Geçinemeyenler kulübü

biberi geri cozdurunce tadini sevmiyorum illa hafid kizaracak atmadan
biberden ziyade daha com yemeklik sebzelerim ziyan oluyor.
atiyorum ispanak pirasa brokoli karnibahar bunlari nasil atiyosun buzluga
ıspanak kavurup attım domatesle çiği denemedim.pırasa direkt atılıyor doğra at.karnabaharı kaynar suya 3 dakika atıp soğuk suyla şoklayıp atıyorum.bamyayı da öyle bamya suyuna biraz limon sıkıyorum ama

anladim.
bamyayi biz dograr temizler oyle atariz

biz geldigimiz de seyit gazi diye bir yer vardi kalemi o tarz biseyler vardi duruyomu hala ?
Seyitgaziye yıllar oldu gitmediğim, yazılıkaya sanırım oralardaydı. Duruyor tabii. Gezilecek yerlerden ama burnumuzın dibi olunca gidip de gezmiyoruz ne yazık ki. Bu yaz belki gideriz biz de tekrar

Seyitgaziye yıllar oldu gitmediğim, yazılıkaya sanırım oralardaydı. Duruyor tabii. Gezilecek yerlerden ama burnumuzın dibi olunca gidip de gezmiyoruz ne yazık ki. Bu yaz belki gideriz biz de tekrar
insanları çoook sıcak kanliydı ama

kreş için şartmı muayene film?

Bana demislerdi ki ilk gittigim yıl, soğuğu çok olan yere gidiyorsun, sıkı giyin. Ay hakikaten öyleydi. Trenle gidiyorduk, afyonda 2.5 saat kaldik. Neden, bilin bakalım? Tren dondu resmen. Soğuktan calistiramadilar.

Bana demislerdi ki ilk gittigim yıl, soğuğu çok olan yere gidiyorsun, sıkı giyin. Ay hakikaten öyleydi. Trenle gidiyorduk, afyonda 2.5 saat kaldik. Neden, bilin bakalım? Tren dondu resmen. Soğuktan calistiramadilar.
abim 4 sene afyonda kaldı oranin soğukluğunun sebebini hala anlamadim ben.
sen egenin dibinde bir sehir olan afyonsun nasil o kadar soguk olabilirsin yani

kreş için şartmı muayene film?
Yok, değil.
Ben normalde 6 ayda bir götürüyordum kan testine falan.
Şimdi malum uzun zamandır gidemediler, okul başlamadan her şeyine bakılsın.
Sağlık raporu zorunlu ama o sağlık ocağından ver deyince alınan bir evrak.

chamallows afiyet bal olsun, deniz umarım sevmiştir.

Ahtapot Anne teşekkür ederim, hoşbuldum

abim 4 sene afyonda kaldı oranin soğukluğunun sebebini hala anlamadim ben.
sen egenin dibinde bir sehir olan afyonsun nasil o kadar soguk olabilirsin yani
Rakım yüksek, dağlık bölge.
Çok severim afyonu ben.
Evlendiğimizden beri her kış mutlaka giderdik, arkadaşlarımız da var orada.
Güzel zaman geçiriyoruz.
Yazın bile ank dönüş yolunda uğrarız molaya, donarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…