- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.881
bende de gebelikte olmustu karpal tunnelDizlerim ondan değil ayol, onların hastalıkları başka.
Ama dirseklerim yeni, karpal tünel mi azdı yoksa orada da sıvı azalması ve kireçlenme mi var, muamma.
2 çocuk taşıyorum, şaka değil bu.
Aynı anda koltuk altıma karpuz gibi alıyorum onları, bana bir şey olmasın da kime olsun
ayakkabı altına araba direksiyonuna kapı koluna falan mı kullanılıyor*Yok, vücut değil zemin dezanfektanı.
Ben elime sadece kolonya sıkıyorum, başka bir şey kullanmam.
Onu bile az sıkarım, dokunacağım yeri temizleyi yeğelerim.
bende ellerime sadece kolonya kullaniyorum ama onu hastalik dercesinde kullaniyorum.Yok, vücut değil zemin dezanfektanı.
Ben elime sadece kolonya sıkıyorum, başka bir şey kullanmam.
Onu bile az sıkarım, dokunacağım yeri temizleyi yeğelerim.
Evet bende de hamilelikte oldu, sonra geçmedi.bende de gebelikte olmustu karpal tunnel
ayaklarin agriyor mu film sabahlari uyaninca ?
tiroitEvet bende de hamilelikte oldu, sonra geçmedi.
Doktor ameliyat dedi derken ikinciye hamile kaldım, öyle yaşıyorum ben
Nerem ağrımıyor ki deniz, dizlerim kopuyor adeta platinlik haldeyim ama yaşım genç diye yapmıyorlar işte.
50 den önce önermiyorlar platini.
Bu aralar anormal şeyler de oluyor, kollarımda omzumdan itibaren uyuşma ve ağrı var iki kolda.
Bacaklarımın arkası popodan aşağı uyuştu ve açılmadı zaten kaç ay oldu.
İnfilak eden füze gibiyim
Her şeye.ayakkabı altına araba direksiyonuna kapı koluna falan mı kullanılıyor*
Aaa böyle mi oluyor, uyuşma ağrı vs.tiroit
hastane dezenfekte sıvısı ben de de var ama yakıcı bir madde.ellerimi mahvettiHer şeye.
Kumaşlara da olması ve temizlik gerektirmemesi cezbetti.
Şehir dışına çıktık 2 gün, ben tabii kaldığımız evi kaç şişe şeyle dezenfekte ettim.
Tavandan yere, duvardan kapı deliklerine kadar.
Ev böyle temizlenmemiştir.
Bir de bende hastane ortamında kullanılan sterilazyonlar da var.
Onlar yapışkanlık bırakıyor, zemine falan sıkıyorum.
hemde nasıl, ben sabahlari kalkardim sanki hic uyumamisim yada uyurken uzerimden tır gecmis gibi.Aaa böyle mi oluyor, uyuşma ağrı vs.
Edin bu 3 lü.hastane dezenfekte sıvısı ben de de var ama yakıcı bir madde.ellerimi mahvetti
ortam dezenfektanidir o alkolu yuksektir.hastane dezenfekte sıvısı ben de de var ama yakıcı bir madde.ellerimi mahvetti
Kağıt sabunu bilmiyorum ama alkol yağ hücrelerini parçalar, aşırı kullanımında ellerinizin dokusu bozulur. Deri emer ve hücreler ölmeye başlar.bende ellerime sadece kolonya kullaniyorum ama onu hastalik dercesinde kullaniyorum.
hastaligin ilk baslarinda kapi caliyodu mesela elimde dezenfektan karsimdaki adamin resmen suratina fisliyordum konusurken uçar falan neme lazim
simdi o huyumu biraktim ama kolonyayla haşır neşirim
denize disarda yeni yontem buldum kagit sabun aldim yanimada su alip gerektikce yikatiyorum
haşimato troid var ben dede haftaiçi yüz haftasonları 50 lik ilaç içiyorum bu aylarda.kan ölçtürmem lazım aslında devamlı erteliyorum.aşırı yorgunluk yapıyor maalesef.bir de saçları döküyorhemde nasıl, ben sabahlari kalkardim sanki hic uyumamisim yada uyurken uzerimden tır gecmis gibi.
oturdugum yerde sanki boyle bacaginin uzerine oturursun uyusur ya ellerim ayaklarim oyle oluyordu birden kasiliyodu ellerim mesela uyusmus gibi parmaklardan bazilari ozgurlugunu ilan edip kendi kendine hareket ediyordu.
kafada acayip bir terleme boyundan assagilara kadar.
sinir tavan cinnet boyutunda.
asık bir surat
mesleğiniz nedir?Kağıt sabunu bilmiyorum ama alkol yağ hücrelerini parçalar, aşırı kullanımında ellerinizin dokusu bozulur. Deri emer ve hücreler ölmeye başlar.
Ben doğduğumdan beri öyle uyanıyorum ama, uyku bozukluğum var.hemde nasıl, ben sabahlari kalkardim sanki hic uyumamisim yada uyurken uzerimden tır gecmis gibi.
oturdugum yerde sanki boyle bacaginin uzerine oturursun uyusur ya ellerim ayaklarim oyle oluyordu birden kasiliyodu ellerim mesela uyusmus gibi parmaklardan bazilari ozgurlugunu ilan edip kendi kendine hareket ediyordu.
kafada acayip bir terleme boyundan assagilara kadar.
sinir tavan cinnet boyutunda.
asık bir surat
ellerimde ve ayaklarimda egzama var zaten, o yuzden ne desenfektan ne kolonya ne sabun ne deterjan cok kullanmamam lazim ama su ortamda mumkun degilKağıt sabunu bilmiyorum ama alkol yağ hücrelerini parçalar, aşırı kullanımında ellerinizin dokusu bozulur. Deri emer ve hücreler ölmeye başlar.
Kullandığınız miktar hormonlarınızı bozmaya başladığında bu olur. Acil kan verin doktor ilaç dozajını değiştirecektir muhtemelhaşimato troid var ben dede haftaiçi yüz haftasonları 50 lik ilaç içiyorum bu aylarda.kan ölçtürmem lazım aslında devamlı erteliyorum.aşırı yorgunluk yapıyor maalesef.bir de saçları döküyor
2 seneye herkes egzama olacak.Kağıt sabunu bilmiyorum ama alkol yağ hücrelerini parçalar, aşırı kullanımında ellerinizin dokusu bozulur. Deri emer ve hücreler ölmeye başlar.
ellerim kaşınıyor benim geceleri.başlangıcı var sanırım.2 seneye herkes egzama olacak.
Şeker de olabilir o, karıncalanma yapar.ellerim kaşınıyor benim geceleri.başlangıcı var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?