Geçinemeyenler kulübü

allah kolaylık versin geçecek bu günler diyeceğim ama zaten biliyorsun söylemeye gerek yok
Insallah geçecek ortanca bezden kurtulup konuşsun hemen kreşe. Su henüz 2 yaşında. Alıcılar açık iyi gözlemliyor sosyallik iyi gelir ona. Büyük okula ben okula kucuk anneanneye sepet sepet yumurta sakın beni unutma

Eşimin okulu yatılı. Sınava 2 hafta var bi hafta önden gelelim diyorlar
Analar çocuklardan bıktı bebeler hepsinden
bizim canlı dersler bitiyor yarın.sadece çarşamba olacak bundan sonra.gene bana öğretmenlik günleri kızla kavgalar düşecek.27 kişilik sınıfın 9 kişisi gidecek okula.ama gitmeyenlere ders yok.ingilizce sıfır saat.

bizim alttakilerde artik okula gidiyolar sanirim sabahtan niye bilmiyorum ama.
kombiyide kapatip gidiyorlar işin kötü tarafı

Ingilizce niye sıfır

bizim alttakilerde artik okula gidiyolar sanirim sabahtan niye bilmiyorum ama.
kombiyide kapatip gidiyorlar işin kötü tarafı
dikmen de otururken altta tek yaşayan teyze vardı.4+1 evin sadece 1 odasını yakardı.donardık evde çocuk da yeni doğmuştu.ufo yakardık ayrıca gene de ısınmazdı.merkezi sistem de efsane.kış boyu çorapsız atletsiz bir tişörtle oturuluyor evde.hem de yakıt parası daha az geliyor.

Eşimin okulu yatılı. Sınava 2 hafta var bi hafta önden gelelim diyorlar
Analar çocuklardan bıktı bebeler hepsinden
Süreç çok kötü evet ama ben hep diyorum iyi ki çalışıyorum diye. Bide şöyle mesela genel olarak toplumda (eşim dahil) cok fazla panik var, tatile otele giderken çarşaf taşıyanına kadar. Ben hastane çarşafında yatıyorum ee sürekli iç içeyim o yüzden panik halim minimum, normal yaşantım maskeyle devam ediyor, ailem-eşim için çok endişeleniyorum sadece. Kendim için ıııh. Evde sürekli dursam kafayı yerdim.

bugun evde yerler ısınmadı ya.
kışın o soğuğunda ev firin gibiydi bugun evi isitamadim yerlere terliksiz ayagimi basinca buz gibi geliyor.
alttakinin az da olsa yakmasi cok önemli.

Ya bizim lojmanda oyle az gelmiyor. Neden ben anlamadkm..biz kombiyle daha az ödüyoruz her yer yanıyor,balkon bile

Oynatmaya az kaldi,doktorum nerdeeee

bugun evde yerler ısınmadı ya.
kışın o soğuğunda ev firin gibiydi bugun evi isitamadim yerlere terliksiz ayagimi basinca buz gibi geliyor.
alttakinin az da olsa yakmasi cok önemli.
Hava cok soguk olunca kimse de kısmıyor malum, isiniyoruz. 15 tatilde bayramda seyranda bizim alttakiler gidince de cok fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…