Geçinemeyenler kulübü

Şu tarifi bi daha yazsana filmdelisi

Hamuruna labne koyuyorum ben 2 3 yk, yarım ölçü yapıyorum.
Ne kadar küçük, o kadar kıyır.
Yuvarlamaktan sıkılırsan çubuk kraker formuyla da yapabilirsin, onu da denedim.

afyon kaymağı ve cumhuriyet sucuğu düştü aklıma gece gece

Herhalde rekora gidiyorum, Bibibella bana aylar önce 3 ay banlanmayınca siliniyor dedi.
Muammaymış ama gerçekten 3 aya yakındır banlanmıyorum, belki sayı düşer diye umutla
bizim banlar en az 10 gün ne azalması.bu arada ben gayet arkadaşça davranmıştım kadına.seni sevdim arkadaş olalım bile demişliğim var.

Bizim arkadaşlarımız olduğu için hepsini tek tek en iyi yerine götürürler, öğrendik hep nereden alacağımızı, manda kaymağını ya da sucuğunu, eti falan.

Bir tandırcı var mesela, 4 masalık bir yer ama bitiyor öğleden sonraya kalmıyor falan.
Pandemi bitse de gitsem ya özledim...

bizim banlar en az 10 gün ne azalması.bu arada ben gayet arkadaşça davranmıştım kadına.seni sevdim arkadaş olalım bile demişliğim var.
İşte 3 ay banlanmayınca gün sayısı düşüyormuş demişlerdi.
Hurafe mi öyle mi bilmem.
En son bir konuda topluca gittik, kenan imirzalioğlu muydu neydi mevzu, hep beraber gittik ya.
O gün bugün gitmedim

İşte 3 ay banlanmayınca gün sayısı düşüyormuş demişlerdi.
Hurafe mi öyle mi bilmem.
En son bir konuda topluca gittik, kenan imirzalioğlu muydu neydi mevzu, hep beraber gittik ya.
O gün bugün gitmedim
yönetime soralım bari bu konuyu.eğer doğruysa ben dişimi sıkarım 3 ay.içimden sayar söylenirim yazmam buraya

Deneyeceğim bakalım bu hafta bi ara

En son 21 kasım ban mesajım muneden.
Ondan 1 hafta sonra gelir gelmez mi ne banlandım, aralık başından beri bansızım arkadaş

Nazar etme yavrum, sus senin de olur
Farkında değil misiniz, resmen yazmıyorum başlanacağım diye.
A desem ban geliyor yoksa
khomyuk gibi naif bir kadının bile belalısı varmış onu da gördü ya bu gözler pess.bir tanede benim var bdv ye ne yazsam beğenmedime basıyor sağolsunn beni çokk seviyorrr

evet denizde sevdi hatta sekillerinide o verdi
yahu neden benim kizdan hiç kan almadi bu dr lar delirecegim ya
1 yasina kadar dönem dönem alindi sonra kimse kan demedi

evet denizde sevdi hatta sekillerinide o verdi
yahu neden benim kizdan hiç kan almadi bu dr lar delirecegim ya
1 yasina kadar dönem dönem alindi sonra kimse kan demedi
Demiyorlar zaten.
Ama ben sağlık konusunda takıntılı olduğumdan aldırıyorum, yılda 1 lazım muhakkak.
Bir de hastaneden çıkmadığımız için şu 1 seneye kadar, hazır gitmişken şu da yapılsın bu da olsun diye ittiriyorum
Büyük oğlana yarın mesela dil ağız kontrolü yaptırıp, bozukluk vs yoksa konuşma terapisti ayarlayacağım.

ya bu afyonun kaymagini bir ben mi sevemedim
cumhuriyeti annem cocukken alirdi bize bir tarafimiz kayseri olmasina ragmen her ay kendime marketten aliyorum yinede
benim aklimada sucuk dönerlerini düşürdun aksam aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…