- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.901
uyku bozuklugu gibi yorgunluk degil, heryerin agriyarak uyandigin bir uyku.Ben doğduğumdan beri öyle uyanıyorum ama, uyku bozukluğum var.
Kamyon çarpmış gibi müthiş baş, burun, göz ve vücut ağrısı ile, öğleden sonraya kadar her gün lanet bir insanımdır.
Bacaklarımdaki ağrı dizlerim sebepli, kol uyuşmam ve ağrılarım yeni.
Bir de regl olamama ve kilo.
Cildinizi kurutmayın, karacigen enzim değerlerinize dikkat edin. Test sırasında bunu doktordan özellikle isteyinellerimde ve ayaklarimda egzama var zaten, o yuzden ne desenfektan ne kolonya ne sabun ne deterjan cok kullanmamam lazim ama su ortamda mumkun degil
geceleri ellerime urederm surup poset gecirip yatiyorum bi 15 20 dk
şeker başlangıcı vardı ama çok önemli değil demişti doktorum.ellerim aşırı bulaşık yıkamaktan temizlikten bir de dezenfektandan kaşınıyor ondan eminimŞeker de olabilir o, karıncalanma yapar.
Baktır yahu kendine.
bende hasimatoyumhaşimato troid var ben dede haftaiçi yüz haftasonları 50 lik ilaç içiyorum bu aylarda.kan ölçtürmem lazım aslında devamlı erteliyorum.aşırı yorgunluk yapıyor maalesef.bir de saçları döküyor
ben takipli hastayim zaten hepsi bozukCildinizi kurutmayın, karacigen enzim değerlerinize dikkat edin. Test sırasında bunu doktordan özellikle isteyin
Gecmiş olsunben takipli hastayim zaten hepsi bozuk
İşte bunların hepsi bende zaten var, uyku bozukluğum ram kaynaklı.uyku bozuklugu gibi yorgunluk degil, heryerin agriyarak uyandigin bir uyku.
mesela yataktan ciktin ayaga kalktin yere basinca ayaklarin kirilmis gibi bir agri.
birde sey var birden iç geçmesi gibi bir durum basıni yastiga nasil koydugunu bilmeden kut gidiyosun uyandiginda muhtemelen bayildigini dusundurten bir uyku sekli yani.
perfectil vitaminle dökülme durdu bende.3 ay kullandım 15 gün ara verdim gene alacağım eczaneden.saçları da çok güzel uzatıyor.cilde de yararlı.avuç avuç banyoda ya da tararken dökülüyordu kullanmadan önce.bir de urban arkasının saç toniği var efsane.fiyatı da uygundubende hasimatoyumbenimde degerler bozuldu bu ara muhtemelen.
saclarim avuc avuc elime geliyo cildim kurudu
Tam kan sayımında hepsine bakılıyor değil mi?Cildinizi kurutmayın, karacigen enzim değerlerinize dikkat edin. Test sırasında bunu doktordan özellikle isteyin
dışarı çıktığım gün ev işi yapamam mesela.bir avm ye gitsem ya da ev gezmesine eve yorgun dönerim.iş yaptığım günde dışarıya çıkacak halim kalmaz.hasssas insan oluyoruz troid hastası olunca.nazlı kadınlarızz sıkıntıya gelemeyiz.ben takipli hastayim zaten hepsi bozuk
yok artik hepsini anladim da cigerler nasil temizİşte bunların hepsi bende zaten var, uyku bozukluğum ram kaynaklı.
Burnum bile acıyor, ayaklarım ellerim sırtım belim ağrımayan yerim yok ki.
Gün içinde saatler ilerledikçe açılıyorum.
Aman neyse ne, öğreneceğim 2 haftaya.
Ben böyle en son check upa gittim, bekliyorum tiroit diyecek insülin diyecek çünkü kilo veremedim falan ya doğurunca, günün sağlıklısı seçti beni!
Ciğerlerim bile tertemizmiş, sigarasız ortamda yaşıyormuşum!
Bir tek vajinal mantar buldular, göğüste 2 zararsız beze, o da büyük göğüslerde olağan bir şeymiş
alt ast falan bakilir.Tam kan sayımında hepsine bakılıyor değil mi?
ciğerlerin tertemiz mi?neyyyyyy?yarından tezi yok cigaraya başlıyorum arkadaşlarrrİşte bunların hepsi bende zaten var, uyku bozukluğum ram kaynaklı.
Burnum bile acıyor, ayaklarım ellerim sırtım belim ağrımayan yerim yok ki.
Gün içinde saatler ilerledikçe açılıyorum.
Aman neyse ne, öğreneceğim 2 haftaya.
Ben böyle en son check upa gittim, bekliyorum tiroit diyecek insülin diyecek çünkü kilo veremedim falan ya doğurunca, günün sağlıklısı seçti beni!
Ciğerlerim bile tertemizmiş, sigarasız ortamda yaşıyormuşum!
Bir tek vajinal mantar buldular, göğüste 2 zararsız beze, o da büyük göğüslerde olağan bir şeymiş
Valla kitabe gibi bakıyorlar, dahildir herhalde check up da.yok artik hepsini anladim da cigerler nasil temiz
gittiginde mutlaka 25 ohd idi sanirim d3 degerlerine baktir.
bazi tiroit tipleri sinsi ilerliyor.
bir cok hsstalikla karistiriliyor falan.
Hayır karaciger fonksiyon ve enzim değerleri ayrı oluyor. Haşimoto için kan vereceğiniz zaman karaciğer değerlerinizi de isteyin aynı gün alabilirsinizTam kan sayımında hepsine bakılıyor değil mi?
devlet destekli degilse gorunmuyor sanirim.Şimdi e nabızdan baktım da, hastane sonuçlarım arasında check up tahlilleri falan görünmüyor, niye ki?
Sisteme girilmiyor mu onlar acaba?
ben evi supururken allah canimi aliyordışarı çıktığım gün ev işi yapamam mesela.bir avm ye gitsem ya da ev gezmesine eve yorgun dönerim.iş yaptığım günde dışarıya çıkacak halim kalmaz.hasssas insan oluyoruz troid hastası olunca.nazlı kadınlarızz sıkıntıya gelemeyiz.
Evet sadece hastaneler görünüyor.devlet destekli degilse gorunmuyor sanirim.
benimde direk ozel gittiklerim gorunmuyor.
discinin yazdigi receteler dis goruntuleri yok mesela.
gebelik icin gittigim ozel muayenehane gorunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?