- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.641
kopyalayip cevap yazmadan yollamışsın :))Naptım ben yaa
bende daha okumadim ama gördugum kadariyla ince bir kitap sanki.Hayvan çiftliğinin Türkçesi çok mu uzun biz üniversitede edebiyat dersinde animal farm okumuştuk cok kısaydı.
sabahattin alinin bütün kitapları güzel.kürk mantolu madonna en tanınmışı.ben çok beğenmiştim kitabı.ferhat göçerin sabahattin ali şarkıları albümünü de devamlı dinlerim.kopyalayip cevap yazmadan yollamışsın :))
2 3 kitabini okudum evet güzel kitaplari.sabahattin alinin bütün kitapları güzel.kürk mantolu madonna en tanınmışı.ben çok beğenmiştim kitabı.ferhat göçerin sabahattin ali şarkıları albümünü de devamlı dinlerim.
Ilk basta kopyalamadan göndermişim sonra dizenleyip kopyalayayım dedim becerememişim:)kopyalayip cevap yazmadan yollamışsın :))
merhabalar hayvan çiftliği de çok güzeldiraslinda böyle uçurtma avcisi, bin muhteşem gunes, iste kurk mantolu madonna, suc ve ceza tarzi kitaplari çok surukleyici okuyorum.
ama biraz baska kitaplarda okumak istiyorum.
şu ara hayvan çıftlıgı çok dikkatimi çekiyor mesela ama ağırmi gelir bilmiyorum.
bende aynı yazarı okuyorum kitapları bitene dek seri seri.ayşe kulin de çok severim.eski Ankarayı çok güzel anlatır kitaplarında dili de sade ve akıcıdır.2 3 kitabini okudum evet güzel kitaplari.
ben bazi konularda böyle takiliyorum.
mesela zulfu livaneli nin bir kitabini çok sevdiysem hmm bu adamin anlatimi iyi diyip sıkıldigim bir kitabina denk gelene kadar devam
değisik seylerde okumak istiyorum ama, tutunamayanlar ağır geldi mesela.
köpek gibi büyütülmüş çocukmerhabalar hayvan çiftliği de çok güzeldir
Dönüşüm
Zacharius usta
Oblomow
Ateş yakmak
sapiens
deneyebilirsiniz.
Sharlock Holmes serisini oku . Harry Potter serisi de güzel .kitap önerisi olan varmı kızlar
Bir de hayvan çiftliğikitap önerisi olan varmı kızlar
merhabalar, hoşgeldiniz :)köpek gibi büyütülmüş çocuk
martin eden
moby dick
beyaz diş
bunlarda olabilir
beyaz dis ve köpek gibi buyütülmus cocuk kitaplarinin konusu ilgimi cektiköpek gibi büyütülmüş çocuk
martin eden
moby dick
beyaz diş
bunlarda olabilir
Bayılmıştım bu saydiklariniza .köpek gibi büyütülmüş çocuk
martin eden
moby dick
beyaz diş
bunlarda olabilir
Ayy Oblomov demeyin bana.merhabalar hayvan çiftliği de çok güzeldir
Dönüşüm
Zacharius usta
Oblomow
Ateş yakmak
sapiens
deneyebilirsiniz.
ya bu kitabi cok okumak istiyorum konusu çok ilgimi çekiyo ama ağırmı acabaBir de hayvan çiftliği
obromowa baktim da benide sıkacak gibi kitapAyy Oblomov demeyin bana.
Bir o bir de Yüzüklerin Efendisi başlayıp da bitirenmediğim iki kitap.
Gecede bir kitap bitiren biri olarak bu iki kitao benim yüz karam resmen.
Ya senin algı düzeyin için ben hiç de ağır olduğunu düşünmüyorumya bu kitabi cok okumak istiyorum konusu çok ilgimi çekiyo ama ağırmı acaba
Köpek Gibi Büyüyülmüş Çocuk travmatik gerçek yaşam öykülerini içerir.beyaz dis ve köpek gibi buyütülmus cocuk kitaplarinin konusu ilgimi cekti
Sapiens i okurken bı zorlanip bırakmıştım yeniden başlayayım en iyisi .merhabalar hayvan çiftliği de çok güzeldir
Dönüşüm
Zacharius usta
Oblomow
Ateş yakmak
sapiens
deneyebilirsiniz.
Normal insanı etkileyecektir evet ama beeennnKöpek Gibi Büyüyülmüş Çocuk travmatik gerçek yaşam öykülerini içerir.
Psikolojinizi olumsuz etkileyebilir uyarmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?