Geçinemeyenler kulübü

Boy boy 3 minnosumu uyuttuktan sonra yasasin çay keyfi bu kahve ama olsun yine de yaşasın demli çay

audrey e benziyorum deme lütfen.kıskançlıktan çattt diye çatlarım şimdi

Aminn sağolun. Öyle gerçekten gece nasil saat 1 oluyor anlamiyorum. Gun boyu erken yatıcam diyorum, bu saatte de sabaha kadar oturasim geliyor
beyin ancak dinlenmeye geciyor keyifli geliyor sanirim.
bende hep kizla beraber yatacagim bugun derim sonra bakiyorum burda lak lak yapiyorum saat 2 3 olmuş.

Uiyyy zor olmuyor mu 3 bebiş
Zor. Gerçekci olmak lazim kolay diyemiyorum. Ama hepsi de ayri tatli sipalarin. Tek tek ilgilenebilsem süper ama 3u bir arada nescafe misali daha tatlı bir tanesi atarli birinci sınıf, pandemi çarpmış evde tıkılıp kalmış asosyallige alışamamış çocuk, diğeri koltuk tepesinde gezen 2 yaş tripleriyle bizi yerle yeksan eden başka bir atarli tip, diğeri de 8. ayına yeni girmiş anneee beni kucagindan hic birakma diye ağlayan canlı derslerde yakama yapışıp kıkır kıkır gülen yaşam destek ünitem ❤ böyle de güzeller oyyy yerim bunlari beeen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…