Geçinemeyenler kulübü

bende onu diyorum iste teyze dedi bana diyorum kabul edemiyolar yok yok 35 degilsindire dondu muhabbet artik
teselli ediyoruz biz birbirimizi
12 yaşında gözüken ya ? ben bebek yüzlü denilen kızlardandım.aynaya bakıyorum eser kalmamış o yüzden artık.bunlar buzdolabında geceliyorlar galibaaa?

karavan al.at çocukları içine dağ bayır gezzz

ben simdi saat 4 den sonra denizi dışari cikarsam yasak degilmi

arkadaş da villa araştırmış 17 binden aşağı bulamamış aylığı o da sıradan yerlerde.pandemi de fırsatçılığa dönüşmüş
Var canım gayet, hele şuan villa fiyatları taban.
Dün baktım bari 1 hafta kaşa falan gidelim o paraya diye, 3 4 bine kapalı ısıtmalı havuzlu panaromik manzaralı var villa.
Aylığı 12 eder işte.
Şuan dağ, bungalov konsepti tavan, fiyatlar uçuk.

12 yaşında gözüken ya ? ben bebek yüzlü denilen kızlardandım.aynaya bakıyorum eser kalmamış o yüzden artık.bunlar buzdolabında geceliyorlar galibaaa?
deşme yaralarimi ceycey sana 18 lik halimle 35 lik resmimi atsam halime acırsın, arka fonda muslum gurses çalmaya başlar

Ay aynı abim Bitmeden izlemez o da. En sevdiği dizi de carnivale di. Sen de seviyorsan dişi versiyonusun

deşme yaralarimi ceycey sana 18 lik halimle 35 lik resmimi atsam halime acırsın, arka fonda muslum gurses çalmaya başlar
aynı durumdayımm.resim bile çektirmiyorum mecbur kalmazsam son yıllarda.çünkü gördüğüm kadın yabancı ve çirkin geliyor gözümee

Hee o
Netteki bir insana bu kadar takan insan komşusu yürüse daralır bence takıntılı bir insan yazık
Ben de şeyi anlamıyorum, denize de söyledim, ona da komşu gelmiş; enstrüman yoksa, belirli saatler dışında temizlik, tadilat ve cihaz kullanımı yoksa bir de at değillerse 4 nala koşan, neyi şikayet eder bu insanlar?
Yahu apartman bu, asansör kata gelinde bip sesini tv izlerken duyuyoruz, komşununki mi gelmesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…