Geçinemeyenler kulübü

Teşekkür ederim burcu, iyiyim. Sen nasılsın? Kolayladın mı işleri
Allah iyilik versin canım bende iyiyim bitti şükür tadını çıkarması var şuan bahar temizliği de çıktı aradan nasıl okullar devam edecek gibimi sence

Hayır benim anlamadığım risk bitmiş değil ki vakalar artsın gene kapatacak e neden böyle Bi işe kalkışıyor ki o zaman çocuk oyuncağına döndü aç kapat adapte olamıyor kimse
filminde dedigi gibi yaz geliyor turizm sezonunu acmak icin ise once buralardan baslamasi gerekiyor sanirim.
yoksa herkes okullar kapali ekmek tekneleri kapali oteller neden full+full dolu diyecek.

filminde dedigi gibi yaz geliyor turizm sezonunu acmak icin ise once buralardan baslamasi gerekiyor sanirim.
yoksa herkes okullar kapali ekmek tekneleri kapali oteller neden full+full dolu diyecek.
Hayırlısı deniz ya yaşayıp göreceğiz iyi mi kötü mü olacak bu

bir video paylasacaktim has kisitlamasi varmis iyimi sileyim bari

Hanımlar merhaba nasılsınız bugün

merhaba zorunlu ben iyiyim
sen nasilsin
ev isini halledebildiniz mi?
kizi yatirip gelecegim
Yarın ilgilensek bi iki haftaya anca hallolur sanıyorum , bu akşam yeni geldik ilgilenemedik de Gerçi yasak var pazar günler izmirde.
( Ama Herkes dışarıda
İzban Tıklım tiklimdi )

Uyut annesi, erkenci mi bugün ?
İş basvurundan dönen oldu mu ?

her zaman bu saatlerde uyuyodu canim erkenci değil.
is basvurusundan haftaya falan ancak cevap gelir eger olursa.
uzuldun mu erken gittigin icin

her zaman bu saatlerde uyuyodu canim erkenci değil.
is basvurusundan haftaya falan ancak cevap gelir eger olursa.
uzuldun mu erken gittigin icin
Aslında uzulmemistim ama hiç bişey yetişmedi gibi oldu .
Bı ablam bende kal bana gelmicen mi diyor
Diğeri keza öyle.
Anneannem biyandan teyzem biyandan
Birinden kalkıp ötekine gitsem diğeri ne zaman doncen diyor .
Bu stresi ben kaldıramıyorum galiba. O yüzden yarıda kesilmeseydi daha iyiydi tabi bayramda geleceğim gerçi.

Ne kaldı ki bayrama demi

Selam zor, ben iyiyim yeni düzene adaptem olmaya çalışıyoruz. Dışardan takip edebildiğim kadarıyla sen de şehirdışındaydın. İyi gelmiştir değil mi?
Yeni düzende en azından iki gunmus doğru mu biliyorum ?
Hani sizin için yavaş yavaş alıştırma gibi olur diye düşündüm bı an .. lönk diye haftanın beş günü olmasındansa?

Evet çok iyi geldi ama yarıda kesilince iki ayağımız bı pabuca girdi sağlık olsun Allah ağız tadı versin ne diyelim .

Ufaklığı ne yapıyorsun iki günlük süreçte ?

neyse boylede tadimlik olmuş hava almaya çıkmış say kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…