- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.441
Cay coklu alimlarda uygun. 15li yarim kiloluk paketlerden almıştım kilo basi 3 4 lira uygun oluyor. Evimiz cay ocagi gibi. Hic patlamadi ve ilk elden geliyor sanki. Ordan oraya gitmeden paketlenip direkt aliciya ulasiyor gibi geliyor bana, ambalajlar cok temizdi.ıslak mendili bazen kolili şekilde çok uyguna bulursam aliyorum netten.
kizimin kirtasiye urunleride netten geliyor genelde.
çay hic denemedim nedense hep paylayacagini düşündüm.
dahamı uygun oluyor nette ?
Hayırlı uğurlu olsun. Gönlünüze göre olsun.bu arada kızlar dün bir işe başvurdum.
inşallah olur
cok iyiymiş bende takip edeyimCay coklu alimlarda uygun. 15li yarim kiloluk paketlerden almıştım kilo basi 3 4 lira uygun oluyor. Evimiz cay ocagi gibi. Hic patlamadi ve ilk elden geliyor sanki. Ordan oraya gitmeden paketlenip direkt aliciya ulasiyor gibi geliyor bana, ambalajlar cok temizdi.
inşallah teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun. Gönlünüze göre olsun.
Son zamanlarda tarım kredi kooperatiflerinin marketi açılıyor her yerde. Burda bile var. Lays vb cipsler gibi kendi patates cipsleri bile var, sok oldum. Cok fiyat karşılaştırması yapamadim ama denenebilir.cok iyiymiş bende takip edeyim
İnşallah olur .bu arada kızlar dün bir işe başvurdum.
inşallah olur
bizim bazi yerlere de buyuk sehir belediyesi aciyor bende bi onlara bakacagim.Son zamanlarda tarım kredi kooperatiflerinin marketi açılıyor her yerde. Burda bile var. Lays vb cipsler gibi kendi patates cipsleri bile var, sok oldum. Cok fiyat karşılaştırması yapamadim ama denenebilir.
İnşallah olurbu arada kızlar dün bir işe başvurdum.
inşallah olur
gıda sektörü canımİnşallah oluralanın ne ne işi covid dönemi ya çoğu sektör durgun o yüzden soruyorum
Hadi bakalım enerji yolluyoruz postiffffgıda sektörü canım
güzel mesajlar yolluyoruz evreneHadi bakalım enerji yolluyoruz postiffff
Offf banlanıciiimmgüzel mesajlar yolluyoruz evrenehomm o is benim o iş benim, benim olmali benim olacak
yinemiOfff banlanıciiimm
Valla bence polemikten gidicem
polemik yapmamissin ki bildigin bir seyi soylemişsin oda sana nerenin doktorusunuz demis cevap vermişsinValla bence polemikten gidicem
Eski mesajlarda başka meslekte olduğunuzu yazmıştınız diyor dkgöglgkf foruma üye olduğumdan beri bağırıyorum ben hemşüreyim diedjfjfmfmpolemik yapmamissin ki bildigin bir seyi soylemişsin oda sana nerenin doktorusunuz demis cevap vermişsin
hangi eski mesajlarmış bulsunda çıkarsın bizde görelimEski mesajlarda başka meslekte olduğunuzu yazmıştınız diyor dkgöglgkf foruma üye olduğumdan beri bağırıyorum ben hemşüreyim diedjfjfmfm
Kuzenimden bahsetmiştim doktor diye ondan bahsediyordur belki ahshdhdjjdhangi eski mesajlarmış bulsunda çıkarsın bizde görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?