- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.141
özel borsa grubumu var ya burda anam zenginlere bakborsadan battık 3 kuruşluk dolar eurodan ne olacak?beni özel borsa grubuna aldılar burda.am aaralarında borsadan en az anlayan kişi benimmm.bibi de var.ha bire coin alıp satıyor.yakında zengin olur
ingilizce bilmesem ben de yakana yapışırdım benim kız için.Valla benden se bekleyenler var ben de ölü taklidi yapıyorum. Bazen görünmez olmak istiyorum
Valla 1 senedir hepimiz ayni dertten muzdaribiz. Temizlik. Robot yükümüzü hafifletti. Diğerlerini de yaptim ama gene de bi istiyor, malum bahar geliyor. Baslasın bahar temizliğiyarına iş çok kara kara onu düşünüyordum.eskiden ayda bir kadın alırdım rahattım.ama mart sonundan beri kakılmış gibi ev işi yemek çay kahve çocuğun ödevleri projeleri bir de apartmanda ki 3 çocuğa whatsaptan ödevlerine yardım ediyorum.vırt zırt soruyorlar.bu dönem bitsin ölü taklidi yapacağımmm.tövbeledimm yardımı
kaynanası yanında halaEpeydir @LaylonCorap da görünmüyor ortalıkta
kayınvalidesi geldi geleli çok yoğun galibaEpeydir @LaylonCorap da görünmüyor ortalıkta
Senin aran en iyi matematikle olmalı aslındaingilizce bilmesem ben de yakana yapışırdım benim kız için.ama acil matematikçi bir arkadaş edinmem lazım burdan.kesirlere geçti.zaten sevmem matematiği.eziyet geliyor yardım etmek
ingilizce bilmesem ben de yakana yapışırdım benim kız için.ama acil matematikçi bir arkadaş edinmem lazım burdan.kesirlere geçti.zaten sevmem matematiği.eziyet geliyor yardım etmek
Lise altı almıyor o canım
Kocamin sayesinde bir dilci olarak 19 a 1 matematik yapıp kpss de atandim. O da yurtdışı görev vs için dil hedefliyor,ondan beni aldı. Aramizdaki bağ tamamen duygusalingilizce bilmesem ben de yakana yapışırdım benim kız için.ama acil matematikçi bir arkadaş edinmem lazım burdan.kesirlere geçti.zaten sevmem matematiği.eziyet geliyor yardım etmek
robot ben de alacaktım bu hafta kararsız kaldım.burdan xiomi tavsiye ettiler 2.200 fiyatlı uygundu da.ama akrabalar yohhhh ondan alma roborack al dediler.kimi de samsung al servisi var dedikafam çorba oldu.Valla 1 senedir hepimiz ayni dertten muzdaribiz. Temizlik. Robot yükümüzü hafifletti. Diğerlerini de yaptim ama gene de bi istiyor, malum bahar geliyor. Baslasın bahar temizliği
Ters gidiyor ya, kaçırmak için habire iş kilitlemesi burda bool bol takılması lazımkaynanası yanında hala
garibim laylon da gozune girecegim diye haldır huldur iş yapıyor.
bir sal kendini diyorum dinlemiyo
Roborock al.robot ben de alacaktım bu hafta kararsız kaldım.burdan xiomi tavsiye ettiler 2.200 fiyatlı uygundu da.ama akrabalar yohhhh ondan alma roborack al dediler.kimi de samsung al servisi var dedikafam çorba oldu.
benim eş de ingilizce sıfır.arada çinlilerle toplantı yapıyor evden.beni çağırıp soruyor tercümanı kapatıp ne diyorlar diye.yahuu ben orta derecede ingilizce bilen insanım ayrıca mühendis te değilim.nasıl çevireyim onların konuştuklarını diyorum.hemen kızıma kızımm kızımmm ananın diploması sahte galibaaa bak ingilizce neyim bilmiyor diyor ha ha haKocamin sayesinde bir dilci olarak 19 a 1 matematik yapıp kpss de atandim. O da yurtdışı görev vs için dil hedefliyor,ondan beni aldı. Aramizdaki bağ tamamen duygusal
Yok, hatta adını bile duymadım
Karlı yerler arayışındayımfilmdelisi kar da yok nerelerdesin?
Ay abim izle dedi, sonu sürprizli dedi. 3. Bölümden sonra aşırı gerilimli heyecanlı. Mini dizi 7 bölüm bir şey. Bak benceYok, hatta adını bile duymadım
bu mesajin bana neden lisede ki tarih ögretmenimizi hatirlatti ki yaLise altı almıyor o canım
lupin i de tavsiye ederimmAy abim izle dedi, sonu sürprizli dedi. 3. Bölümden sonra aşırı gerilimli heyecanlı. Mini dizi 7 bölüm bir şey. Bak bence
Yok hava maksadıyla demiyor. Temel seviyeye inemiyorum diyor. Müfredata da hakim değil, yabancı baya. Ondan tamamen.bu mesajin bana neden lisede ki tarih ögretmenimizi hatirlatti ki yaadam lise bir de iken sınıfa gelip 9.siniflari hic sevmem 10.sinifa gecince arkadaş oluruz demisti hepimize
Gerilim dedin, beni yakaladınAy abim izle dedi, sonu sürprizli dedi. 3. Bölümden sonra aşırı gerilimli heyecanlı. Mini dizi 7 bölüm bir şey. Bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?