- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.521
halımı hatırımı sormussun ya alıntı yapmamısım
denızcım ısden haber varmıneyse boylede tadimlik olmuşhava almaya çıkmış say kendini
Benim 3 gün. Bakalım ne kadar gidecek.Yeni düzende en azından iki gunmus doğru mu biliyorum ?
Hani sizin için yavaş yavaş alıştırma gibi olur diye düşündüm bı an .. lönk diye haftanın beş günü olmasındansa?
Evet çok iyi geldi ama yarıda kesilince iki ayağımız bı pabuca girdi sağlık olsun Allah ağız tadı versin ne diyelim .
Ufaklığı ne yapıyorsun iki günlük süreçte ?
haftaya ancak belli olur olup olmayacagi canimdenızcım ısden haber varmı
bende stres yaptımhaftaya ancak belli olur olup olmayacagi canim
hes riskli nasil oluyor khomyuk ?Benim 3 gün. Bakalım ne kadar gidecek.
Eşimin okula başka şehirden gelen çok. Dün hesi riskli bir öğrenci gelmiş okula. Almamışlar, e muhtar sorun olmaz dedi demiş. Gönderen veli de bilinçsiz gelen çocuklar da. Bakalım ne olacak böyle
Fork fork iyiyim canım sen nasıl oldun düzeldin mi
aman ne stres yapiyosun olursa olur olmazsa olmazbende stres yaptım
maske alamayanda ogrencı cok değilmı terlıkle gelen ogrencı vardı..benım oglum ılk okula gıderken..yardımlasmadada gerıyız sankı..Benim 3 gün. Bakalım ne kadar gidecek.
Eşimin okula başka şehirden gelen çok. Dün hesi riskli bir öğrenci gelmiş okula. Almamışlar, e muhtar sorun olmaz dedi demiş. Gönderen veli de bilinçsiz gelen çocuklar da. Bakalım ne olacak böyle
aman ne stres yapiyosun olursa olur olmazsa olmaznapalim
terlik mimaske alamayanda ogrencı cok değilmı terlıkle gelen ogrencı vardı..benım oglum ılk okula gıderken..yardımlasmadada gerıyız sankı..
Benim eşim Bi arkadaşından dolayı temaslıydı iş yerinde ama karantina geçirdi normal evde 14 gün hes kodu kırmızı evde kalda gün sayıyorduhes riskli nasil oluyor khomyuk ?
temaslı falan mi?
3 tane ogrencı vardı sadece benım oglanın sınıfında ayakkabı alamayan..bır suru kotu seyler oluyo devlet okulunda..bır anne ogluna sormadan baska cocuga vermıs ayagına uymayan ayakkabıyı..çocukta gorunce tartısma cıkarmıs bu benım ayakkabım dıye..sınıfta neler neler..ilk okul bayaga her yonuyle zorlayıcıydı devlet okulundaterlik mi
çok saçma değil mi yaBenim eşim Bi arkadaşından dolayı temaslıydı iş yerinde ama karantina geçirdi normal evde 14 gün hes kodu kırmızı evde kalda gün sayıyordukii çok şaşırdım eşim karantınadaydı aynı evin içinde ben değildim. Kapıya gelen filliasyon ekibi o zaten temaslı seni de alırsak temaslının temaslısı adam kalmaz memlekette demişti
Çok saçma hemde adama bak bende eşimle temaslıyım sonuçta aynı evdeyiz diyorum bana ne diyoçok saçma değil mi yae esininde pozitif oldugunu dusunursek bu durumda sende temasli olacaksin en fazla 4 gun sonra senide karantinaya alacaklar.
e bu surecte seninde disari cikip yaydigini düşünürsek
bizim zamanimizda her ne kadar uyguladiklari ogrenci secme yontemlerine suan saydirsamda, boyle durumu kotu cocuklari okul kendi alisverise gotururdu artik boyle bisey yok mu ?3 tane ogrencı vardı sadece benım oglanın sınıfında ayakkabı alamayan..bır suru kotu seyler oluyo devlet okulunda..bır anne ogluna sormadan baska cocuga vermıs ayagına uymayan ayakkabıyı..çocukta gorunce tartısma cıkarmıs bu benım ayakkabım dıye..sınıfta neler neler..ilk okul bayaga her yonuyle zorlayıcıydı devlet okulunda
Eşim temaslı olduğu için 14 gün kalmıştı karantinada sadece 2 defa balkona çık kontrol edicez diye polis aradı 2 defa da aradılar valilikten evdemisiniz x bey ben valilikten arıyorum dedi eşimde evet dedi garibimçok saçma değil mi yae esininde pozitif oldugunu dusunursek bu durumda sende temasli olacaksin en fazla 4 gun sonra senide karantinaya alacaklar.
e bu surecte seninde disari cikip yaydigini düşünürsek
ay ben esimi evde 2 gun karantinaya almistim sen kalk sacma sapan plan yapÇok saçma hemde adama bak bende eşimle temaslıyım sonuçta aynı evdeyiz diyorum bana ne diyotuvalet 2 taneyse birini eşini kullansın birini sen odaları ayırın yahu amaaan sonra neden artış var neden böyle şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?