- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.121
amann yok valla hiç uğraşmayacağimSimdi kalkıyorum hem katliyorum hem yaziyorum hadi bakalim
kaçıncı level anne bu ?Simdi kalkıyorum hem katliyorum hem yaziyorum hadi bakalim
Ben katlamasam benim bastı bacak hepsini dağıtır. Mfö den mecburen mecburenamann yok valla hiç uğraşmayacağimcumartesi izinliyim yarin aksam utulerim ben onlari katlama isinide sabah kizla yaparim
kacinci level anne bu ?Kesinlikle. Annem o dönemin ilk anadolu liseleri olan maarif kolejinden mezun. 60 küsur yaşında hala benden iyi İngilizcesi. Ben senelerce dershaneye gittim, ama aynı değil. Eğitim kalitesi çok değişti ne yazık kş
Aman yok ya hayatim mutfakta geçiyor. Hem sohbet hem de bitmek bilmeyen ev isi daha eglencelikaçıncı level anne bu ?
benimki de dürüyoe resmen katliyor diyemeyecegimBen katlamasam benim bastı bacak hepsini dağıtır. Mfö den mecburen mecburen
37 yaşındayım benYaşlarımız yakın mı acaba?
ben üniversite hazırlığa 0 ingilizce ile gelmiştim.öğretmenlerden biri de ingilizdi.konuşuyor ben hiç bir şey anlamıyorum.ama öyle öyle kulak dolgunluğu oluşmuş meğersem.tüm kurları kalmadan geçip hazırlığı bitirmiştim.ingilizcemize ortaokulda fen bilgisi öğretmenimiz gelirdi 1 ay boyunca aynı soru cevap ı tekrarlatıp durmuştu.ama harika bir fenciydi o başkaaAnadolu lisesinde ortaokul hazirlik okuyan son furyadanım. Bizimkilerin Türkçe bilmediklerine kanaat etmistim. Üniversitede metod dersinde bir de baktim çeşit çeşit yöntem, teknik ve metod kullanmışlar. Iyi ki varlar. O dönemlere dönmeliyiz.
cidden 3 cocugun yemesini nasıl ayarliyorsunAman yok ya hayatim mutfakta geçiyor. Hem sohbet hem de bitmek bilmeyen ev isi daha eglenceli
ben üniversite hazırlığa 0 ingilizce ile gelmiştim.öğretmenlerden biri de ingilizdi.konuşuyor ben hiç bir şey anlamıyorum.ama öyle öyle kulak dolgunluğu oluşmuş meğersem.tüm kurları kalmadan geçip hazırlığı bitirmiştim.ingilizcemize ortaokulda fen bilgisi öğretmenimiz gelirdi 1 ay boyunca aynı soru cevap ı tekrarlatıp durmuştu.ama harika bir fenciydi o başkaa
/QUOTE] hangi üniversitedeydiniz?
Alıntıyı çorba yaptım yine. Yarına çorbamız da hazırbaşkent
burda biri iş yapacağım diyince saygı duruşuna geçiyoruz biz,Aaa noldu çamaşır katlayan ben, susan siz oldunuz. Ben daha yazacaktım
yarına iş çok kara kara onu düşünüyordum.eskiden ayda bir kadın alırdım rahattım.ama mart sonundan beri kakılmış gibi ev işi yemek çay kahve çocuğun ödevleri projeleri bir de apartmanda ki 3 çocuğa whatsaptan ödevlerine yardım ediyorum.vırt zırt soruyorlar.bu dönem bitsin ölü taklidi yapacağımmm.tövbeledimm yardımıAaa noldu çamaşır katlayan ben, susan siz oldunuz. Ben daha yazacaktım
sen boşver boyle dunyevi işleri dolar euro artiyor ona odaklanyarına iş çok kara kara onu düşünüyordum.eskiden ayda bir kadın alırdım rahattım.ama mart sonundan beri kakılmış gibi ev işi yemek çay kahve çocuğun ödevleri projeleri bir de apartmanda ki 3 çocuğa whatsaptan ödevlerine yardım ediyorum.vırt zırt soruyorlar.bu dönem bitsin ölü taklidi yapacağımmm.tövbeledimm yardımı
borsadan battık 3 kuruşluk dolar eurodan ne olacak?beni özel borsa grubuna aldılar burda.am aaralarında borsadan en az anlayan kişi benimmm.bibi de var.ha bire coin alıp satıyor.yakında zengin olursen boşver boyle dunyevi işleri dolar euro artiyor ona odaklan
Valla benden se bekleyenler var ben de ölü taklidi yapıyorum. Bazen görünmez olmak istiyorumyarına iş çok kara kara onu düşünüyordum.eskiden ayda bir kadın alırdım rahattım.ama mart sonundan beri kakılmış gibi ev işi yemek çay kahve çocuğun ödevleri projeleri bir de apartmanda ki 3 çocuğa whatsaptan ödevlerine yardım ediyorum.vırt zırt soruyorlar.bu dönem bitsin ölü taklidi yapacağımmm.tövbeledimm yardımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?