Geçinemeyenler kulübü

bende de gebelikte olmustu karpal tunnel
ayaklarin agriyor mu film sabahlari uyaninca ?

Yok, vücut değil zemin dezanfektanı.
Ben elime sadece kolonya sıkıyorum, başka bir şey kullanmam.
Onu bile az sıkarım, dokunacağım yeri temizleyi yeğelerim.
bende ellerime sadece kolonya kullaniyorum ama onu hastalik dercesinde kullaniyorum.
hastaligin ilk baslarinda kapi caliyodu mesela elimde dezenfektan karsimdaki adamin resmen suratina fisliyordum konusurken uçar falan neme lazim
simdi o huyumu biraktim ama kolonyayla haşır neşirim
denize disarda yeni yontem buldum kagit sabun aldim yanimada su alip gerektikce yikatiyorum

bende de gebelikte olmustu karpal tunnel
ayaklarin agriyor mu film sabahlari uyaninca ?
Evet bende de hamilelikte oldu, sonra geçmedi.
Doktor ameliyat dedi derken ikinciye hamile kaldım, öyle yaşıyorum ben
Nerem ağrımıyor ki deniz, dizlerim kopuyor adeta platinlik haldeyim ama yaşım genç diye yapmıyorlar işte.
50 den önce önermiyorlar platini.
Bu aralar anormal şeyler de oluyor, kollarımda omzumdan itibaren uyuşma ve ağrı var iki kolda.
Bacaklarımın arkası popodan aşağı uyuştu ve açılmadı zaten kaç ay oldu.
İnfilak eden füze gibiyim

tiroit

ayakkabı altına araba direksiyonuna kapı koluna falan mı kullanılıyor*
Her şeye.
Kumaşlara da olması ve temizlik gerektirmemesi cezbetti.
Şehir dışına çıktık 2 gün, ben tabii kaldığımız evi kaç şişe şeyle dezenfekte ettim.
Tavandan yere, duvardan kapı deliklerine kadar.
Ev böyle temizlenmemiştir.

Bir de bende hastane ortamında kullanılan sterilazyonlar da var.
Onlar yapışkanlık bırakıyor, zemine falan sıkıyorum.

hastane dezenfekte sıvısı ben de de var ama yakıcı bir madde.ellerimi mahvetti

Aaa böyle mi oluyor, uyuşma ağrı vs.
hemde nasıl, ben sabahlari kalkardim sanki hic uyumamisim yada uyurken uzerimden tır gecmis gibi.
oturdugum yerde sanki boyle bacaginin uzerine oturursun uyusur ya ellerim ayaklarim oyle oluyordu birden kasiliyodu ellerim mesela uyusmus gibi parmaklardan bazilari ozgurlugunu ilan edip kendi kendine hareket ediyordu.
kafada acayip bir terleme boyundan assagilara kadar.
sinir tavan cinnet boyutunda.
asık bir surat

hastane dezenfekte sıvısı ben de de var ama yakıcı bir madde.ellerimi mahvetti
Edin bu 3 lü.
Pikniğe gittiğimizde de ben her yere bu bioradı sıkıyorum.
Dezanfektanı eline kullanma, eline kolonyayı bile az kullan ama dokunduğun şeyi steril et.
Gerekirse market vb yerde eldiven kullan, çıkınca at ve kolonya sık.

Kağıt sabunu bilmiyorum ama alkol yağ hücrelerini parçalar, aşırı kullanımında ellerinizin dokusu bozulur. Deri emer ve hücreler ölmeye başlar.

haşimato troid var ben dede haftaiçi yüz haftasonları 50 lik ilaç içiyorum bu aylarda.kan ölçtürmem lazım aslında devamlı erteliyorum.aşırı yorgunluk yapıyor maalesef.bir de saçları döküyor

Ben doğduğumdan beri öyle uyanıyorum ama, uyku bozukluğum var.
Kamyon çarpmış gibi müthiş baş, burun, göz ve vücut ağrısı ile, öğleden sonraya kadar her gün lanet bir insanımdır.

Bacaklarımdaki ağrı dizlerim sebepli, kol uyuşmam ve ağrılarım yeni.
Bir de regl olamama ve kilo.

Kağıt sabunu bilmiyorum ama alkol yağ hücrelerini parçalar, aşırı kullanımında ellerinizin dokusu bozulur. Deri emer ve hücreler ölmeye başlar.
ellerimde ve ayaklarimda egzama var zaten, o yuzden ne desenfektan ne kolonya ne sabun ne deterjan cok kullanmamam lazim ama su ortamda mumkun degil
geceleri ellerime urederm surup poset gecirip yatiyorum bi 15 20 dk

haşimato troid var ben dede haftaiçi yüz haftasonları 50 lik ilaç içiyorum bu aylarda.kan ölçtürmem lazım aslında devamlı erteliyorum.aşırı yorgunluk yapıyor maalesef.bir de saçları döküyor
Kullandığınız miktar hormonlarınızı bozmaya başladığında bu olur. Acil kan verin doktor ilaç dozajını değiştirecektir muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…