- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.781
Şu tarifi bi daha yazsanafilmdelisi
Herhalde rekora gidiyorum,Seni banlatıcam kolla kendini kiblicem seni
afyon kaymağı ve cumhuriyet sucuğu düştü aklıma gece geceRakım yüksek, dağlık bölge.
Çok severim afyonu ben.
Evlendiğimizden beri her kış mutlaka giderdik, arkadaşlarımız da var orada.
Güzel zaman geçiriyoruz.
Yazın bile ank dönüş yolunda uğrarız molaya, donarız
bizim banlar en az 10 gün ne azalması.bu arada ben gayet arkadaşça davranmıştım kadına.seni sevdim arkadaş olalım bile demişliğim var.Herhalde rekora gidiyorum,Bibibella bana aylar önce 3 ay banlanmayınca siliniyor dedi.
Muammaymış ama gerçekten 3 aya yakındır banlanmıyorum, belki sayı düşer diye umutla
Bizim arkadaşlarımız olduğu için hepsini tek tek en iyi yerine götürürler, öğrendik hep nereden alacağımızı, manda kaymağını ya da sucuğunu, eti falan.afyon kaymağı ve cumhuriyet sucuğu düştü aklıma gece gece
İşte 3 ay banlanmayınca gün sayısı düşüyormuş demişlerdi.bizim banlar en az 10 gün ne azalması.bu arada ben gayet arkadaşça davranmıştım kadına.seni sevdim arkadaş olalım bile demişliğim var.
Kem göz attım burdan sanaİşte 3 ay banlanmayınca gün sayısı düşüyormuş demişlerdi.
Hurafe mi öyle mi bilmem.
En son bir konuda topluca gittik, kenan imirzalioğlu muydu neydi mevzu, hep beraber gittik ya.
O gün bugün gitmedim
yönetime soralım bari bu konuyu.eğer doğruysa ben dişimi sıkarım 3 ay.içimden sayar söylenirim yazmam burayaİşte 3 ay banlanmayınca gün sayısı düşüyormuş demişlerdi.
Hurafe mi öyle mi bilmem.
En son bir konuda topluca gittik, kenan imirzalioğlu muydu neydi mevzu, hep beraber gittik ya.
O gün bugün gitmedim
Deneyeceğim bakalım bu hafta bi araTuzlu Mini Kurabiyeler (Muhteşem Lezzet) - Nefis Yemek Tarifleri
Tuzlu Mini Kurabiyeler (Muhteşem Lezzet) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Hamuruna labne koyuyorum ben 2 3 yk, yarım ölçü yapıyorum.
Ne kadar küçük, o kadar kıyır.
Yuvarlamaktan sıkılırsan çubuk kraker formuyla da yapabilirsin, onu da denedim.
Nazar etme yavrum, sus senin de olurKem göz attım burdan sana
Valla ben karar aldım deliyle deli olmayacağım artık. Saçma sapan gittim ya. Amaaan deli dicem geçcemyönetime soralım bari bu konuyu.eğer doğruysa ben dişimi sıkarım 3 ay.içimden sayar söylenirim yazmam buraya
khomyuk gibi naif bir kadının bile belalısı varmış onu da gördü ya bu gözler pess.bir tanede benim var bdv ye ne yazsam beğenmedime basıyor sağolsunn beni çokk seviyorrrNazar etme yavrum, sus senin de olur
Farkında değil misiniz, resmen yazmıyorum başlanacağım diye.
A desem ban geliyor yoksa
du sana bdv den ekşınlı bir konu bulayım hemen.bansız üye mi olurmuş pehhhEn son 21 kasım ban mesajım muneden.
Ondan 1 hafta sonra gelir gelmez mi ne banlandım, aralık başından beri bansızım arkadaş
evet denizde sevdiYok, değil.
Ben normalde 6 ayda bir götürüyordum kan testine falan.
Şimdi malum uzun zamandır gidemediler, okul başlamadan her şeyine bakılsın.
Sağlık raporu zorunlu ama o sağlık ocağından ver deyince alınan bir evrak.
chamallows afiyet bal olsun, deniz umarım sevmiştir.
@Audrey Hepburn teşekkür ederim, hoşbuldum
Gece vakti neden aklıma getirdiniz kiafyon kaymağı ve cumhuriyet sucuğu düştü aklıma gece gece
Demiyorlar zaten.evet denizde sevdihatta sekillerinide o verdi
yahu neden benim kizdan hiç kan almadi bu dr lar delirecegim ya
1 yasina kadar dönem dönem alindi sonra kimse kan demedi
ben ona asilayla ilgili her seyi sordum sen yaz biliyorsam ben soyleyeyim sananeyapsamkişimdiye bir şey soracaktım tam aşıyla ilgili ama ben gelene dek o banlanmış.o gelse ben banlı oluyorumm.
afyon kaymağı ve cumhuriyet sucuğu düştü aklıma gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?