- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.081
Evet 500 ü gectik biz de. 3+1. Lojman burdan m2 olarak küçük, kömür aliniyor bir de tüp parası, abbboooowww600 e yakın geliyor bize ama ev büyük ondan.ama dikmende o paraya donardık asla ısınmazdı yalıtımı olmasına rağmen.
ya en düsükte yaksa yine bu kadar soguk olmaz bildigin kapatip gidiyor belli yani.Hava cok soguk olunca kimse de kısmıyor malum, isiniyoruz. 15 tatilde bayramda seyranda bizim alttakiler gidince de cok fark ediyor.
O nasil is ya. Aaa anladim. Yüzyüze derslerdr sınıflar bölününce saatler 2ye katladı.. haydaaa cok garip buna çözüm bulunmamış mıöğretmenin ders saati doluyor ondan .4. sınıf benim kızım.okula gitmeyenlere din ve ingilizce dersi yok.
annemin evi cok sıcak çati olmasina ragmen.600 e yakın geliyor bize ama ev büyük ondan.ama dikmende o paraya donardık asla ısınmazdı yalıtımı olmasına rağmen.
yok 2 gruba bölünüyor ya.bize 2 saatti normal de ders.e bir saatini bir guruba diğer saatini diğer gruba veriyor.gelmeyenlere saat kalmıyor dolayısıylaO nasil is ya. Aaa anladim. Yüzyüze derslerdr sınıflar bölününce saatler 2ye katladı.. haydaaa cok garip buna çözüm bulunmamış mı
nasıl gececek cocuklar o dersten? mecbur birakiyolar resmenöğretmenin ders saati doluyor ondan .4. sınıf benim kızım.okula gitmeyenlere din ve ingilizce dersi yok.
Evet. Biz 10 gun gittik de annem de acmayi unutmuş. 24 saat 50 55 te yanmayinca isinmadi. Kâr edeyim derken astarı yüzünü geçiyor . En düşükte yanmali sürekli.ya en düsükte yaksa yine bu kadar soguk olmaz bildigin kapatip gidiyor belli yani.
o ev isinmazda geri geldiklerinde
bizim apartmanın yaş ortalaması yüksekti.yakmıyorlarmıydı acaba?ama üst kat komşum yu......f halaç....lu idi siyasetçi.latife hanımın mektuplarını gören ender kişilerden yanii.onlarda ne yazıyor hep merak etmişimdir.annemin evi cok sıcak çati olmasina ragmen.
sınavda var maalesef.bu sene idare edilecek çaresi yoknasıl gececek cocuklar o dersten? mecbur birakiyolar resmen
bizi termostat kurtariyo, termostat olmasa dunyanin gazini yakar yinede isinamam eminimEvet. Biz 10 gun gittik de annem de acmayi unutmuş. 24 saat 50 55 te yanmayinca isinmadi. Kâr edeyim derken astarı yüzünü geçiyor . En düşükte yanmali sürekli.
Ama bizimkiler öyle yapmıyor acaba okuldan okula duruma göre degisiyor mmuyok 2 gruba bölünüyor ya.bize 2 saatti normal de ders.e bir saatini bir guruba diğer saatini diğer gruba veriyor.gelmeyenlere saat kalmıyor dolayısıyla
Termostat hic kullanmadık avantajli mmibizi termostat kurtariyo, termostat olmasa dunyanin gazini yakar yinede isinamam eminim
annemin alt komsusunun cocugu var 4 5 yaslarinda anneannesi evde bakiyor kadin o yuzden kapatamiyor muhtemelen, genel anlamdada bina baya sıcakbizim apartmanın yaş ortalaması yüksekti.yakmıyorlarmıydı acaba?ama üst kat komşum yu......f halaç....lu idi siyasetçi.latife hanımın mektuplarını gören ender kişilerden yanii.onlarda ne yazıyor hep merak etmişimdir.
bilmiyorum.1. dönemde böyleydi biz de şimdi de böyle olacak.Ama bizimkiler öyle yapmıyor acaba okuldan okula duruma göre degisiyor mmutakildim kaldim, adaletsizlik var burda böyle olmamalı
hemde cokTermostat hic kullanmadık avantajli mmi
Vay be, 1yaş daha yaşlandım. Düşünelim bunu.hemde cok
yani soyle anlatayim evin isisi 22 23 derece benim en soguk oda bu ic isisi yani bu sene en yuksek faturam 521 geldi.
normalde o isiya ulasmak icin her daim 70 de falan yakmam gerekir benim.
çok gerekli bir şey özellikle zor ısınan vede çocuklu evler icin.Vay be, 1yaş daha yaşlandım. Düşünelim bunu.
Lise tarih. Sizin?Khomyuk sizin branşınız nedir?
ya bu sene egitim isini birakmalilardi bence.sınavda var maalesef.bu sene idare edilecek çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?