- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.761
ıspanak kavurup attım domatesle çiği denemedim.pırasa direkt atılıyor doğra at.karnabaharı kaynar suya 3 dakika atıp soğuk suyla şoklayıp atıyorum.bamyayı da öyle bamya suyuna biraz limon sıkıyorum amabiberi geri cozdurunce tadini sevmiyorum illa hafid kizaracak atmadan
biberden ziyade daha com yemeklik sebzelerim ziyan oluyor.
atiyorum ispanak pirasa brokoli karnibahar bunlari nasil atiyosun buzluga
Orası yıkıldı. Öğretmenleri de dağıtıldı. Ne olacak meçhul. Kadrosu dağıtıldığına göre açılmaz belki deHaklisin, gizliligi koruyalim. Yunus emre endustri meslekte staj yaptim, ölüyorum sandim. Ooooyh.
anladim.ıspanak kavurup attım domatesle çiği denemedim.pırasa direkt atılıyor doğra at.karnabaharı kaynar suya 3 dakika atıp soğuk suyla şoklayıp atıyorum.bamyayı da öyle bamya suyuna biraz limon sıkıyorum ama
biz geldigimiz de seyit gazi diye bir yer vardi kalemi o tarz biseyler vardi duruyomu hala ?Orası yıkıldı. Öğretmenleri de dağıtıldı. Ne olacak meçhul. Kadrosu dağıtıldığına göre açılmaz belki de
Seyitgaziye yıllar oldu gitmediğim, yazılıkaya sanırım oralardaydı. Duruyor tabii. Gezilecek yerlerden ama burnumuzın dibi olunca gidip de gezmiyoruz ne yazık ki. Bu yaz belki gideriz biz de tekrarbiz geldigimiz de seyit gazi diye bir yer vardi kalemi o tarz biseyler vardi duruyomu hala ?
insanları çoook sıcak kanliydı amaSeyitgaziye yıllar oldu gitmediğim, yazılıkaya sanırım oralardaydı. Duruyor tabii. Gezilecek yerlerden ama burnumuzın dibi olunca gidip de gezmiyoruz ne yazık ki. Bu yaz belki gideriz biz de tekrar
Bekleriz yineinsanları çoook sıcak kanliydı ama
kreş için şartmı muayene film?Ben de aşırı gerginim.
Yarın çocukları kontrole götüreceğiz, kan verecekler, göz muayenesi, kbb cart curt.
Büyüğün 4 yaş aşısı olacak.
2 tazmanyaya bunlar hastane yıkılmadan nasıl olacak acaba...
birinin kurasi 17 sinde cekiliyor.deniz işe başvurmuşsun haber var mı?
abim 4 sene afyonda kaldı oranin soğukluğunun sebebini hala anlamadim ben.Bana demislerdi ki ilk gittigim yıl, soğuğu çok olan yere gidiyorsun, sıkı giyin. Ay hakikaten öyleydi. Trenle gidiyorduk, afyonda 2.5 saat kaldik. Neden, bilin bakalım? Tren dondu resmen. Soğuktan calistiramadilar.
Yok, değil.kreş için şartmı muayene film?
Rakım yüksek, dağlık bölge.abim 4 sene afyonda kaldı oranin soğukluğunun sebebini hala anlamadim ben.
sen egenin dibinde bir sehir olan afyonsun nasil o kadar soguk olabilirsin yani
Siz banlı tayfasınız, denk gelmeniz çok zorneyapsamkişimdiye bir şey soracaktım tam aşıyla ilgili ama ben gelene dek o banlanmış.o gelse ben banlı oluyorumm.
On günden önce dönmez o, on gün kolla kendinineyapsamkişimdiye bir şey soracaktım tam aşıyla ilgili ama ben gelene dek o banlanmış.o gelse ben banlı oluyorumm.
Seni banlatıcam kolla kendini kiblicem seniSiz banlı tayfasınız, denk gelmeniz çok zor
Hemşire zaten gittiğinden daha kısa kalıyor geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?