Geçinemeyenler kulübü

ankara tam açılmaya girecekmiş.virüs riski az illerdenmiş ha ha ha.ben maskeyi bırakıp dolaşacağımm madem risk yok
ankara da hastaneler boş denecek kadar azalmis cidden.
sehir hastanesinde pandemi bolumunde bir hemsire ark. var o soyledi orayi.
onkolojide de annemin amcasinin oglu var baya boş diyormus oda.
halledilmesi gereken hastane isleri falan varsa tam zamani bence.
benimde kimligim bir ara kayipti iptal ettirmistim gidip onun yenisini alacagim pazartesi geciktirmeden.
yoksa bu kimlikle bana aşı falan yapmazlar ben aslında yoğum şuan gibi bi durumda kaldim

cocuklariniza da ogretebiliyormusunuz?
En büyükle küçükken konuşurdum anlardı, 3.5 yaşına kadar cizgi filmleri ingilizce izledi, ötesine geçemedik. Oyunlarla desteklemeye çalışıyorum sanırım seneye kadar bir ileri iki geri gideriz. Inatçı ve takıntılı maalesef

bir yerde okumustum 2.dil ogretilecekse baba turkce konusuyorsa anne ingilizce veya baska dil onu konusmaliymis ya o acidan merak ettim.
sandigim kadar kolay olmuyor demek ki

bir yerde okumustum 2.dil ogretilecekse baba turkce konusuyorsa anne ingilizce veya baska dil onu konusmaliymis ya o acidan merak ettim.
sandigim kadar kolay olmuyor demek ki
Oğlumu sınıfıma götürdüğümde çocuklar ingilizce konusmaya çalışıyorlardı eşimle bile ingilizce konuştuğumu sanıyorlar. bak içim bi tuhaf oldu, okulu özlemişim

Annemin kankası ingilizceci her gördüğünde ingilizce şarkı söyler öğrenemedi daha

Oğlumu sınıfıma götürdüğümde çocuklar ingilizce konusmaya çalışıyorlardı eşimle bile ingilizce konuştuğumu sanıyorlar. bak içim bi tuhaf oldu, okulu özlemişim
ilk ingilizce dersi almaya basladigimizda bende ögretmen hep ingilizce konusacak diye dusunmustum

ilk ingilizce dersi almaya basladigimizda bende ögretmen hep ingilizce konusacak diye dusunmustum
Anadolu lisesinde ortaokul hazirlik okuyan son furyadanım. Bizimkilerin Türkçe bilmediklerine kanaat etmistim. Üniversitede metod dersinde bir de baktim çeşit çeşit yöntem, teknik ve metod kullanmışlar. Iyi ki varlar. O dönemlere dönmeliyiz.

Kesinlikle. Annem o dönemin ilk anadolu liseleri olan maarif kolejinden mezun. 60 küsur yaşında hala benden iyi İngilizcesi. Ben senelerce dershaneye gittim, ama aynı değil. Eğitim kalitesi çok değişti ne yazık kş

Yaşlarımız yakın mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…