- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.861
Bizim apartman görevlisi de korona olmuş, mesaj attı bugün.asansörden falan bulaştı sanırım
gece gece nerden geldi aklina matematik allah askina birakta uyusun cocuk ya20 matematik çözene yarın pizza dedim.kız yataktan kalktı test çözüyor bu saatte pizza atayım diye.uyduruk pizza nelere kadirsin
benim kız asansörde bize nefes almayın diyip duruyorda derken kendi nefes alıyor o nolacak?Bizim apartman görevlisi de korona olmuş, mesaj attı bugün.
5 6 gündür benim ve ailemle teması olan herkes önlem alsın diye.
Allahtan burada değildik dedim, ucuz yırttık.
Asansöre binince zaten fıslardım, artık yıkarım kesin
bayadir kimseden ses cikmiyordu simdi yine patir patir duymaya baslariz haberleriBizim apartman görevlisi de korona olmuş, mesaj attı bugün.
5 6 gündür benim ve ailemle teması olan herkes önlem alsın diye.
Allahtan burada değildik dedim, ucuz yırttık.
Asansöre binince zaten fıslardım, artık yıkarım kesin
yatakta konuşuyorduk yarın matemetik çözersen pizza diye.hemen kalktı benim karnım aç şimdi çözeceğim diye.nesibe aydının sınavından güzel puan da alamadı zaten.evde forsu söndü çocuğungece gece nerden geldi aklina matematik allah askina birakta uyusun cocuk ya
ben asansore pek binmem 2.kattayim zaten bineceksem de asansor gelince kapisina ayagimi koyup icine dugmelere dezenfektan sikip bir 30 35 saniye havalandirip biniyorum.benim kız asansörde bize nefes almayın diyip duruyorda derken kendi nefes alıyor o nolacak?
Yer yok valla aile hekimliklerinde.bayadir kimseden ses cikmiyordu simdi yine patir patir duymaya baslariz haberleri
şu dişlerim bi bitseydi.
benim kan vermem lazim ama asılar ne durumda aile hekimligi kalabalik olurmu acaba
aaa girdimi sınava ?yatakta konuşuyorduk yarın matemetik çözersen pizza diye.hemen kalktı benim karnım aç şimdi çözeceğim diye.nesibe aydının sınavından güzel puan da alamadı zaten.evde forsu söndü çocuğun
hacettepeden randevu alacaktim orada bir polikinlik calisiyor sıra yok resmen aylardir.Yer yok valla aile hekimliklerinde.
Aşı haftası bu hafta, hiç zorlama şansını.
Annemler de yer bulamadılar, hastaneden aldılar randevuyu.
Activex in %90 alkol oranlı dezanfektanları çıkmış.ben asansore pek binmem 2.kattayim zaten bineceksem de asansor gelince kapisina ayagimi koyup icine dugmelere dezenfektan sikip bir 30 35 saniye havalandirip biniyorum.
evet zormuş sorular.zaten burs vermiyorlar amaçları okulu tanıtmakaaa girdimi sınava ?
canı sagolsun.
benim eşim yapiyor ortamlara sıktıgim alkolu yuksek volumluActivex in %90 alkol oranlı dezanfektanları çıkmış.
Kumaşa, yüzeylere her şeye sıkılıyor.
Onlardan aldım ben, temas ya da soluma sıkıntısı da yok.
Yeni dostum kendileri
Bebelerin oryantasyon haftası bitince atacağım kendimi hastaneye ben de.hacettepeden randevu alacaktim orada bir polikinlik calisiyor sıra yok resmen aylardir.
annemlerin ordaki hastaneye gidip verip cikacagim artik.
hastalik iyice artmadan onuda cikarayim aradan
romatizman falan mi var acaba ?Bebelerin oryantasyon haftası bitince atacağım kendimi hastaneye ben de.
Yine regl olamadım, dizlerim yetmedi dirseklerim de ağrıyor artık.
Kilom ve baş ağrım zaten malum
Yarın çocuklarla göze muayene olacağım, o çıkacak aradan.
kilo dedin de ben bu kurabiyenin yarisini bir bardak çayla yedim gece geceBebelerin oryantasyon haftası bitince atacağım kendimi hastaneye ben de.
Yine regl olamadım, dizlerim yetmedi dirseklerim de ağrıyor artık.
Kilom ve baş ağrım zaten malum
Yarın çocuklarla göze muayene olacağım, o çıkacak aradan.
hiç düzensiz regl olmadım.4. aydayım tık yok.yaşasınn menapozz diyorummmromatizman falan mi var acaba ?
ben aylarca regl olmam yinede oylerim dizlerim bacaklarim vs agrimaz
Alkol çilt için biraz zararlıdır çok kullanmamanızı tavsiye ederimActivex in %90 alkol oranlı dezanfektanları çıkmış.
Kumaşa, yüzeylere her şeye sıkılıyor.
Onlardan aldım ben, temas ya da soluma sıkıntısı da yok.
Yeni dostum kendileri
Dizlerim ondan değil ayol, onların hastalıkları başka.romatizman falan mi var acaba ?
ben aylarca regl olmam yinede oylerim dizlerim bacaklarim vs agrimaz
ben ilacla zorlamasam yilda 2 kere belki.hiç düzensiz regl olmadım.4. aydayım tık yok.yaşasınn menapozz diyorummm
Yok, vücut değil zemin dezanfektanı.Alkol çilt için biraz zararlıdır çok kullanmamanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?