Geçinemeyenler kulübü

Katibin Ruhu kuzum sen niye her yere gülücük atıp kayboluyorsun?ürkmeye başladım valla senden.mesleğin katiplik olduğundan yazmaktan bıkmış olabilirmisin işyerinde.sebep bumu ki?
O değil de, elimin ağzımın hiç ayarı yok, ama bir belalı edinemedik.

terapist neden?
benim ki anne sutu sariligi oldugu icin ilk 6 ay surekli kan alindi.
sonra 1 yasta alindi arada bi ishal oldu ateslendi onun icin gittigimizde bakildi.
ben inatla her gittigimizde hoc bir kan mi baktirsak diyorum gerek yok diyip yolluyor

Hastayken alınan kanda değerlere bakılmaz ki, doğru sonuç vermez zaten.
Normal bir zamanda tam kan testi yaptır mutlaka hazır sosyalleşmeye başlamışken ihmal etme.
Büyük oğlan sesleri çıkaramıyor, çoğu harf yok.

Küçük r dışında hepsini söyler, çok güzel konuşurdu, şimdi abiyi taklitten onun da bozuldu iyice.
O sebeple terapi alması gerek okul dönemine kadar gecikmeden.
Gecikince kalıcı duruma gelebilir.

benim ki de r j tarzi harfleri cikaramiyor ama 5 yasda anca cikarabiliyomus diye okumustum ustune dusmedim.
insallah bir seyi cikmaz

Labne deyince ben de labneli pogacaya bayılmıştım. 1 tepsi yerim,kesin yerim.

benim ki de r j tarzi harfleri cikaramiyor ama 5 yasda anca cikarabiliyomus diye okumustum ustune dusmedim.
insallah bir seyi cikmaz
R evet ama diğer harfleri söylemesi lazım.
S ile ş yi j gibi söylüyor.
Çocuk şu mu diyor su mu diyor anlamıyorsun.
Z, ç, t, l, yani dişle dilin uyuma girdiği harfler yok.
Üst dudağı tutan eti yarılmıştı küçükken, başka hazar oldu da mı çıkmıyor anlamıyorum.

hemoglobine falan bakmislardi ne bileyim ben o donem kakasi hep yesildi niye sari olduki, daha katiydi niye civik olduki diye goturdugumden
en son acilde azeri bir dr bana nefes aliyo diye cocugu hastaneye getiriyosun demisti bir daha gitmedim her halta
kendi dr ada soruyorum hocam kanmi alsak hic alinmadi vs ama yok anacim inatla almiyolar, bakmak icin biseymi olmasi lazim bilemedim ki

Labne deyince ben de labneli pogacaya bayılmıştım. 1 tepsi yerim,kesin yerim.
Labne benim kurtarıcım ya.
Onu huy edindim, tatlı yapmıyorsam her yoğurduğum hamura labne mutlaka koyuyorum.
Hamuru fosur fosur ve lezzetli hale getiriyor e biraz da faydalı kılıyordur herhalde

ne güzel işte.pandemi öncesi bizim sosyete pazarında da karanfil verirlerdi .cumartesi önü full araba doluydu film millet gidiyor galiba.bir ben saf izole yaşıyorum
Ben de bazen kendimi böyle hissediyorum. Sulh ceza hakimliği cezaya itirazlara zor yetişiyor. Dışa çıkmazsa ölecek hastalığına yakalanmış millet herhal.

Aa 2 yasina kadar hic kan aldirmamistim en büyüğe. Digerleri e aynen gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…