- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.161
Lupin yarım yahu, neyini tavsiye ediyorsun?lupin i de tavsiye ederimm
olsun bekliyorum işte heyecanlı oluyorLupin yarım yahu, neyini tavsiye ediyorsun?
Gelecek bakalım sezon devamı.
yok ya onunki de hava değil, adam mesleki olarak 9.sınıflara ders verirken sorun yaşıyordu çunku tanimiyor ne ögrenmis gelmisler bilmiyor.Yok hava maksadıyla demiyor. Temel seviyeye inemiyorum diyor. Müfredata da hakim değil, yabancı baya. Ondan tamamen.
ben en son ateşböceği yolunu bitirdim.bu hafta ara verdim dizilereGerilim dedin, beni yakaladın
Şimdi deadwınd bitmek üzere, onu izlerim.
Ahahahsholsun bekliyorum işte heyecanlı oluyor
Ne termali, nereye gitti ayol bu?
yeterse o kumandayı yere bırak ve bizimle gıybet yapAhahahsh
Yarım olduğunu bilseydim asla izlemezdim.
Dizi izlerken ilk kriterim, sezon çokluğu eğer o yoksa hikayenin bitmiş oluşu.
6 sene how to get away with murder izledim, 9 sene sherlock bekledim, yeter anacım.
Artık bekleyemem ben
Benim de sıkıntıda diziler.ben en son ateşböceği yolunu bitirdim.bu hafta ara verdim dizilere
ya ankara da ailesiyle kalacagi termal soruyordu dun, ama rahatsizdi da umarim termale gitmiştir yaniNe termali, nereye gitti ayol bu?
Angaraya gelmemiş miydi?
Gördüm az önce, ban yediği konudaki hatun değil mi o?filmdelisi khomyuk a bir üye dadandı akşam akıllara zarardı.kaçırdın valla şenliği. taa bu topiği bulup hesap sormaya gelmişşş ha ha ha
Hıı, ank da çok seçenek yok zaten tuh girseydi söylerdim.ya ankara da ailesiyle kalacagi termal soruyordu dun, ama rahatsizdi da umarim termale gitmiştir yani
konuyu hiç bilmiyorum.buraya gelip azarı basınca gördüm.Gördüm az önce, ban yediği konudaki hatun değil mi o?
Komşu gürültüsü meselesinde.
Ya birkaç gündür deli gibi tatil sitelerindeyim, yer yok kafayı yiyeceğim.yeterse o kumandayı yere bırak ve bizimle gıybet yap
deniz bdv de ki konuda tüm bdv kadınları yaşından küçük göründüğünü iddia etti her zamanki gibi.peki reel hayat da nerede yahuu bu kadınlarrrr?elim ayağım çocuk eli ayağı gibi.ben bile yaş aldıkça artık küçük görünmüyorummya ankara da ailesiyle kalacagi termal soruyordu dun, ama rahatsizdi da umarim termale gitmiştir yani
nas yer yok yaYa birkaç gündür deli gibi tatil sitelerindeyim, yer yok kafayı yiyeceğim.
Gözlerim kör oldu pc den bakmaktan.
arkadaş da villa araştırmış 17 binden aşağı bulamamış aylığı o da sıradan yerlerde.pandemi de fırsatçılığa dönüşmüşYa birkaç gündür deli gibi tatil sitelerindeyim, yer yok kafayı yiyeceğim.
Gözlerim kör oldu pc den bakmaktan.
bende onu diyorum iste teyze dedi bana diyorum kabul edemiyolardeniz bdv de ki konuda tüm bdv kadınları yaşından küçük göründüğünü iddia etti her zamanki gibi.peki reel hayat da nerede yahuu bu kadınlarrrr?elim ayağım çocuk eli ayağı gibi.ben bile yaş aldıkça artık küçük görünmüyorumm
Cuma giriş ve pzt çıkış şeklinde haftasonları.nas yer yok yaya bu tatil yerlerinde hafta sonu sokağa cikma yasagi yok mu?
bunlarin cocuklarina sadece saat 13 ve 16 arasi serbest degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?