- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.801
2 aşı arası 28 güne çekildi ya hadi sarktı 30 32 gün oldu etkisi kaybolur mu diye soracaktımben ona asilayla ilgili her seyi sordum sen yaz biliyorsam ben soyleyeyim sana
O değil de, elimin ağzımın hiç ayarı yok, ama bir belalı edinemedik.Katibin Ruhu kuzum sen niye her yere gülücük atıp kayboluyorsun?ürkmeye başladım valla senden.mesleğin katiplik olduğundan yazmaktan bıkmış olabilirmisin işyerinde.sebep bumu ki?
terapist neden?Demiyorlar zaten.
Ama ben sağlık konusunda takıntılı olduğumdan aldırıyorum, yılda 1 lazım muhakkak.
Bir de hastaneden çıkmadığımız için şu 1 seneye kadar, hazır gitmişken şu da yapılsın bu da olsun diye ittiriyorum
Büyük oğlana yarın mesela dil ağız kontrolü yaptırıp, bozukluk vs yoksa konuşma terapisti ayarlayacağım.
ben olayım belalın .beğenmedi mi basayım ne yazarsan yazO değil de, elimin ağzımın hiç ayarı yok, ama bir belalı edinemedik.
Hastayken alınan kanda değerlere bakılmaz ki, doğru sonuç vermez zaten.terapist neden?
benim ki anne sutu sariligi oldugu icin ilk 6 ay surekli kan alindi.
sonra 1 yasta alindi arada bi ishal oldu ateslendi onun icin gittigimizde bakildi.
ben inatla her gittigimizde hoc bir kan mi baktirsak diyorum gerek yok diyip yolluyor
Başsavcılıktan karanfil sadece.kadınlar gününde hediye alan var mı aranızda?ben de sayıyla 0 yazıyla sıfır hediye de
2 aşı arası 28 güne çekildi ya hadi sarktı 30 32 gün oldu etkisi kaybolur mu diye soracaktım
Hediyesi batsın, haklarımızı almasınlar yeter...kadınlar gününde hediye alan var mı aranızda?ben de sayıyla 0 yazıyla sıfır hediye de
benim ki de r j tarzi harfleri cikaramiyor ama 5 yasda anca cikarabiliyomus diye okumustum ustune dusmedim.Hastayken alınan kanda değerlere bakılmaz ki, doğru sonuç vermez zaten.
Normal bir zamanda tam kan testi yaptır mutlaka hazır sosyalleşmeye başlamışken ihmal etme.
Büyük oğlan sesleri çıkaramıyor, çoğu harf yok.
Küçük r dışında hepsini söyler, çok güzel konuşurdu, şimdi abiyi taklitten onun da bozuldu iyice.
O sebeple terapi alması gerek okul dönemine kadar gecikmeden.
Gecikince kalıcı duruma gelebilir.
ne güzel işte.pandemi öncesi bizim sosyete pazarında da karanfil verirlerdi .cumartesi önü full araba doluydu film millet gidiyor galiba.bir ben saf izole yaşıyorumBaşsavcılıktan karanfil sadece.
ayiptır söylemesi 12.30 a kadar uyudum bugun hediye olarakkadınlar gününde hediye alan var mı aranızda?ben de sayıyla 0 yazıyla sıfır hediye de
almaya çalışanlar var da yazamam banlanırımHediyesi batsın, haklarımızı almasınlar yeter...
Labne deyince ben de labneli pogacaya bayılmıştım. 1 tepsi yerim,kesin yerim.Tuzlu Mini Kurabiyeler (Muhteşem Lezzet) - Nefis Yemek Tarifleri
Tuzlu Mini Kurabiyeler (Muhteşem Lezzet) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Hamuruna labne koyuyorum ben 2 3 yk, yarım ölçü yapıyorum.
Ne kadar küçük, o kadar kıyır.
Yuvarlamaktan sıkılırsan çubuk kraker formuyla da yapabilirsin, onu da denedim.
R evet ama diğer harfleri söylemesi lazım.benim ki de r j tarzi harfleri cikaramiyor ama 5 yasda anca cikarabiliyomus diye okumustum ustune dusmedim.
insallah bir seyi cikmaz
hemoglobine falan bakmislardi ne bileyim ben o donem kakasi hep yesildi niye sari olduki, daha katiydi niye civik olduki diye goturdugumdenHastayken alınan kanda değerlere bakılmaz ki, doğru sonuç vermez zaten.
Normal bir zamanda tam kan testi yaptır mutlaka hazır sosyalleşmeye başlamışken ihmal etme.
Büyük oğlan sesleri çıkaramıyor, çoğu harf yok.
Küçük r dışında hepsini söyler, çok güzel konuşurdu, şimdi abiyi taklitten onun da bozuldu iyice.
O sebeple terapi alması gerek okul dönemine kadar gecikmeden.
Gecikince kalıcı duruma gelebilir.
Labne benim kurtarıcım ya.Labne deyince ben de labneli pogacaya bayılmıştım. 1 tepsi yerim,kesin yerim.
Ben de bazen kendimi böyle hissediyorum. Sulh ceza hakimliği cezaya itirazlara zor yetişiyor. Dışa çıkmazsa ölecek hastalığına yakalanmış millet herhal.ne güzel işte.pandemi öncesi bizim sosyete pazarında da karanfil verirlerdi .cumartesi önü full araba doluydu film millet gidiyor galiba.bir ben saf izole yaşıyorum
Aa 2 yasina kadar hic kan aldirmamistim en büyüğe. Digerleri e aynen gidiyor..hemoglobine falan bakmislardi ne bileyim ben o donem kakasi hep yesildi niye sari olduki, daha katiydi niye civik olduki diye goturdugumden
en son acilde azeri bir dr bana nefes aliyo diye cocugu hastaneye getiriyosun demisti bir daha gitmedim her halta
kendi dr ada soruyorum hocam kanmi alsak hic alinmadi vs ama yok anacim inatla almiyolar, bakmak icin biseymi olmasi lazim bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?