Geçinemeyenler kulübü

uyku bozuklugu gibi yorgunluk degil, heryerin agriyarak uyandigin bir uyku.
mesela yataktan ciktin ayaga kalktin yere basinca ayaklarin kirilmis gibi bir agri.
birde sey var birden iç geçmesi gibi bir durum basıni yastiga nasil koydugunu bilmeden kut gidiyosun uyandiginda muhtemelen bayildigini dusundurten bir uyku sekli yani.

ellerimde ve ayaklarimda egzama var zaten, o yuzden ne desenfektan ne kolonya ne sabun ne deterjan cok kullanmamam lazim ama su ortamda mumkun degil
geceleri ellerime urederm surup poset gecirip yatiyorum bi 15 20 dk
Cildinizi kurutmayın, karacigen enzim değerlerinize dikkat edin. Test sırasında bunu doktordan özellikle isteyin

haşimato troid var ben dede haftaiçi yüz haftasonları 50 lik ilaç içiyorum bu aylarda.kan ölçtürmem lazım aslında devamlı erteliyorum.aşırı yorgunluk yapıyor maalesef.bir de saçları döküyor
bende hasimatoyum benimde degerler bozuldu bu ara muhtemelen.
saclarim avuc avuc elime geliyo cildim kurudu

İşte bunların hepsi bende zaten var, uyku bozukluğum ram kaynaklı.
Burnum bile acıyor, ayaklarım ellerim sırtım belim ağrımayan yerim yok ki.
Gün içinde saatler ilerledikçe açılıyorum.
Aman neyse ne, öğreneceğim 2 haftaya.

Ben böyle en son check upa gittim, bekliyorum tiroit diyecek insülin diyecek çünkü kilo veremedim falan ya doğurunca, günün sağlıklısı seçti beni!
Ciğerlerim bile tertemizmiş, sigarasız ortamda yaşıyormuşum!
Bir tek vajinal mantar buldular, göğüste 2 zararsız beze, o da büyük göğüslerde olağan bir şeymiş

bende hasimatoyum benimde degerler bozuldu bu ara muhtemelen.
saclarim avuc avuc elime geliyo cildim kurudu
perfectil vitaminle dökülme durdu bende.3 ay kullandım 15 gün ara verdim gene alacağım eczaneden.saçları da çok güzel uzatıyor.cilde de yararlı.avuç avuç banyoda ya da tararken dökülüyordu kullanmadan önce.bir de urban arkasının saç toniği var efsane.fiyatı da uygundu

ben takipli hastayim zaten hepsi bozuk
dışarı çıktığım gün ev işi yapamam mesela.bir avm ye gitsem ya da ev gezmesine eve yorgun dönerim.iş yaptığım günde dışarıya çıkacak halim kalmaz.hasssas insan oluyoruz troid hastası olunca.nazlı kadınlarızz sıkıntıya gelemeyiz.

yok artik hepsini anladim da cigerler nasil temiz
gittiginde mutlaka 25 ohd idi sanirim d3 degerlerine baktir.
bazi tiroit tipleri sinsi ilerliyor.
bir cok hsstalikla karistiriliyor falan.

ciğerlerin tertemiz mi?neyyyyyy?yarından tezi yok cigaraya başlıyorum arkadaşlarrr

yok artik hepsini anladim da cigerler nasil temiz
gittiginde mutlaka 25 ohd idi sanirim d3 degerlerine baktir.
bazi tiroit tipleri sinsi ilerliyor.
bir cok hsstalikla karistiriliyor falan.
Valla kitabe gibi bakıyorlar, dahildir herhalde check up da.
Ciğerler de şöyle, kadına senelerdir sigara içtiğimi söylediğimde, beslenme düzenim nikotini atacak şekildeymiş.
Bol süt ürünü tüketmem vs.
Ablam hayatında 1 tane bile sigara içmedi, ona sigarayı bırak demişlerdi çünkü pasif içici, müdürü tüm gün yanında 2 paket sigara içiyor, bizimki artık astımdan geberiyordu.

Şimdi e nabızdan baktım da, hastane sonuçlarım arasında check up tahlilleri falan görünmüyor, niye ki?
Sisteme girilmiyor mu onlar acaba?

Şimdi e nabızdan baktım da, hastane sonuçlarım arasında check up tahlilleri falan görünmüyor, niye ki?
Sisteme girilmiyor mu onlar acaba?
devlet destekli degilse gorunmuyor sanirim.
benimde direk ozel gittiklerim gorunmuyor.
discinin yazdigi receteler dis goruntuleri yok mesela.
gebelik icin gittigim ozel muayenehane gorunmuyor

ben evi supururken allah canimi aliyor
is yaptigim gun bacaklarim falan titriyor yorgunluktan her yerim ayrı ağrıyor.
kizla 10 dk kovalamaca oynuyorum yerimden kalkamiyorum.

devlet destekli degilse gorunmuyor sanirim.
benimde direk ozel gittiklerim gorunmuyor.
discinin yazdigi receteler dis goruntuleri yok mesela.
gebelik icin gittigim ozel muayenehane gorunmuyor
Evet sadece hastaneler görünüyor.
Laboratuvar ya da muayenehane yok gerçekten.
Ne saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…