- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.601
ben Ankaralıyım 7 kuşak.tokatlı olan benim gocaaatokatlıve sivaslı olmak bunu gerektirir çünkü
biliyorum ama o ıslak ıslak openler kesin eş tarafı dügünlerinde oluyodurben Ankaralıyım 7 kuşak.tokatlı olan benim gocaaa
aynen öylee.ama seviyorum o teyzeleriii.ömürlerinde 2 defa anca görenler bile gurbann olurum sanaaa diye sarılıp öpüyorlar.ha bir de heriii demeleri var.biliyorum ama o ıslak ıslak openler kesin eş tarafı dügünlerinde oluyodur
3 sene sonra virüs bitmiş olursa tabi3 sene sonra diye düşünüyorum, şu virüslü yılları hayatımızdan saymıyorum hiç bi halt yapamadık.
yazacaktim ama yazmadimaynen öylee.ama seviyorum o teyzeleriii.ömürlerinde 2 defa anca görenler bile gurbann olurum sanaaa diye sarılıp öpüyorlar.ha bir de heriii demeleri var.
selam.kızım üşütmüş biraz uyuyamadı netflix izliyor.bend e bdv de akıllara zarar konularda geziniyorumm.Gece kuşları
Geçmiş olsun. Bdv yıkılıyor yine..selam.kızım üşütmüş biraz uyuyamadı netflix izliyor.bend e bdv de akıllara zarar konularda geziniyorumm.
geçmiş olsun ceycey.selam.kızım üşütmüş biraz uyuyamadı netflix izliyor.bend e bdv de akıllara zarar konularda geziniyorumm.
ne olmuşGeçmiş olsun. Bdv yıkılıyor yine..
Her telden çalanziiine olmuş
ingilterenin ünlü aktörlerinden birinin kendisinden borç aldığını sanan üye bile vardı.adama 20 bin 30 bin gönderiyormuş eşinden habersiz.kral arthur u oynayan dünyaca ünlü adam sözde avukat parası bulamamış.avukat parası bulursa sözleşmesini iptal edip türkiyeye yerleşecekmiş.dolandırıcılıkta nirvanaGeçmiş olsun. Bdv yıkılıyor yine..
şimdi okudum limoncu fitre ve zekatlarını hayvanlara veriyormuş.insanlar nankörmüş ha ha hane olmuş
oda bir seçenek tabi de smalı cocuklara ve löseve vermeyi tercih ediyoruzşimdi okudum limoncu fitre ve zekatlarını hayvanlara veriyormuş.insanlar nankörmüş ha ha ha
hayvana olmaz ki zatennn.oda bir seçenek tabi de smalı cocuklara ve löseve vermeyi tercih ediyoruz
o kadar dini bilgim yok açikcasi kime olur kime olmaz bilmem pek.hayvana olmaz ki zatennn.
ben de çok bilmiyorum ama hayvana vereni ne gördüm ne de duydum çevremde.hayvanlara yardım yaparız sadece bizim muhtara para veriliyor o yardımı yapıp resimliyor bazı mahalle sakinleri de katılıyor gibi gibio kadar dini bilgim yok açikcasi kime olur kime olmaz bilmem pek.
Ahahsjdjdjdkdödödldl temsili ben
O kadın bence normal değilşimdi okudum limoncu fitre ve zekatlarını hayvanlara veriyormuş.insanlar nankörmüş ha ha ha
Olmaz canım. Yani tev Darüşşafaka lösev mehmetçik vakfı falan varken. Neden hayvana kitliyorsun ki, gidip mamanı yine alırsın.o kadar dini bilgim yok açikcasi kime olur kime olmaz bilmem pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?