- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.621
yok diger canlilara veren ben degilim, baska bir üye :)Olmaz canım. Yani tev Darüşşafaka lösev mehmetçik vakfı falan varken. Neden hayvana kitliyorsun ki, gidip mamanı yine alırsın.
asgari ücretle uçtuğunu iddia ediyor, bizde normal oldugunu düsünmuyoruz zatenO kadın bence normal değil
Hayırlı geceleeer. burdaydim aslında ama bı anda arkadaşim geldi 10.30 gibi
Cok üzgünüm yaasgari ücretle uçtuğunu iddia ediyor, bizde normal oldugunu düsünmuyoruz zaten
Uyuyakalmışım dizi izlerken salonda
ne vijdansiz dimi hem karisini hem cocugunu ölduruyo gidip aldigi parayla geziyo.Cok üzgünüm ya
Nasıl bir canilik hiç anlayamayacağımne vijdansiz dimi hem karisini hem cocugunu ölduruyo gidip aldigi parayla geziyo.
karisi hamile olmasina ragmen cocugu ucurumun baska bir yerinden kadini baska bir yerinden aliyolar.
kadin dusmenin etkisiyle dogum yapmis sanki
aynen bende bi afalladim bugunmuydu acaba diyeYa bugün pazar abuu ben gene uçuyorum
Ay napıyım baktım topik sessiz sende doktora gitcem demiştin aklımda kalmış bugunü de pazartesi sandımaynen bende bi afalladim bugunmuydu acaba diye
pazar gunleri sessiz oluyo genelde topikAy napıyım baktım topik sessiz sende doktora gitcem demiştin aklımda kalmış bugunü de pazartesi sandım
Ne tür kitaplar okursun ona göre önerelimkitap önerisi olan varmı kızlar
aslinda böyle uçurtma avcisi, bin muhteşem gunes, iste kurk mantolu madonna, suc ve ceza tarzi kitaplari çok surukleyici okuyorum.Ne tür kitaplar okursun ona göre önerelim
aslinda böyle uçurtma avcisi, bin muhteşem gunes, iste kurk mantolu madonna, suc ve ceza tarzi kitaplari çok surukleyici okuyorum.
ama biraz baska kitaplarda okumak istiyorum.
şu ara hayvan çıftlıgı çok dikkatimi çekiyor mesela ama ağırmi gelir bilmiyorum.
ben polisiye ve yakın uzak tarih türü kitapları severim.ama bu aralar borsaya merak sardım borsa kitapları okuyorum fakatt çok sıkıcılar yahuuuu.aslinda böyle uçurtma avcisi, bin muhteşem gunes, iste kurk mantolu madonna, suc ve ceza tarzi kitaplari çok surukleyici okuyorum.
ama biraz baska kitaplarda okumak istiyorum.
şu ara hayvan çıftlıgı çok dikkatimi çekiyor mesela ama ağırmi gelir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?