- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.181
12 yaşında gözüken ya ?bende onu diyorum iste teyze dedi bana diyorum kabul edemiyolaryok yok 35 degilsindire dondu muhabbet artik
teselli ediyoruz biz birbirimizi
karavan al.at çocukları içine dağ bayır gezzzCuma giriş ve pzt çıkış şeklinde haftasonları.
Çocuklar ebeveynleriyle olduğunda yasağa tabi değiller.
Yahu haftasonunu geç, hafta içine yer bulamıyorum, en erken 10 marta bulduk.
Birkaç yerde bulduk haftaya ama değmez yani yoklukta bulduk, atlayalım olacak.
İyi ki pandemi var, gerçi hepsi doğa izole tatil ondan dolular
ben simdi saat 4 den sonra denizi dışari cikarsam yasak degilmiCuma giriş ve pzt çıkış şeklinde haftasonları.
Çocuklar ebeveynleriyle olduğunda yasağa tabi değiller.
Yahu haftasonunu geç, hafta içine yer bulamıyorum, en erken 10 marta bulduk.
Birkaç yerde bulduk haftaya ama değmez yani yoklukta bulduk, atlayalım olacak.
İyi ki pandemi var, gerçi hepsi doğa izole tatil ondan dolular
Var canım gayet, hele şuan villa fiyatları taban.arkadaş da villa araştırmış 17 binden aşağı bulamamış aylığı o da sıradan yerlerde.pandemi de fırsatçılığa dönüşmüş
Değil, sen varsın yanındaben simdi saat 4 den sonra denizi dışari cikarsam yasak degilmi
deşme yaralarimi ceycey12 yaşında gözüken ya ?ben bebek yüzlü denilen kızlardandım.aynaya bakıyorum eser kalmamış o yüzden artık.bunlar buzdolabında geceliyorlar galibaaa?
İstemem, klostrofobim var.karavan al.at çocukları içine dağ bayır gezzz
Ay aynı abimAhahahsh
Yarım olduğunu bilseydim asla izlemezdim.
Dizi izlerken ilk kriterim, sezon çokluğu eğer o yoksa hikayenin bitmiş oluşu.
6 sene how to get away with murder izledim, 9 sene sherlock bekledim, yeter anacım.
Artık bekleyemem ben
Senin gene 18 35, ben sana 28 32 atsam aynı kadın diyemezsindeşme yaralarimi ceyceysana 18 lik halimle 35 lik resmimi atsam halime acırsın, arka fonda muslum gurses çalmaya başlar
e ben neden bu eziyeti cekiyorum disari cikiyorum saat dörtu gecti diye anneme bile gitmeden arabayla tirsa tirsa eve donuyorumDeğil, sen varsın yanında
aynı durumdayımm.resim bile çektirmiyorum mecbur kalmazsam son yıllarda.çünkü gördüğüm kadın yabancı ve çirkin geliyor gözümeedeşme yaralarimi ceyceysana 18 lik halimle 35 lik resmimi atsam halime acırsın, arka fonda muslum gurses çalmaya başlar
atayim istersen evlendigim yilin resimleriyle su anki halimin resimleriniSenin gene 18 35, ben sana 28 32 atsam aynı kadın diyemezsin
Uçak üzerimden havalanmış gibi.
Hee oGördüm az önce, ban yediği konudaki hatun değil mi o?
Komşu gürültüsü meselesinde.
bend e öyle biliyordum değilmiymiş yani?e ben neden bu eziyeti cekiyorum disari cikiyorum saat dörtu gecti diye anneme bile gitmeden arabayla tirsa tirsa eve donuyorumyüz yilin enayisi gibi hissediyorum şuan kendimi
Yok, izlemedim.Ay aynı abimBitmeden izlemez o da. En sevdiği dizi de carnivale di. Sen de seviyorsan dişi versiyonusun
aynı durumdayımm.resim bile çektirmiyorum mecbur kalmazsam son yıllarda.çünkü gördüğüm kadın yabancı ve çirkin geliyor gözümee
Ben de polisiye severim de korkuya hiiiç bulaşmam. Ciddi anlamda kabus görüyorum. Sen benim dediğim diziyi izle kesin seveceksin o zamanYok, izlemedim.
Ben daha çok polisiye, gerilim ve korku alanında ilerliyorum.
degilmisbend e öyle biliyordum değilmiymiş yani?
Ben de şeyi anlamıyorum, denize de söyledim, ona da komşu gelmiş; enstrüman yoksa, belirli saatler dışında temizlik, tadilat ve cihaz kullanımı yoksa bir de at değillerse 4 nala koşan, neyi şikayet eder bu insanlar?Hee o
Netteki bir insana bu kadar takan insan komşusu yürüse daralır bence takıntılı bir insan yazık
ben aylardır koştur koştur eve dönüyorum şu fakirlikte bir de ceza yemeyelim diye.meğerse ceza yokmuş ha?degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?