- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.461
hayir zaten hepi topu iki bin mesajin var onunda nerdeyse bin beşyüzünü bizimle konusarak gecirmişsın konusma basindan beri hemsiresin valla ben şahitimKuzenimden bahsetmiştim doktor diye ondan bahsediyordur belki ahshdhdjjd
Aynen buraya yazmak için giriyorum çoğunlukla arada da bdvde kriz geciriyorumhayir zaten hepi topu iki bin mesajin var onunda nerdeyse bin beşyüzünü bizimle konusarak gecirmişsın konusma basindan beri hemsiresin valla ben şahitim
bdv bagimlilik yapiyo resmen yaAynen buraya yazmak için giriyorum çoğunlukla arada da bdvde kriz geciriyorum
Sana bdv yi yasakladım.Aynen buraya yazmak için giriyorum çoğunlukla arada da bdvde kriz geciriyorum
bdv bagimlilik yapiyo resmen ya
bir ara ben bakiyordum her konuya girmis her konuya yorum yazmisim
Otur oturduğın yere, 1 ay ban yiyonBuna ihtiyacım vardı
Aynen öyle valla siteyi unutuyorum sonra shsjdjdjOtur oturduğın yere, 1 ay ban yiyon
Ay ben açılsın accık cafede kahve içerim dedim, gitmeye dötüm yemiyor valla. Oturup evde yapıyorum balkonda karşıdaki atletli amcayla bakısarak iciyorumyarın ankara ya kar yagacakmış yine ya
koronada bir hafta da 35 lerden 50 lere cikti hemen
haftaya yine kapatirlar biz daha gezemeden
biz bi persembe gezdik cuma isim vardi, bugun hava berbatti cikamadim, yarin daha beterAy ben açılsın accık cafede kahve içerim dedim, gitmeye dötüm yemiyor valla. Oturup evde yapıyorum balkonda karşıdaki atletli amcayla bakısarak iciyorum
Gelişimle isittim havayı. dönüşümle sogutuyorun galibayarın ankara ya kar yagacakmış yine ya
kizilayin falan eski tadi kalmamis hic, insanlar bir tuhaf olmus ya esnaf desen ayri bitmişAy ben açılsın accık cafede kahve içerim dedim, gitmeye dötüm yemiyor valla. Oturup evde yapıyorum balkonda karşıdaki atletli amcayla bakısarak iciyorum
nedenGelişimle isittim havayı. dönüşümle sogutuyorun galiba
Yarın dönüyorum erkene çektim biraz
Evle ilgili bikac işimiz çıktı
Ozlemden bence o .kizilayin falan eski tadi kalmamis hic, insanlar bir tuhaf olmus ya esnaf desen ayri bitmişyolda yururken insanlar tuhaf tuhaf bir birine bakiyo falan.
yok ya öyle bisey degil.Ozlemden bence o .
İnsana kurban olayım yarabbim.diye bakıyorlardır
Ozlemden bence o .
İnsana kurban olayım yarabbim.diye bakıyorlardır
ıyı aksamlar kızlar korkuyorlardır bencede burasıda yagmurluyduyok ya öyle bisey degil.
garip anlayamadim, korka korka cikiyo sanki insanlar
bu gece sogudu sankı hava buradayarın ankara ya kar yagacakmış yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?