Geçinemeyenler kulübü

Benim 3 gün. Bakalım ne kadar gidecek.
Eşimin okula başka şehirden gelen çok. Dün hesi riskli bir öğrenci gelmiş okula. Almamışlar, e muhtar sorun olmaz dedi demiş. Gönderen veli de bilinçsiz gelen çocuklar da. Bakalım ne olacak böyle

hes riskli nasil oluyor khomyuk ?
temaslı falan mi?

maske alamayanda ogrencı cok değilmı terlıkle gelen ogrencı vardı..benım oglum ılk okula gıderken..yardımlasmadada gerıyız sankı..

kızlar bulgur pılavı yıyınce hemen acıkmıyormusuz hemde faydalı..bu gunlerde hergun yapıyorum

hes riskli nasil oluyor khomyuk ?
temaslı falan mi?
Benim eşim Bi arkadaşından dolayı temaslıydı iş yerinde ama karantina geçirdi normal evde 14 gün hes kodu kırmızı evde kalda gün sayıyordu kii çok şaşırdım eşim karantınadaydı aynı evin içinde ben değildim. Kapıya gelen filliasyon ekibi o zaten temaslı seni de alırsak temaslının temaslısı adam kalmaz memlekette demişti

3 tane ogrencı vardı sadece benım oglanın sınıfında ayakkabı alamayan..bır suru kotu seyler oluyo devlet okulunda..bır anne ogluna sormadan baska cocuga vermıs ayagına uymayan ayakkabıyı..çocukta gorunce tartısma cıkarmıs bu benım ayakkabım dıye..sınıfta neler neler..ilk okul bayaga her yonuyle zorlayıcıydı devlet okulunda

çok saçma değil mi ya e esininde pozitif oldugunu dusunursek bu durumda sende temasli olacaksin en fazla 4 gun sonra senide karantinaya alacaklar.
e bu surecte seninde disari cikip yaydigini düşünürsek

çok saçma değil mi ya e esininde pozitif oldugunu dusunursek bu durumda sende temasli olacaksin en fazla 4 gun sonra senide karantinaya alacaklar.
Çok saçma hemde adama bak bende eşimle temaslıyım sonuçta aynı evdeyiz diyorum bana ne diyo tuvalet 2 taneyse birini eşini kullansın birini sen odaları ayırın yahu amaaan sonra neden artış var neden böyle şöyle

bizim zamanimizda her ne kadar uyguladiklari ogrenci secme yontemlerine suan saydirsamda, boyle durumu kotu cocuklari okul kendi alisverise gotururdu artik boyle bisey yok mu ?

Eşim temaslı olduğu için 14 gün kalmıştı karantinada sadece 2 defa balkona çık kontrol edicez diye polis aradı 2 defa da aradılar valilikten evdemisiniz x bey ben valilikten arıyorum dedi eşimde evet dedi garibim böyle ilerliyo demekki burda bu işler

ay ben esimi evde 2 gun karantinaya almistim sen kalk sacma sapan plan yap klozetli olan yer banyo orayi kizim kullaniyo, ebevynli odada biz yatiyoruz esime alaturka olan tuvaleti sen kullan dedim, neyse adam mesaj atiyo cok terledim dus almam lazim diye adama banyo yok iyimi
oyle bisey olursa hem tuvaleti hem banyosu olan yeri kocaniza verin benim gibi aval aval bakmayin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…