Geçinemeyenler kulübü

borsadan battık 3 kuruşluk dolar eurodan ne olacak?beni özel borsa grubuna aldılar burda.am aaralarında borsadan en az anlayan kişi benimmm.bibi de var.ha bire coin alıp satıyor.yakında zengin olur
özel borsa grubumu var ya burda anam zenginlere bak
benide hep bu sarı liralar mahvetti

Valla benden se bekleyenler var ben de ölü taklidi yapıyorum. Bazen görünmez olmak istiyorum
ingilizce bilmesem ben de yakana yapışırdım benim kız için. ama acil matematikçi bir arkadaş edinmem lazım burdan.kesirlere geçti.zaten sevmem matematiği.eziyet geliyor yardım etmek

Valla 1 senedir hepimiz ayni dertten muzdaribiz. Temizlik. Robot yükümüzü hafifletti. Diğerlerini de yaptim ama gene de bi istiyor, malum bahar geliyor. Baslasın bahar temizliği

ingilizce bilmesem ben de yakana yapışırdım benim kız için. ama acil matematikçi bir arkadaş edinmem lazım burdan.kesirlere geçti.zaten sevmem matematiği.eziyet geliyor yardım etmek
Kocamin sayesinde bir dilci olarak 19 a 1 matematik yapıp kpss de atandim. O da yurtdışı görev vs için dil hedefliyor,ondan beni aldı. Aramizdaki bağ tamamen duygusal

Valla 1 senedir hepimiz ayni dertten muzdaribiz. Temizlik. Robot yükümüzü hafifletti. Diğerlerini de yaptim ama gene de bi istiyor, malum bahar geliyor. Baslasın bahar temizliği
robot ben de alacaktım bu hafta kararsız kaldım.burdan xiomi tavsiye ettiler 2.200 fiyatlı uygundu da.ama akrabalar yohhhh ondan alma roborack al dediler.kimi de samsung al servisi var dedikafam çorba oldu.

robot ben de alacaktım bu hafta kararsız kaldım.burdan xiomi tavsiye ettiler 2.200 fiyatlı uygundu da.ama akrabalar yohhhh ondan alma roborack al dediler.kimi de samsung al servisi var dedikafam çorba oldu.
Roborock al.

Kocamin sayesinde bir dilci olarak 19 a 1 matematik yapıp kpss de atandim. O da yurtdışı görev vs için dil hedefliyor,ondan beni aldı. Aramizdaki bağ tamamen duygusal
benim eş de ingilizce sıfır.arada çinlilerle toplantı yapıyor evden.beni çağırıp soruyor tercümanı kapatıp ne diyorlar diye.yahuu ben orta derecede ingilizce bilen insanım ayrıca mühendis te değilim.nasıl çevireyim onların konuştuklarını diyorum.hemen kızıma kızımm kızımmm ananın diploması sahte galibaaa bak ingilizce neyim bilmiyor diyor ha ha ha

bu mesajin bana neden lisede ki tarih ögretmenimizi hatirlatti ki ya adam lise bir de iken sınıfa gelip 9.siniflari hic sevmem 10.sinifa gecince arkadaş oluruz demisti hepimize
Yok hava maksadıyla demiyor. Temel seviyeye inemiyorum diyor. Müfredata da hakim değil, yabancı baya. Ondan tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…