- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.021
hayirli olsun darısı başımaBuldum buldumBi gün içinde buldum pazartesiye düzeni kurmuş olurum
evet 3 çocuk var.ama sitenin en naif en kaliteli üyelerindendir kendisiO zaman üstadımın işi on kat ağır
sen nereye daha taksitler bitmedihayirli olsun darısı başıma
Tartışma benim herifte ters tepiyor, ben de böyle bişey buldum. Bi de o sinirli iken üstüne gitmem, az sakinleşsin beynine kan gitmeye başlasın, huhhuuu.benim boyle benimle tartisan kocam olsa hayatta susamam ya
ne güzel karşılik veren biri var oh mis
Kimmmevet 3 çocuk var.ama sitenin en naif en kaliteli üyelerindendir kendisi
Denemem mii soldan emzirip sağ elimle yiyorum dökülenleri de sol elle temizliyorumben emzirirken yiyordum bir aramasanin altina tabure koymustum bacaklarim yuksekte dursun diye kiz cuk cuk emerken ben kahvalti yapiyordum denediniz mi hic
valla taksitleri beklemeyecek gibiyim ya bakalımsen nereye daha taksitler bitmedi
Bordo bereli anaDenemem mii soldan emzirip sağ elimle yiyorum dökülenleri de sol elle temizliyorum
audrey hepburn
Skdkdllfflfl ben. Tam keserim tartışma ortasında o söylenir durur sonra saatler geçer gelir azcık sakinleşir sokulur ben başlarım tüfeeeek gibi. Tekrar kudurtur susarım ahsjdkdkd her an beni boşayabilir canım gocamTartışma benim herifte ters tepiyor, ben de böyle bişey buldum. Bi de o sinirli iken üstüne gitmem, az sakinleşsin beynine kan gitmeye başlasın, huhhuuu.
Estağfurullah. Veliler 5 i gecmeyen ders saatlerini degistirdigim icin isyandalar. Dedim.bir daha olursa bendeniz halaybasi 3 oğlumu da alır gecerim kamera karşısına sonra gelsin reveranslarO zaman üstadımın işi on kat ağır
Hee ay 3 bebeli askeraudrey hepburn
adamdan şikayet etme beğenerek almışsın işte.geçen bir konuya yazmışsın :aileme kalsa beni göbekli 30 u aşmış bir memurla evlendirirdi diyeTartışma benim herifte ters tepiyor, ben de böyle bişey buldum. Bi de o sinirli iken üstüne gitmem, az sakinleşsin beynine kan gitmeye başlasın, huhhuuu.
Bu en sevdikleri.Skdkdllfflfl ben. Tam keserim tartışma ortasında o söylenir durur sonra saatler geçer gelir azcık sakinleşir sokulur ben başlarım tüfeeeek gibi. Tekrar kudurtur susarım ahsjdkdkd her an beni boşayabilir canım gocam
Ama öyle.adamdan şikayet etme beğenerek almışsın işte.geçen bir konuya yazmışsın :aileme kalsa beni göbekli 30 u aşmış bir memurla evlendirirdi diye
allah kolaylık versinDenemem mii soldan emzirip sağ elimle yiyorum dökülenleri de sol elle temizliyorum
Ağır arızasınSkdkdllfflfl ben. Tam keserim tartışma ortasında o söylenir durur sonra saatler geçer gelir azcık sakinleşir sokulur ben başlarım tüfeeeek gibi. Tekrar kudurtur susarım ahsjdkdkd her an beni boşayabilir canım gocam
Geçen kapı kapandı kapıyı ittiricem diye duvara vurdu yanlışlıkla bana kızınca ahdjdjdşföfl kızdırmasın bananeAğır arızasın
Kocama okusam dırdırıma şükür eder oturur aşağı
Kel erkeklere bayılıyorum. Aşırı çekiciler. Benimkinde saç var işte amacımız dökmekAma öyle.Kel ve göbekli olmazsa olmaz onlar için.
zengin görünüşlü damat arıyorlardı demek ki.eline de puro .ama memurluk işi bozuyor.zengünn memur olmazzzAma öyle.Kel ve göbekli olmazsa olmaz onlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?