Geçinemeyenler kulübü

ben geç uyuyorum ya.üst komşum her gece saat 3.5 4 gibi banyo yapıyor yahuu.aklıma türlü türlü şeyler geliyor.komşu 1 gece bari ara ver diye kapısını çalacağım bir gün

cevap veriyorum mikrofonu
cidden bizim asansorun icerisinde calan kayahan bizimkisi bir ask hikayesi sarkisini duyuyorum ben suan mesela, ne var yani bizim evde de pik boku soyleniyor dinleyin iste bundan niye rahatsiz oldunuz

ben geç uyuyorum ya.üst komşum her gece saat 3.5 4 gibi banyo yapıyor yahuu.aklıma türlü türlü şeyler geliyor.komşu 1 gece bari ara ver diye kapısını çalacağım bir gün
Ahahahaha komşunun sevişgeni sana denk gelmiş
Belki o saatte güne başlıyor, 4 kalkıp duş alıp kahvaltı falan, 6 da çıktığı işi vardır, olamaz mı?

bizim ustte de var aynı durum saat 11 de 12 de gör işini yat iste sabahin beşinde nasıl caninız cekiyor anlamiyorum ki

Bacılar, niye açıp okumazsınız bu kuralları?
Çocuklarda okula giden var, kursa giden vs var.
Yasak olsa nasıl gidecek?
Çözümü ana baba yanındaysa diye indirgediler işte.
yeminle haberimiz yok.bugün evde sıkıldık kızılay tunalı arabayla gezdik.saat dördü geçince her polis arabası gördüğümüzde zavallı kıza eğil saklan dedik ya.salak bile az gelir bana.aylardır aynını yapıyorummm

Bacılar, niye açıp okumazsınız bu kuralları?
Çocuklarda okula giden var, kursa giden vs var.
Yasak olsa nasıl gidecek?
Çözümü ana baba yanındaysa diye indirgediler işte.
ya ben bunu hep düşundum, kreşe gidenleri napiyorlar acaba diye onuda kendi kendime arabada olduklarindan polis bir sey demiyor heralde siye dusundum
simdi ben kizi alsam aksam atiyorum bir cafeye gitsem bişey demeyecekler mi

ya ben bunu hep düşundum, kreşe gidenleri napiyorlar acaba diye onuda kendi kendime arabada olduklarindan polis bir sey demiyor heralde siye dusundum
simdi ben kizi alsam aksam atiyorum bir cafeye gitsem bişey demeyecekler mi
Yahu avm ye git, her yer çocuk dolı.
Ama avm ye 1 den önce almıyorlar.
Restoran açılırsa restorana git, yasak değil...

İnanamıyorum size ya, gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Benim üst katımdakilerde yok yok
Akşam ona kadar sesleri yok, oğlan uyudu mu kardeş kavgası, anne baba azarı, bazen flüt bazen trambolin sesi Ben takmıyorum açıkçası. Apartman olur. Benim oğlan da sabah sekizde kalkar dokuz en geç dokuz otuzda uyur. Ama zıpzıp topuyla zıplar, lego döker, top oynar antrede. Org da çalıyor hatt çalsa iyi otomatik disko müziği açıp yatağında zıplıyor. Kusura bakmasınlar valla makul saatlerde olan seslere şikayete gelene de oğlumun çocukluk hakkını yedirmem.

Yahu sabah 5 de çekmiyor, uyumuş öyle, uyanmış güne başlayacak işte aaaa.
Bu kadar mı uzaklaştınız meseleden
biz daha disari hangi sartlarda cikacagimizi anlamamisiz bir senedir.
bir senenin yarisindan fazlasini rahibe gibi gecirmisim sence o kadar uzak kalmismiyimdir

biz daha disari hangi sartlarda cikacagimizi anlamamisiz bir senedir.
bir senenin yarisindan fazlasini rahibe gibi gecirmisim sence o kadar uzak kalmismiyimdir
biz kardeş olmayalımmm tövbe tövbe huylar kız çocuk saflık kısa boy acayip benziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…