- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.101
IngilizceLise tarih. Sizin?
cocuklariniza da ogretebiliyormusunuz?Ingilizce
ankara tam açılmaya girecekmiş.virüs riski az illerdenmiş ha ha ha.ben maskeyi bırakıp dolaşacağımm madem risk yokya bu sene egitim isini birakmalilardi bence.
şuan okullari açarak gelecek seneki egıtim doneminide riske atmiyorlar mi?
ankara da hastaneler boş denecek kadar azalmis cidden.ankara tam açılmaya girecekmiş.virüs riski az illerdenmiş ha ha ha.ben maskeyi bırakıp dolaşacağımm madem risk yok
En büyükle küçükken konuşurdum anlardı, 3.5 yaşına kadar cizgi filmleri ingilizce izledi, ötesine geçemedik. Oyunlarla desteklemeye çalışıyorum sanırım seneye kadar bir ileri iki geri gideriz. Inatçı ve takıntılı maalesefcocuklariniza da ogretebiliyormusunuz?
maskeyi birakirsan riskin ta kendisi olursunankara tam açılmaya girecekmiş.virüs riski az illerdenmiş ha ha ha.ben maskeyi bırakıp dolaşacağımm madem risk yok
bir yerde okumustum 2.dil ogretilecekse baba turkce konusuyorsa anne ingilizce veya baska dil onu konusmaliymis ya o acidan merak ettim.En büyükle küçükken konuşurdum anlardı, 3.5 yaşına kadar cizgi filmleri ingilizce izledi, ötesine geçemedik. Oyunlarla desteklemeye çalışıyorum sanırım seneye kadar bir ileri iki geri gideriz. Inatçı ve takıntılı maalesef
Oğlumu sınıfıma götürdüğümde çocuklar ingilizce konusmaya çalışıyorlardıbir yerde okumustum 2.dil ogretilecekse baba turkce konusuyorsa anne ingilizce veya baska dil onu konusmaliymis ya o acidan merak ettim.
sandigim kadar kolay olmuyor demek ki
Annemin kankası ingilizceci her gördüğünde ingilizce şarkı söyler öğrenemedi dahaEn büyükle küçükken konuşurdum anlardı, 3.5 yaşına kadar cizgi filmleri ingilizce izledi, ötesine geçemedik. Oyunlarla desteklemeye çalışıyorum sanırım seneye kadar bir ileri iki geri gideriz. Inatçı ve takıntılı maalesef
Olsun aşina olmak da iyidir. Zamanla, yavaş yavaşAnnemin kankası ingilizceci her gördüğünde ingilizce şarkı söyler öğrenemedi daha
Yavrum işaret parmağını kaldırır bazen neydi bu anne derOlsun aşina olmak da iyidir. Zamanla, yavaş yavaş
ilk ingilizce dersi almaya basladigimizda bende ögretmen hep ingilizce konusacak diye dusunmustumOğlumu sınıfıma götürdüğümde çocuklar ingilizce konusmaya çalışıyorlardıeşimle bile ingilizce konuştuğumu sanıyorlar. bak içim bi tuhaf oldu, okulu özlemişim
aynenyaşar ne yaşar ne yaşamaz gibi sen de deniz ne yaşar ne yaşamaz mı oldun?
offf benimde camasirlar katlanacak duruyo3 makina çamaşır katlanmak üzere beni bekliyor, help please!!
Anadolu lisesinde ortaokul hazirlik okuyan son furyadanım. Bizimkilerin Türkçe bilmediklerine kanaat etmistim. Üniversitede metod dersinde bir de baktim çeşit çeşit yöntem, teknik ve metod kullanmışlar. Iyi ki varlar. O dönemlere dönmeliyiz.ilk ingilizce dersi almaya basladigimizda bende ögretmen hep ingilizce konusacak diye dusunmustum
Kesinlikle. Annem o dönemin ilk anadolu liseleri olan maarif kolejinden mezun. 60 küsur yaşında hala benden iyi İngilizcesi. Ben senelerce dershaneye gittim, ama aynı değil. Eğitim kalitesi çok değişti ne yazık kşAnadolu lisesinde ortaokul hazirlik okuyan son furyadanım. Bizimkilerin Türkçe bilmediklerine kanaat etmistim. Üniversitede metod dersinde bir de baktim çeşit çeşit yöntem, teknik ve metod kullanmışlar. Iyi ki varlar. O dönemlere dönmeliyiz.
Simdi kalkıyorum hem katliyorum hem yaziyorum hadi bakalimofff benimde camasirlar katlanacak duruyokızınkiler utulenecek ben burda sohbet ediyorum
Yaşlarımız yakın mı acaba?Kesinlikle. Annem o dönemin ilk anadolu liseleri olan maarif kolejinden mezun. 60 küsur yaşında hala benden iyi İngilizcesi. Ben senelerce dershaneye gittim, ama aynı değil. Eğitim kalitesi çok değişti ne yazık kş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?