Geçinemeyenler kulübü

benim boyle benimle tartisan kocam olsa hayatta susamam ya
ne güzel karşılik veren biri var oh mis
Tartışma benim herifte ters tepiyor, ben de böyle bişey buldum. Bi de o sinirli iken üstüne gitmem, az sakinleşsin beynine kan gitmeye başlasın, huhhuuu.

ben emzirirken yiyordum bir ara masanin altina tabure koymustum bacaklarim yuksekte dursun diye kiz cuk cuk emerken ben kahvalti yapiyordum denediniz mi hic
Denemem mii soldan emzirip sağ elimle yiyorum dökülenleri de sol elle temizliyorum

Tartışma benim herifte ters tepiyor, ben de böyle bişey buldum. Bi de o sinirli iken üstüne gitmem, az sakinleşsin beynine kan gitmeye başlasın, huhhuuu.
Skdkdllfflfl ben. Tam keserim tartışma ortasında o söylenir durur sonra saatler geçer gelir azcık sakinleşir sokulur ben başlarım tüfeeeek gibi. Tekrar kudurtur susarım ahsjdkdkd her an beni boşayabilir canım gocam

adamdan şikayet etme beğenerek almışsın işte.geçen bir konuya yazmışsın :aileme kalsa beni göbekli 30 u aşmış bir memurla evlendirirdi diye

Bu en sevdikleri. Boşamaz, raad ol

Ağır arızasın
Kocama okusam dırdırıma şükür eder oturur aşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…