- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.841
Benim.doktorun bahsettigi hastalardan olmussunuz. Internetten bakin bir, cok probleminize cozum bulacaksiniz, eminim.Ben hep tam tersi doktorlara denk geldim.
Azdır yani hastalığı doğru teşhis edebileni görmem.
Ondan güvenmem de, birkaç hoca var, aciliyet olmazsa başkasına götürmem çocukları.
Larenjitini anlamadılar benim oğlanın, çocuk boğuluyordu nefes alamıyordu, öldük dirildik.
Keza yine 6. Hastalığı anlamayıp penisilin yaptılar, betayı anlamayıp geri yolladılar vs.
Çok başıma geldi yani.
yani aşıri bir terslik olsa cocugun halinden anliyorsun zaten.Demek istedigim buydu. Cocuk orta kulak iltihabi olsa aglamaktan catlar. Ben de yasadim sakiz cigne dedi doktor. Cocuk zaten dayanamaz ama mesela yok yere iltihap var deyip bir de kulaktan tedavi etmek zaten çözüm degil, çözüm burundan o iltihabi cozmekmis.
yok dokuntu soyle oldu gece ateslendi atiyorum sabah aldim goturdum ates var baska bisey yok oksuruk aksirik tiksirik gibi.Döküntü vardır, oradan anlamıştır ama döküntü 4. Gün çıkıyor.
6. Hastalık, el ayak, 5 hastalık vs hiçbirini anlamadılar ki.
Çocuk 40,5 ateşle yanıyor, boğaz ağlamaktan tahriş, bu kadar.
Gerçekten kılım, çocuğun sırtını dinleyip bu bronşiolit diye götürürüm zaten, nefesinden anlarım hastalığı ama işte bana inanmıyorlar da süründürüyorlar.
Aksine internette başka rahatsızlıklarla karıştırılma durumu çok fazla. Doktora başvurulması daha doğru olacaktırBenim.doktorun bahsettigi hastalardan olmussunuz. Internetten bakin bir, cok probleminize cozum bulacaksiniz, eminim.
internetten bakin derken dr u arastirin demek istedi, netten bakip teshis koyun demek istemedi muhtemelenAksine internette başka rahatsızlıklarla karıştırılma durumu çok fazla. Doktora başvurulması daha doğru olacaktır
Aynen.internetten bakin derken dr u arastirin demek istedi, netten bakip teshis koyun demek istemedi muhtemelen
Pardoninternetten bakin derken dr u arastirin demek istedi, netten bakip teshis koyun demek istemedi muhtemelen
Çok öyle değil deniz.yani aşıri bir terslik olsa cocugun halinden anliyorsun zaten.
birde cocugun keyif durumuda onemli tamam hasta olabilir atesli olabilir ama ayaktaysa keyifli gorunuyosa pek asiri bir sorunuda yoktur.
cani acisa falan duramaz zaten
benim rahatligim biraz da cok fazla insana maruz kalmamamizdan geliyor sanirim.Çok öyle değil deniz.
Mesela larenjit yani krup, 1 saat içinde ses telleri komple kapanıp boğulabiliyor ki öyle oldu.
Evet çocuk hasta, ateşi var ama durumu iyi diye gözardı edilecek bir şey değil, acilen tedavisine başlamak lazım.
Keza beta, bronşiolit falan da öyle.
Sadece hafif öksürük baktığında, ateş yok denecek kadar az ama çok tehlikeli bir hastalık.
Senin dediklerin bulaşıcı viral hastalıklar için geçerli, diğerleri Allah korusun, çok kötü yerlere gider.
olur böyle yanlış anlamalar :)Pardon
Tatlı tatlı yemenin acı acı ... olur demişlerbugun öglene kadar yattim iyi guzelde şimdi ben nasil uyuyacagim
5.hastalık bir kaç ay önce benim kızda olmuştu.zor bir hastalık.ilk defa duymuştuk doktordan böyle bir hastalık olduğunu bilmiyordukinternetten bakin derken dr u arastirin demek istedi, netten bakip teshis koyun demek istemedi muhtemelen
film izle uyku geliyor o zamanbugun öglene kadar yattim iyi guzelde şimdi ben nasil uyuyacagim
Bak, o çok enteresan.5.hastalık bir kaç ay önce benim kızda olmuştu.zor bir hastalık.ilk defa duymuştuk doktordan böyle bir hastalık olduğunu bilmiyorduk
aynen öyle okula gitmiyordu ve hiç bir arkadaşıyla da görüşmüyordu oynamıyordu ama yakalandı gene deBak, o çok enteresan.
Evde yaşarken nasıl kapıldı, kim tarafından çocuğa taşındı fazlasıyla muamma.
Siz taşımız olabilirsiniz diyeceğim de, siz de evdesiniz.aynen öyle okula gitmiyordu ve hiç bir arkadaşıyla da görüşmüyordu oynamıyordu ama yakalandı gene de
Geçmiş olsun5.hastalık bir kaç ay önce benim kızda olmuştu.zor bir hastalık.ilk defa duymuştuk doktordan böyle bir hastalık olduğunu bilmiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?