Geçinemeyenler kulübü

Valla al benden o kadar ben de bir şey yapmadım. Ders yap, oğlanı parka çıkar, yemek pişir, ortalığı topla
Kahvalti hazirla, tam oturacakken cocuklar uyansin,onlari doyur, kahvalti edemeden oğlanın canlı dersi başlasın, hazirliklar tamam, tam tekrar niyet ettim Allah rızası için kahvaltı etmeye diyorum en küçük ağlıyor haydii al emzir hepten açlıktan bayilacakken saat olur 11 buçuk yarim saate eşim gelir onlar öğle yemeği yerken ben çayımı yudumlarım

Yapma bunu ya valla çok sinir bozucu oluyor. Otur kavga et derdin neyse söyle ama susma yani çok sinir bozucu bu
Öyle daha etkili oluyor. Sürekli tartışınca dırdırcı oluyoruz, birden yükselip orda bırakınca noluyoz ya oluyorlar.

Yapma bunu ya valla çok sinir bozucu oluyor. Otur kavga et derdin neyse söyle ama susma yani çok sinir bozucu bu
Kuduruyo saldın zehri susuyosun diyor. Ben de mangodan elbise bakıyorum o ara yüzümde hafif tebessümle skföflfkfk

Ya bende de benzer sadece bende tek bi tame var ve allahtan emmiyor
Sizinki benimkinin bel katı yorucudur

ben emzirirken yiyordum bir ara masanin altina tabure koymustum bacaklarim yuksekte dursun diye kiz cuk cuk emerken ben kahvalti yapiyordum denediniz mi hic

Ya bende de benzer sadece bende tek bi tame var ve allahtan emmiyor
Sizinki benimkinin bel katı yorucudur
Hele bizim canlı derslerarka arkaya oluyor, oğlum sabahtan ben öğleden sonra.. küçük aglar ortanca cama vurur.. evlere şenlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…