- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.201
American horror story bu konuda favorimdi.Ben de polisiye severim de korkuya hiiiç bulaşmam. Ciddi anlamda kabus görüyorum. Sen benim dediğim diziyi izle kesin seveceksin o zaman
ben geç uyuyorum ya.üst komşum her gece saat 3.5 4 gibi banyo yapıyor yahuu.aklıma türlü türlü şeyler geliyor.komşu 1 gece bari ara ver diye kapısını çalacağım bir günBen de şeyi anlamıyorum, denize de söyledim, ona da komşu gelmiş; enstrüman yoksa, belirli saatler dışında temizlik, tadilat ve cihaz kullanımı yoksa bir de at değillerse 4 nala koşan, neyi şikayet eder bu insanlar?
Yahu apartman bu, asansör kata gelinde bip sesini tv izlerken duyuyoruz, komşununki mi gelmesin?
cevap veriyorum mikrofonuBen de şeyi anlamıyorum, denize de söyledim, ona da komşu gelmiş; enstrüman yoksa, belirli saatler dışında temizlik, tadilat ve cihaz kullanımı yoksa bir de at değillerse 4 nala koşan, neyi şikayet eder bu insanlar?
Yahu apartman bu, asansör kata gelinde bip sesini tv izlerken duyuyoruz, komşununki mi gelmesin?
bend e öyle biliyordum değilmiymiş yani?
Bacılar, niye açıp okumazsınız bu kuralları?degilmis
Ahahahaha komşunun sevişgeni sana denk gelmişben geç uyuyorum ya.üst komşum her gece saat 3.5 4 gibi banyo yapıyor yahuu.aklıma türlü türlü şeyler geliyor.komşu 1 gece bari ara ver diye kapısını çalacağım bir gün
bizim ustte de var aynı durum saat 11 de 12 de gör işini yat iste sabahin beşinde nasıl caninız cekiyor anlamiyorum kiben geç uyuyorum ya.üst komşum her gece saat 3.5 4 gibi banyo yapıyor yahuu.aklıma türlü türlü şeyler geliyor.komşu 1 gece bari ara ver diye kapısını çalacağım bir gün
yeminle haberimiz yok.bugün evde sıkıldık kızılay tunalı arabayla gezdik.saat dördü geçince her polis arabası gördüğümüzde zavallı kıza eğil saklan dedik ya.salak bile az gelir bana.aylardır aynını yapıyorummmBacılar, niye açıp okumazsınız bu kuralları?
Çocuklarda okula giden var, kursa giden vs var.
Yasak olsa nasıl gidecek?
Çözümü ana baba yanındaysa diye indirgediler işte.
Yahu sabah 5 de çekmiyor, uyumuş öyle, uyanmış güne başlayacak işte aaaa.bizim ustte de var aynı durum saat 11 de 12 de gör işini yat iste sabahin beşinde nasıl caninız cekiyor anlamiyorum ki
ya ben bunu hep düşundum, kreşe gidenleri napiyorlar acaba diye onuda kendi kendime arabada olduklarindan polis bir sey demiyor heralde siye dusundumBacılar, niye açıp okumazsınız bu kuralları?
Çocuklarda okula giden var, kursa giden vs var.
Yasak olsa nasıl gidecek?
Çözümü ana baba yanındaysa diye indirgediler işte.
Yahu avm ye git, her yer çocuk dolı.ya ben bunu hep düşundum, kreşe gidenleri napiyorlar acaba diye onuda kendi kendime arabada olduklarindan polis bir sey demiyor heralde siye dusundum
simdi ben kizi alsam aksam atiyorum bir cafeye gitsem bişey demeyecekler mi
İnanamıyorum size ya, gülsem mi ağlasam mı bilemedimyeminle haberimiz yok.bugün evde sıkıldık kızılay tunalı arabayla gezdik.saat dördü geçince her polis arabası gördüğümüzde zavallı kıza eğil saklan dedik ya.salak bile az gelir bana.aylardır aynını yapıyorummm
Benim üst katımdakilerde yok yokBen de şeyi anlamıyorum, denize de söyledim, ona da komşu gelmiş; enstrüman yoksa, belirli saatler dışında temizlik, tadilat ve cihaz kullanımı yoksa bir de at değillerse 4 nala koşan, neyi şikayet eder bu insanlar?
deniz senle ben yüzyılın safıyız yeminlennnnYahu avm ye git, her yer çocuk dolı.
Ama avm ye 1 den önce almıyorlar.
Restoran açılırsa restorana git, yasak değil...
Yahu sabah 5 de çekmiyor, uyumuş öyle, uyanmış güne başlayacak işte aaaa.
Bu kadar mı uzaklaştınız meseleden
Marsa baaayaaanlar bile gidecekti, seni mi gönderdiler ilk aceba?biz daha disari hangi sartlarda cikacagimizi anlamamisiz bir senedir.
bir senenin yarisindan fazlasini rahibe gibi gecirmisim sence o kadar uzak kalmismiyimdir
ay sorma, şuan delirecegim ya cocuk aksamlari evde catliyorda bir arabayla tur bile attirmiyoruz biz iyimideniz senle ben yüzyılın safıyız yeminlennnn
biz kardeş olmayalımmm tövbe tövbe huylar kız çocuk saflık kısa boy acayip benziyoruzbiz daha disari hangi sartlarda cikacagimizi anlamamisiz bir senedir.
bir senenin yarisindan fazlasini rahibe gibi gecirmisim sence o kadar uzak kalmismiyimdir
Bu meselelerden uzak bir kişi var aramızdabiz daha disari hangi sartlarda cikacagimizi anlamamisiz bir senedir.
olabilirmi kiMarsa baaayaaanlar bile gidecekti, seni mi gönderdiler ilk aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?