- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.561
Yok Allaha şükür bana boy vermiş 174 ama ek ayak vermemiş kurban olduğum 36 numara ayak mı olurkuyumcu dalga geçiyo benle geçen Bi künye aldım hiç mi bileğin elin yok diye. Sanki varda yarısını eve bırakıp geldim
Ay çok hoşsunuz gece geceYok Allaha şükür bana boy vermiş 174 ama ek ayak vermemiş kurban olduğum 36 numara ayak mı olurkuyumcu dalga geçiyo benle geçen Bi künye aldım hiç mi bileğin elin yok diye. Sanki varda yarısını eve bırakıp geldim
sabır var demek kiZor. Gerçekci olmak lazim kolay diyemiyorum. Ama hepsi de ayri tatli sipalarin. Tek tek ilgilenebilsem süper ama 3u bir arada nescafe misali daha tatlıbir tanesi atarli birinci sınıf, pandemi çarpmış evde tıkılıp kalmış asosyallige alışamamış çocuk, diğeri koltuk tepesinde gezen 2 yaş tripleriyle bizi yerle yeksan eden başka bir atarli tip, diğeri de 8. ayına yeni girmiş anneee beni kucagindan hic birakma diye ağlayan canlı derslerde yakama yapışıp kıkır kıkır gülen yaşam destek ünitem ❤ böyle de güzeller oyyy yerim bunlari beeen.
Bu boyu 36 numara ayak nasıl taşısın az da kilo oldu mu o ayaklar isyan ediyo çok da bayılacak Bi durum değilbayilirim uzun boylu kibar elli ayakli gacılara
40 numarayla yasayan gaci ne yapsin ☠bayilirim uzun boylu kibar elli ayakli gacılara
ayy aynı bennn çok sevindim.bend e 36 giyiyorum.ellerimde çocuk eli gibi.o yüzden mune bile benim bit kadar pırlantaları 1er karat sandı ya.işin sırrı ellerde halbukiiiYok Allaha şükür bana boy vermiş 174 ama ek ayak vermemiş kurban olduğum 36 numara ayak mı olurkuyumcu dalga geçiyo benle geçen Bi künye aldım hiç mi bileğin elin yok diye. Sanki varda yarısını eve bırakıp geldim
Allah bagıslasınZor. Gerçekci olmak lazim kolay diyemiyorum. Ama hepsi de ayri tatli sipalarin. Tek tek ilgilenebilsem süper ama 3u bir arada nescafe misali daha tatlıbir tanesi atarli birinci sınıf, pandemi çarpmış evde tıkılıp kalmış asosyallige alışamamış çocuk, diğeri koltuk tepesinde gezen 2 yaş tripleriyle bizi yerle yeksan eden başka bir atarli tip, diğeri de 8. ayına yeni girmiş anneee beni kucagindan hic birakma diye ağlayan canlı derslerde yakama yapışıp kıkır kıkır gülen yaşam destek ünitem ❤ böyle de güzeller oyyy yerim bunlari beeen.
Sağolun sizinde evlatlarınız ne tatlı öyle maşallahAy çok hoşsunuz gece gece
boy kaldiriyordur sanirim o numarayı 1.76 gördüm profilde.40 numarayla yasayan gaci ne yapsin ☠
Aaa ben de aynı. Yüzük numaram 9ayy aynı bennn çok sevindim.bend e 36 giyiyorum.ellerimde çocuk eli gibi.o yüzden mune bile benim bit kadar pırlantaları 1er karat sandı ya.işin sırrı ellerde halbukiii
Sabır ben ve çocuk asla yan yana gelecek kelimeler değildi gören, bilen, duyan inanamıyor ama durum bu. Öğretmenlikle sabrı öğrendim, çocukları sevdim. Soraaa bas gazasabır var demek ki
Hatırlatma ceycey ya evlenirken şimdiki aklım olsa üçbeş bilezik daha aldırırdım o ne öyle bozdururken hiç birsey etmedi en küçüklerini aldık gramı az az geldiayy aynı bennn çok sevindim.bend e 36 giyiyorum.ellerimde çocuk eli gibi.o yüzden mune bile benim bit kadar pırlantaları 1er karat sandı ya.işin sırrı ellerde halbukiii
evde dügün salonu muzisyeni edasiyla org calmakla baslar muzisyenligeAllah bagıslasınBen tek çocuk düşünüyorum. Eşim 2 bakamam tekteki standartları (manevi+maddi) sağlayamam diye. Standartlarım yüksek ama işte piyano tenis en iyi okullar vsvs o yüzden sordum manevi olarak hem zor hem kolay işte klasik analık sanırım.
Artık neye ilgisi varsa ya ot gibi yaşamasın evladımevde dügün salonu muzisyeni edasiyla org calmakla baslar muzisyenlige
ya işte mutlaka bir şey vardır o gaza basma cesaretini veren.Sabır ben ve çocuk asla yan yana gelecek kelimeler değildi gören, bilen, duyan inanamıyor ama durum bu. Öğretmenlikle sabrı öğrendim, çocukları sevdim. Soraaa bas gaza
önce bir pet al tecrübe et sonra çocuk yaparsınAllah bagıslasınBen tek çocuk düşünüyorum. Eşim 2 bakamam tekteki standartları (manevi+maddi) sağlayamam diye. Standartlarım yüksek ama işte piyano tenis en iyi okullar vsvs o yüzden sordum manevi olarak hem zor hem kolay işte klasik analık sanırım.
ben ilerde pole dansa yollayacağimArtık neye ilgisi varsa ya ot gibi yaşamasın evladım
Amin sağ olun. Ben tekim, memnun olmayan gruptayim, sonuç 3 yavru ördekAllah bagıslasınBen tek çocuk düşünüyorum. Eşim 2 bakamam tekteki standartları (manevi+maddi) sağlayamam diye. Standartlarım yüksek ama işte piyano tenis en iyi okullar vsvs o yüzden sordum manevi olarak hem zor hem kolay işte klasik analık sanırım.
sen çabuk yaparsın o cocugu demedi demeAnnnaassııı kurbannn. (3 yıl cocuk düşünmüyor halim evet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?