- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.041
mulayimin içinden neler çıktı görüyorsunuzGeçen kapı kapandı kapıyı ittiricem diye duvara vurdu yanlışlıkla bana kızınca ahdjdjdşföfl kızdırmasın banane
benimde favorim kel hafifde balkonKel erkeklere bayılıyorum. Aşırı çekiciler. Benimkinde saç var işte amacımız dökmek
içimdeki canavar vizyondamulayimin içinden neler çıktı görüyorsunuz
Memur vasıflı olacak yevrum, dümdüz değil.zengin görünüşlü damat arıyorlardı demek ki.eline de puro .ama memurluk işi bozuyor.zengünn memur olmazzz
benim koca da saç da var balkon da .benimde favorim kel hafifde balkon
Yok kız şöyle kapı yüzüne kapandı çıkınca bu kapıyı sert şekilde açacağına saf o kızgınlıkla duvarı iteklemiş eli falan gitti ahsjdkdkd ona rağmen suskunluğumu korumuştum buz koyupmulayimin içinden neler çıktı görüyorsunuz
Balkonu kafayı koyup uzanmak için seviyorumbenimde favorim kel hafifde balkon
ahahahaYok kız şöyle kapı yüzüne kapandı çıkınca bu kapıyı sert şekilde açacağına saf o kızgınlıkla duvarı iteklemiş eli falan gitti ahsjdkdkd ona rağmen suskunluğumu korumuştum buz koyup
Memurlar fakfakir hala millet memur diyorMemur vasıflı olacak yevrum, dümdüz değil.
Estağfurullah utanırım demeyin öyleevet 3 çocuk var.ama sitenin en naif en kaliteli üyelerindendir kendisi
Bizimkiler başka b.k bilmez ki.Memurlar fakfakir hala millet memur diyor
aç kalmayız en azından mantığıMemurlar fakfakir hala millet memur diyor
Valla öyle. Millet öğretmenlere taktı kafayı ama ucu ucunayızMemurlar fakfakir hala millet memur diyor
fakir makir şu pandemide maaşıni çatir catir alan tek calisan onlar oldu sanirim.Memurlar fakfakir hala millet memur diyor
canlı dersler bir alem zaten.bizim kızın sınıf öğretmeninin küçük kızı.din öğretmeninin küçük oğlu.ingilizce öğretmenimizin de simsiyah şirin köpeği de arada katılıyrolar derslere.çocuklar onları görmeyi dört gözle bekliyorlar amaEstağfurullah utanırım demeyin öylekendi halinde bır üye diyelim ahtapot anne
Geçen biri konu açtı ya 4binle 3 çocuklu ablasına bakacakmış oğlan. Konu başka olduğu için soramadım ama 4binle 3 çocuğa falan rüyasında bakarValla öyle. Millet öğretmenlere taktı kafayı ama ucu ucunayız
adınız yata yata para kazanan güruh çünküValla öyle. Millet öğretmenlere taktı kafayı ama ucu ucunayız
Evet öyle kendi adıma inş ölmem dediğim kesimdendim pandemi boyuncafakir makir şu pandemide maaşıni çatir catir alan tek calisan onlar oldu sanirim.
yada maaşimi alabilecekmiyim acaba diye düşünmeyen, kesintisi olmayan, iş yerim kapanacak mı diye düşunmeyen kesim.
3 çocuk artı anaları.Geçen biri konu açtı ya 4binle 3 çocuklu ablasına bakacakmış oğlan. Konu başka olduğu için soramadım ama 4binle 3 çocuğa falan rüyasında bakar
belki sadece yuzune bakacaktırGeçen biri konu açtı ya 4binle 3 çocuklu ablasına bakacakmış oğlan. Konu başka olduğu için soramadım ama 4binle 3 çocuğa falan rüyasında bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?