Geçinemeyenler kulübü

Benim.doktorun bahsettigi hastalardan olmussunuz. Internetten bakin bir, cok probleminize cozum bulacaksiniz, eminim.

yani aşıri bir terslik olsa cocugun halinden anliyorsun zaten.
birde cocugun keyif durumuda onemli tamam hasta olabilir atesli olabilir ama ayaktaysa keyifli gorunuyosa pek asiri bir sorunuda yoktur.
cani acisa falan duramaz zaten

yok dokuntu soyle oldu gece ateslendi atiyorum sabah aldim goturdum ates var baska bisey yok oksuruk aksirik tiksirik gibi.
6.hastalik muhtemelen atesi 39.5 a ciksr sonra kendiliginden duser dokuntu verir 10 gun surer korkmayin dedi yolladi tam dedigi gibide oldu yani.
zaten dokuntu olsa kesinlikle aile hekimine gitmezdim ben kizamigi cok agir atlattim hemen kendi dr una giderdim korkup.

yani aşıri bir terslik olsa cocugun halinden anliyorsun zaten.
birde cocugun keyif durumuda onemli tamam hasta olabilir atesli olabilir ama ayaktaysa keyifli gorunuyosa pek asiri bir sorunuda yoktur.
cani acisa falan duramaz zaten
Çok öyle değil deniz.
Mesela larenjit yani krup, 1 saat içinde ses telleri komple kapanıp boğulabiliyor ki öyle oldu.
Evet çocuk hasta, ateşi var ama durumu iyi diye gözardı edilecek bir şey değil, acilen tedavisine başlamak lazım.
Keza beta, bronşiolit falan da öyle.
Sadece hafif öksürük baktığında, ateş yok denecek kadar az ama çok tehlikeli bir hastalık.
Senin dediklerin bulaşıcı viral hastalıklar için geçerli, diğerleri Allah korusun, çok kötü yerlere gider.

benim rahatligim biraz da cok fazla insana maruz kalmamamizdan geliyor sanirim.
yahu sokaga cikmadim kimseyle gorusmedim nerden ne kapmis olabilir usuttu demek ki kafasindayim.
ama oksuruyorsa kusuyorsa ates ilaca ragmen surekli tekrar cikiyorsa gotururum.
aman atesi var kosayim dr a diyemiyorum
pandemi olmasa belki kosardim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…