yediğim hic bir sey bana kilo aldırmıyor.
tmm yav şişmanımmm.ama rejimdeyim 65 oldum bugün ay sonuna 63 hedefim ama zorhamsi de balık fok da balık be ceycey
bütün keyifler cocuklar uyuduktan sonraya kalıyor dimi.Boy boy 3 minnosumu uyuttuktan sonra yasasin çay keyfibu kahve ama olsun yine de yaşasın demli çay
Aslinda zayif degilim beni boy kurtarıyor. Emziriyorum, yemeye tam gaz devambelli zaten yoksa bir şişmandan hic bir zaman yasasin yemek yemek sloganı cikmaz
Aminn sağolun. Öyle gerçekten gece nasil saat 1 oluyor anlamiyorum. Gun boyu erken yatıcam diyorum, bu saatte de sabaha kadar oturasim geliyorbütün keyifler cocuklar uyuduktan sonraya kalıyor dimi.
allah bagıslasin minnoslarinizi
tıknazlık = kilo zatenAslinda zayif degilim beni boy kurtarıyor. Emziriyorum, yemeye tam gaz devam
hanımefendi hem çalışıyor hem de 3 çocuk bakıyor.senle ben de evde pinekleye pinekleye birer kıza zor bakıyoruzbütün keyifler cocuklar uyuduktan sonraya kalıyor dimi.
allah bagıslasin minnoslarinizi
Uiyyy zor olmuyor mu 3 bebişBoy boy 3 minnosumu uyuttuktan sonra yasasin çay keyfibu kahve ama olsun yine de yaşasın demli çay
beyin ancak dinlenmeye geciyor keyifli geliyor sanirim.Aminn sağolun. Öyle gerçekten gece nasil saat 1 oluyor anlamiyorum. Gun boyu erken yatıcam diyorum, bu saatte de sabaha kadar oturasim geliyor
Deniz korkarak soruyorum senin boy kaçtıknazlık = kilo zatenhey allahim hadi kilo verdin bari boy verseydin de vücut taşısaydı oda yok anca boğaz vermiş
ay sorma valla soracagim da sormaya utaniyorum zor olmuyomu biz bir tanenin elinde rezil olmuşuz vallahanımefendi hem çalışıyor hem de 3 çocuk bakıyor.senle ben de evde pinekleye pinekleye birer kıza zor bakıyoruz
banlanınca tatil oluyor.ben banlıyken kitaplarımı bitiriyorum.dil öğreniyorum.iyi oluyorrbeyin ancak dinlenmeye geciyor keyifli geliyor sanirim.
bende hep kizla beraber yatacagim bugun derim sonra bakiyorum burda lak lak yapiyorum saat 2 3 olmuş.
bende banlaninca kitap okuyorumbanlanınca tatil oluyor.ben banlıyken kitaplarımı bitiriyorum.dil öğreniyorum.iyi oluyorr
56 kiloya mı şişmanım diyorsun?ben 1.57 ye 65 im o nolacak?1.55 56
Yok Allaha şükür bana boy vermiş 174 ama ek ayak vermemiş kurban olduğum 36 numara ayak mı olur1.55 56
Zor. Gerçekci olmak lazim kolay diyemiyorum. Ama hepsi de ayri tatli sipalarin. Tek tek ilgilenebilsem süper ama 3u bir arada nescafe misali daha tatlıUiyyy zor olmuyor mu 3 bebiş
boyum icin 155 56 dedim kilomdan bahsetmiyorum56 kiloya mı şişmanım diyorsun?ben 1.57 ye 65 im o nolacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?