- 14 Eylül 2014
- 21.357
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.018
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.481
Ben yeni geldiğinde sen gidiyprsun hepOfff banlanıciiimm
Ay hayırlı olsun denizcimgıda sektörü canım
khomyukAy hayırlı olsun denizcim
Ay niye banlandın kızBen yeni geldiğinde sen gidiyprsun hepbakalım bu sefer şeytanım bacağımı kıracak mıyız
Bir kadın üst katındaki 5 ve 2,5 yaş çocukları gündüz saatinde gürültü yapıyor diye konu açtı. Çocuğu yok ama var gibi yazmış eski konulardan anladım. Bunu ortaya çıkardım diye bilenmiş bana geldi bu konuyaAy niye banlandın kız
Hoşbulduk canıım umarım hakkındaki en güzel olan olurkhomyukhoş geldin henüx baslayamadim sadece basvuru yaptim
teşekkur ederimHoşbulduk canıım umarım hakkındaki en güzel olan olur
kendide 2 gunde geri geldi iyimiBir kadın üst katındaki 5 ve 2,5 yaş çocukları gündüz saatinde gürültü yapıyor diye konu açtı. Çocuğu yok ama var gibi yazmış eski konulardan anladım. Bunu ortaya çıkardım diye bilenmiş bana geldi bu konuyaüsluptan 10 gün gittim
Ay salak ahshsjdksjd FBI khomyuk is basındaBir kadın üst katındaki 5 ve 2,5 yaş çocukları gündüz saatinde gürültü yapıyor diye konu açtı. Çocuğu yok ama var gibi yazmış eski konulardan anladım. Bunu ortaya çıkardım diye bilenmiş bana geldi bu konuyaüsluptan 10 gün gittim
Gidiyoruz canım karı koca başladık. Ben 3 gün gidiyorum. Eşimin daha yoğun yatılı olunca o beş gün kurslar falan dahil tabii haftada da iki nöbet. Zaten risk alıyoruz diye haftalık yardımcı da almaya başladım. Oğlan için de bu ay sonunda bir yerle anlaşıp göndereceğiz gibi. Birden yoğun tempoya girdik. Bu kadar insan temasına kapmasak bariKhomyuk okullar açıldı gidiyor musun nasıl gidiyor
Ne yapalım, bizde okul, gençler, evdeki Denizle uğraşmaya devamteşekkur ederim
nasilsin neler yaptin
bende aynı evdeki cadıyla uğraş, normalleşmeye çalışma çabaları veriyoruzNe yapalım, bizde okul, gençler, evdeki Denizle uğraşmaya devam
Sen de ne var ne yok?
sanki çok sürmeyecek gibi bu normalleşme en azindan ankara için çok hizli yukseliyorGidiyoruz canım karı koca başladık. Ben 3 gün gidiyorum. Eşimin daha yoğun yatılı olunca o beş gün kurslar falan dahil tabii haftada da iki nöbet. Zaten risk alıyoruz diye haftalık yardımcı da almaya başladım. Oğlan için de bu ay sonunda bir yerle anlaşıp göndereceğiz gibi. Birden yoğun tempoya girdik. Bu kadar insan temasına kapmasak bari
Tek iyi yanı online dersten kurtulmuştuk. Yüzyüzeyi bende özlemişim. Ama her yer aynanda açılınca ben de uzun süreceğini sanmıyorumsanki çok sürmeyecek gibi bu normalleşme en azindan ankara için çok hizli yukseliyor
Herkeşler dışarıda.sanki çok sürmeyecek gibi bu normalleşme en azindan ankara için çok hizli yukseliyor
evet gecen bende kızilayda farkettim onu boş olan yerler bomboş dolu olanda hınca hınç dolu maskeler assagida yemeler, icmeler. anladik bunaldiniz bizde bunaldik ama git dogada gez yani illa bir seymi yemen icmen lazim.Herkeşler dışarıda.
Dışarıda olmak sıkıntı değil, mekanların yarı kapasite çalışmadığını gözlerimizle görüyoruz.
Yine bir masada dip dibe 10 kişi oturmalar, arkandaki adamın enseni kaşıyacağı mesafeler...
okullari neden inatla actiklarini hala anlamadim ben.Tek iyi yanı online dersten kurtulmuştuk. Yüzyüzeyi bende özlemişim. Ama her yer aynanda açılınca ben de uzun süreceğini sanmıyorum
Hayır benim anlamadığım risk bitmiş değil ki vakalar artsın gene kapatacak e neden böyle Bi işe kalkışıyor ki o zaman çocuk oyuncağına döndü aç kapat adapte olamıyor kimseokullari neden inatla actiklarini hala anlamadim ben.
bu sene bitti zaten risk ustune risk alip daha uzun vadede sıkıntiya sokuldu egitim işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?