Geçinemeyenler kulübü

Ben katlamasam benim bastı bacak hepsini dağıtır. Mfö den mecburen mecburen
benimki de dürüyoe resmen katliyor diyemeyecegim bir de anne bak ne guzel katlamis deniz degil mi diyor.
harika tebrik ediyorum diyip iyice buruşmuş kiyafetleri tekrar katliyorum ben

ben üniversite hazırlığa 0 ingilizce ile gelmiştim.öğretmenlerden biri de ingilizdi.konuşuyor ben hiç bir şey anlamıyorum.ama öyle öyle kulak dolgunluğu oluşmuş meğersem.tüm kurları kalmadan geçip hazırlığı bitirmiştim.ingilizcemize ortaokulda fen bilgisi öğretmenimiz gelirdi 1 ay boyunca aynı soru cevap ı tekrarlatıp durmuştu.ama harika bir fenciydi o başkaa

Şöyle derin bir nefes aldım. 36 bitecek, elbwt bitecek yani belki 3 belki 5 belki 10 yıl sonra

Aaa noldu çamaşır katlayan ben, susan siz oldunuz. Ben daha yazacaktım
yarına iş çok kara kara onu düşünüyordum.eskiden ayda bir kadın alırdım rahattım.ama mart sonundan beri kakılmış gibi ev işi yemek çay kahve çocuğun ödevleri projeleri bir de apartmanda ki 3 çocuğa whatsaptan ödevlerine yardım ediyorum.vırt zırt soruyorlar.bu dönem bitsin ölü taklidi yapacağımmm.tövbeledimm yardımı

sen boşver boyle dunyevi işleri dolar euro artiyor ona odaklan

sen boşver boyle dunyevi işleri dolar euro artiyor ona odaklan
borsadan battık 3 kuruşluk dolar eurodan ne olacak?beni özel borsa grubuna aldılar burda.am aaralarında borsadan en az anlayan kişi benimmm.bibi de var.ha bire coin alıp satıyor.yakında zengin olur

Valla benden se bekleyenler var ben de ölü taklidi yapıyorum. Bazen görünmez olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…