Geçinemeyenler kulübü

bayilirim uzun boylu kibar elli ayakli gacılara

Ay çok hoşsunuz gece gece

sabır var demek ki

ayy aynı bennn çok sevindim.bend e 36 giyiyorum.ellerimde çocuk eli gibi.o yüzden mune bile benim bit kadar pırlantaları 1er karat sandı ya.işin sırrı ellerde halbukiii

Allah bagıslasın Ben tek çocuk düşünüyorum. Eşim 2 bakamam tekteki standartları (manevi+maddi) sağlayamam diye. Standartlarım yüksek ama işte piyano tenis en iyi okullar vsvs o yüzden sordum manevi olarak hem zor hem kolay işte klasik analık sanırım.

ayy aynı bennn çok sevindim.bend e 36 giyiyorum.ellerimde çocuk eli gibi.o yüzden mune bile benim bit kadar pırlantaları 1er karat sandı ya.işin sırrı ellerde halbukiii
Hatırlatma ceycey ya evlenirken şimdiki aklım olsa üçbeş bilezik daha aldırırdım o ne öyle bozdururken hiç birsey etmedi en küçüklerini aldık gramı az az geldi

evde dügün salonu muzisyeni edasiyla org calmakla baslar muzisyenlige

Sabır ben ve çocuk asla yan yana gelecek kelimeler değildi gören, bilen, duyan inanamıyor ama durum bu. Öğretmenlikle sabrı öğrendim, çocukları sevdim. Soraaa bas gaza
ya işte mutlaka bir şey vardır o gaza basma cesaretini veren.
bir kuzenim üçüz+bir kizi daha var 4 çocuk yani ondaki sabir bende yok valla.
ya cocuk cogaldikca tecrube kazanildikca hersey daha kolay oluyor, yada ciddi anlamda bir sabir var bence.
ben mesela onun 4 cocugu gorunce ayvayi yedik diyorum, kadin hiiiç sinirleri alınmıs gibi valla

önce bir pet al tecrübe et sonra çocuk yaparsın

Amin sağ olun. Ben tekim, memnun olmayan gruptayim, sonuç 3 yavru ördek tek çocuk gibi olmayabilir ama imkansiz değil.ilkini buyuttum temeli saglam sanki sira diger ikisinde onlarinda ikisini bir elden çıkarabilirim. Elimden gelenin en iyisini yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…