Geçinemeyenler kulübü

Bazi seyleri olduğu gibi kabullenmeye başlıyoruz,mmükemmeliyetçilikten uzaklasiyorum ancak böyle mutluyum. Ucuzler de ne tatlıdır hemcins mi peki

Bu gazla ben bile birazdan yapabilirim

ben fakir a101 den 99 tl ye aldım bir org neyine yetmiyor.
bizimkinin de mikrofonu var bu 2.alısim apartmanda hep birlikte 1 aydir pokakali soydum içine ne koydum dinliyoruz
arada pik boku (peek a boo) soyluyor falan.
dur bakalim savci olsun derken seda sayan olacak sanirim

bizimkinin de mikrofonu var bu 2.alısim apartmanda hep birlikte 1 aydir pokakali soydum içine ne koydum dinliyoruz
arada pik boku (peek a boo) soyluyor falan.
dur bakalim savci olsun derken seda sayan olacak sanirim
Çocukları uyandirmamak adına sessiz gülüyorum yoksa sessiz kalınacak gibi değil

Bazi seyleri olduğu gibi kabullenmeye başlıyoruz,mmükemmeliyetçilikten uzaklasiyorum ancak böyle mutluyum. Ucuzler de ne tatlıdır hemcins mi peki
hepsi kız cocuklarin.
kendi aralarinda dilleri var sinirlendikleri zaman biseyler soyluyolar bir birlerine küfur ediyolar heralde
bir ara yurutec kullaniyorlardi her odadan bir cocuk cikiyor carpisan arabalar gibi

normalde kibar naif bir kadınım ama bir burda bir de kuzenlerle whatsapta içime bir şeyler giriyor kendimi dişi cem yılmaz sanıyorummm.asıl kişiliğim bu mu yoksaaa?

binadakilerin ruh sagligini düşunuyorum ben en çok.
gecen sabah 7.30 da kalkti odaya gitti, bende yatagi topluyordum birden pok bokuuu diye bir ses ama o saatte son ses usttekilerin oglunun noluyo lannn dedigini duydum gercekten
benim zaten elim ayagima dolandi kalp ritmim bozuldu korkudan

hepsi kız cocuklarin.
kendi aralarinda dilleri var sinirlendikleri zaman biseyler soyluyolar bir birlerine küfur ediyolar heralde
bir ara yurutec kullaniyorlardi her odadan bir cocuk cikiyor carpisan arabalar gibi
Öldüm gülmekten yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…