- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.581
ben fakir a101 den 99 tl ye aldım bir org neyine yetmiyor.evde dügün salonu muzisyeni edasiyla org calmakla baslar muzisyenlige
3 sene sonra diye düşünüyorum, şu virüslü yılları hayatımızdan saymıyorum hiç bi halt yapamadık.sen çabuk yaparsın o cocugu demedi deme
Bazi seyleri olduğu gibi kabullenmeye başlıyoruz,mmükemmeliyetçilikten uzaklasiyorum ancak böyle mutluyum. Ucuzler de ne tatlıdır hemcins mi pekiya işte mutlaka bir şey vardır o gaza basma cesaretini veren.
bir kuzenim üçüz+bir kizi daha var 4 çocuk yani ondaki sabir bende yok valla.
ya cocuk cogaldikca tecrube kazanildikca hersey daha kolay oluyor, yada ciddi anlamda bir sabir var bence.
ben mesela onun 4 cocugu gorunce ayvayi yedik diyorum, kadin hiiiç sinirleri alınmıs gibi valla
Bu gazla ben bile birazdan yapabilirimAmin sağ olun. Ben tekim, memnun olmayan gruptayim, sonuç 3 yavru ördektek çocuk gibi olmayabilir ama imkansiz değil.ilkini buyuttum temeli saglam sanki sira diger ikisinde onlarinda ikisini bir elden çıkarabilirim. Elimden gelenin en iyisini yaparim
bizimkinin de mikrofonu var bu 2.alısim apartmanda hep birlikte 1 aydir pokakali soydum içine ne koydum dinliyoruzben fakir a101 den 99 tl ye aldım bir org neyine yetmiyor.
dur yahuu daha düğün yapacaksın.karnı burnunda gelin mi olur?Bu gazla ben bile birazdan yapabilirim
Çocukları uyandirmamak adına sessiz gülüyorum yoksa sessiz kalınacak gibi değilbizimkinin de mikrofonu var bu 2.alısim apartmanda hep birlikte 1 aydir pokakali soydum içine ne koydum dinliyoruz
arada pik boku (peek a boo) soyluyor falan.
dur bakalim savci olsun derken seda sayan olacak sanirim
Babam ayakkabısını fırlatır piste busha atılan ayakkabı gibidur yahuu daha düğün yapacaksın.karnı burnunda gelin mi olur?
hepsi kız cocuklarin.Bazi seyleri olduğu gibi kabullenmeye başlıyoruz,mmükemmeliyetçilikten uzaklasiyorum ancak böyle mutluyum. Ucuzler de ne tatlıdır hemcins mi peki
normalde kibar naif bir kadınım ama bir burda bir de kuzenlerle whatsapta içime bir şeyler giriyor kendimi dişi cem yılmaz sanıyorummm.asıl kişiliğim bu mu yoksaaa?Çocukları uyandirmamak adına sessiz gülüyorum yoksa sessiz kalınacak gibi değil
binadakilerin ruh sagligini düşunuyorum ben en çok.Çocukları uyandirmamak adına sessiz gülüyorum yoksa sessiz kalınacak gibi değil
Öldüm gülmekten yaahepsi kız cocuklarin.
kendi aralarinda dilleri var sinirlendikleri zaman biseyler soyluyolar bir birlerine küfur ediyolar heralde
bir ara yurutec kullaniyorlardi her odadan bir cocuk cikiyor carpisan arabalar gibi
aman yap kız yaza hazir olur dügünde halay cekecek kivama gelir oBu gazla ben bile birazdan yapabilirim
düğünlerde asla oynamam ingiliz kraliçesi elizabeth gibi köşemde otururummmaman yap kız yaza hazir olur dügünde halay cekecek kivama gelir o
Gerdan kırarım ayıp olmasın diyedüğünlerde asla oynamam ingiliz kraliçesi elizabeth gibi köşemde otururummm
düğünlerde asla oynamam ingiliz kraliçesi elizabeth gibi köşemde otururummm
senin düğününde oynayayım bari ayıp olmasın.ama zayıflarsam oynarım.yoksa sallanan yağlarımı ortalara saçamamGerdan kırarım ayıp olmasın diye
olmaz mı?zorla koldan çekip götürüyorlar bir de.yaşlı teyzeler de sarılıp sırtıma vura vura öpüyorlar .ıslak ıslak oluyor yanaklarımsizin dugunler de hic kasiyla gozuyle tuhaf hareketlerle halaya çagıran olmuyomu
tokatlı ve sivaslı olmak bunu gerektirir çünküolmaz mı?zorla koldan çekip götürüyorlar bir de.yaşlı teyzeler de sarılıp sırtıma vura vura öpüyorlar .ıslak ıslak oluyor yanaklarım
Gerdan kırarım ayıp olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?