- 14 Eylül 2014
- 21.357
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.008
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.501
Teşekkür ederim burcu, iyiyim. Sen nasılsın? Kolayladın mı işleriKhomyuk hoşgeldin tekrardan nasılsın
Allah iyilik versin canım bende iyiyim bitti şükür tadını çıkarması var şuan bahar temizliği de çıktı aradanTeşekkür ederim burcu, iyiyim. Sen nasılsın? Kolayladın mı işleri
filminde dedigi gibi yaz geliyor turizm sezonunu acmak icin ise once buralardan baslamasi gerekiyor sanirim.Hayır benim anlamadığım risk bitmiş değil ki vakalar artsın gene kapatacak e neden böyle Bi işe kalkışıyor ki o zaman çocuk oyuncağına döndü aç kapat adapte olamıyor kimse
Hayırlısı deniz ya yaşayıp göreceğiz iyi mi kötü mü olacak bufilminde dedigi gibi yaz geliyor turizm sezonunu acmak icin ise once buralardan baslamasi gerekiyor sanirim.
yoksa herkes okullar kapali ekmek tekneleri kapali oteller neden full+full dolu diyecek.
umarım yaşayarak görürüzHayırlısı deniz ya yaşayıp göreceğiz iyi mi kötü mü olacak bu
Bilemiyorum ki canım, ben de hiç anlamadım inan.Teşekkür ederim burcu, iyiyim. Sen nasılsın? Kolayladın mı işleri
merhaba zorunlu ben iyiyimHanımlar merhaba nasılsınız bugün
Yarın ilgilensek bi iki haftaya anca hallolur sanıyorum , bu akşam yeni geldik ilgilenemedik de Gerçi yasak var pazar günler izmirde.merhaba zorunlu ben iyiyim
sen nasilsin
ev isini halledebildiniz mi?
kizi yatirip gelecegim
her zaman bu saatlerde uyuyodu canim erkenci değil.Yarın ilgilensek bi iki haftaya anca hallolur sanıyorum , bu akşam yeni geldik ilgilenemedik de Gerçi yasak var pazar günler izmirde.
( Ama Herkes dışarıda
İzban Tıklım tiklimdi )
Uyut annesi, erkenci mi bugün ?
İş basvurundan dönen oldu mu ?
Selam zor, ben iyiyim yeni düzene adaptem olmaya çalışıyoruz. Dışardan takip edebildiğim kadarıyla sen de şehirdışındaydın. İyi gelmiştir değil mi?
Aslında uzulmemistim ama hiç bişey yetişmedi gibi oldu .her zaman bu saatlerde uyuyodu canim erkenci değil.
is basvurusundan haftaya falan ancak cevap gelir eger olursa.
uzuldun mu erken gittigin icin
Yeni düzende en azından iki gunmus doğru mu biliyorum ?Selam zor, ben iyiyim yeni düzene adaptem olmaya çalışıyoruz. Dışardan takip edebildiğim kadarıyla sen de şehirdışındaydın. İyi gelmiştir değil mi?
neyse boylede tadimlik olmuşAslında uzulmemistim ama hiç bişey yetişmedi gibi oldu .
Bı ablam bende kal bana gelmicen mi diyor
Diğeri keza öyle.
Anneannem biyandan teyzem biyandan
Birinden kalkıp ötekine gitsem diğeri ne zaman doncen diyor .
Bu stresi ben kaldıramıyorum galiba. O yüzden yarıda kesilmeseydi daha iyiydi tabibayramda geleceğim gerçi.
Ne kaldı ki bayrama demi
Ağzıma bir parmak bal çalar gibi oldu artıkneyse boylede tadimlik olmuşhava almaya çıkmış say kendini
guzelım saol bulgur plavı yaptım sısmanlatmıyor
Başka birine mi sağol dedin acaba :) yada ben neyi kacirdimmmmguzelım saol bulgur plavı yaptım sısmanlatmıyor
banın acılmıs hayırlı ugurlu olsunBilemiyorum ki canım, ben de hiç anlamadım inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?