- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.421
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun Senin yaşını sormuştum aslında10 guzelım rabbım sanada saglıkla nasıb etsın ınsallah..
dogru dıyosun canım..kumanya dıyolar ıste bende oyle duymustum..ıste kuru baklıyat yag yogurt peynır ..bızde ayda bır kere gıdılmez..ara ara yapıyorum..aylıkcı olanlar galıba aylık alısverıs yapıyo galıbaaylik kumanya ne olaki
çokk tutuyo tamam da esini gondermeye korkacak ne var tek basina yemiyor ya sonucta
43 canımAmin inşallah isteyen herkese nasip olsun Senin yaşını sormuştum aslında
ben ayda bir toplu alışveris yaparim, aralarda sebze meyve kahvaltilik alisverisim olur tekrar.dogru dıyosun canım..kumanya dıyolar ıste bende oyle duymustum..ıste kuru baklıyat yag yogurt peynır ..bızde ayda bır kere gıdılmez..ara ara yapıyorum..aylıkcı olanlar galıba aylık alısverıs yapıyo galıba
1 ayda ne kadar harcıyoruz hesaplamak lazı aslında kenara yazarakben ayda bir toplu alışveris yaparim, aralarda sebze meyve kahvaltilik alisverisim olur tekrar.
psikolojim bozuluyo yazinca1 ayda ne kadar harcıyoruz hesaplamak lazı aslında kenara yazarak
bozulur kardesım bozulurpsikolojim bozuluyo yazinca
ben alisverise gitmeden bir iki gun once gittigim marketlerin sitesinden bakiyorum nere işime gelirse, ama çamasir bulasik mak. deterjanlarıni genelde netten aliyorumBen de internetten takip edip zaman zaman farkli seylerde toplu alisveris yaparim
ıslak mendili bazen kolili şekilde çok uyguna bulursam aliyorum netten.Bez, çay, islak mendil,tuv kağıdı, kirtasiye ürünleri, deterjan
hayırlısı olsun denızcım nasıl bır ısbu arada kızlar dün bir işe başvurdum.
inşallah olur
sekreterlik gibi bir şey, ürün dagitim ve siparislerini takip edip not aliyosun vs.hayırlısı olsun denızcım nasıl bır ıs
ınsallah olur hayırlısıyla denızcımsekreterlik gibi bir şey, ürün dagitim ve siparislerini takip edip not aliyosun vs.
inşallahınsallah olur hayırlısıyla denızcım
eve yakınmıinşallah
tek araba gideceğim bir yer ama olursa arabayi ben alacagim esim arkadaslariyla gidecek, çunku eger olursa kizida kreşe falan vermem gerekecegi icin onuda okuluna goturmem gerekecek.eve yakınmı
ınsallah gonlunce olsun canımtek araba gideceğim bir yer ama olursa arabayi ben alacagim esim arkadaslariyla gidecek, çunku eger olursa kizida kreşe falan vermem gerekecegi icin onuda okuluna goturmem gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?