Geçinemeyenler kulübü

ıslak mendili bazen kolili şekilde çok uyguna bulursam aliyorum netten.
kizimin kirtasiye urunleride netten geliyor genelde.
çay hic denemedim nedense hep paylayacagini düşündüm.
dahamı uygun oluyor nette ?
Cay coklu alimlarda uygun. 15li yarim kiloluk paketlerden almıştım kilo basi 3 4 lira uygun oluyor. Evimiz cay ocagi gibi. Hic patlamadi ve ilk elden geliyor sanki. Ordan oraya gitmeden paketlenip direkt aliciya ulasiyor gibi geliyor bana, ambalajlar cok temizdi.

cok iyiymiş bende takip edeyim

cok iyiymiş bende takip edeyim
Son zamanlarda tarım kredi kooperatiflerinin marketi açılıyor her yerde. Burda bile var. Lays vb cipsler gibi kendi patates cipsleri bile var, sok oldum. Cok fiyat karşılaştırması yapamadim ama denenebilir.

Son zamanlarda tarım kredi kooperatiflerinin marketi açılıyor her yerde. Burda bile var. Lays vb cipsler gibi kendi patates cipsleri bile var, sok oldum. Cok fiyat karşılaştırması yapamadim ama denenebilir.
bizim bazi yerlere de buyuk sehir belediyesi aciyor bende bi onlara bakacagim.
tarim kredinin urunleri carrefour larda satiliyor.

polemik yapmamissin ki bildigin bir seyi soylemişsin oda sana nerenin doktorusunuz demis cevap vermişsin
Eski mesajlarda başka meslekte olduğunuzu yazmıştınız diyor dkgöglgkf foruma üye olduğumdan beri bağırıyorum ben hemşüreyim diedjfjfmfm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…