Geçinemeyenler kulübü

öğretmenin ders saati doluyor ondan .4. sınıf benim kızım.okula gitmeyenlere din ve ingilizce dersi yok.
O nasil is ya. Aaa anladim. Yüzyüze derslerdr sınıflar bölününce saatler 2ye katladı.. haydaaa cok garip buna çözüm bulunmamış mı

O nasil is ya. Aaa anladim. Yüzyüze derslerdr sınıflar bölününce saatler 2ye katladı.. haydaaa cok garip buna çözüm bulunmamış mı
yok 2 gruba bölünüyor ya.bize 2 saatti normal de ders.e bir saatini bir guruba diğer saatini diğer gruba veriyor.gelmeyenlere saat kalmıyor dolayısıyla

ya en düsükte yaksa yine bu kadar soguk olmaz bildigin kapatip gidiyor belli yani.
o ev isinmazda geri geldiklerinde
Evet. Biz 10 gun gittik de annem de acmayi unutmuş. 24 saat 50 55 te yanmayinca isinmadi. Kâr edeyim derken astarı yüzünü geçiyor . En düşükte yanmali sürekli.

annemin evi cok sıcak çati olmasina ragmen.
bizim apartmanın yaş ortalaması yüksekti.yakmıyorlarmıydı acaba?ama üst kat komşum yu......f halaç....lu idi siyasetçi.latife hanımın mektuplarını gören ender kişilerden yanii.onlarda ne yazıyor hep merak etmişimdir.

yok 2 gruba bölünüyor ya.bize 2 saatti normal de ders.e bir saatini bir guruba diğer saatini diğer gruba veriyor.gelmeyenlere saat kalmıyor dolayısıyla
Ama bizimkiler öyle yapmıyor acaba okuldan okula duruma göre degisiyor mmu takildim kaldim, adaletsizlik var burda böyle olmamalı

annemin alt komsusunun cocugu var 4 5 yaslarinda anneannesi evde bakiyor kadin o yuzden kapatamiyor muhtemelen, genel anlamdada bina baya sıcak

hemde cok
yani soyle anlatayim evin isisi 22 23 derece benim en soguk oda bu ic isisi yani bu sene en yuksek faturam 521 geldi.
normalde o isiya ulasmak icin her daim 70 de falan yakmam gerekir benim.
Vay be, 1yaş daha yaşlandım. Düşünelim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…