- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.921
e nabizdan giris yapmiyorlar o yuzden sanirim.Evet sadece hastaneler görünüyor.
Laboratuvar ya da muayenehane yok gerçekten.
Ne saçma.
Ama öyle iş olmamalı ya.e nabizdan giris yapmiyorlar o yuzden sanirim.
benim disci mesela kimligime bile bakmadi henuz adim hasan desem hasan diyecek
hastanenin kendi kayitlarindan cikar.Ama öyle iş olmamalı ya.
Tıbbi bir geçmiş sonuçta, diş de öyle check up da.
Niye kontrol altına alınmıyor ki bunlar?
Ben mesela kitabe gibi 30 sayfalık sonucu saklamak zorunda mıyım, cd falan vardı hep attım.
E neyle kıyaslama yapacağım şimdi?
iyi geceler ceycey 21 sn beklemem lazimmis mesaj atmam icin bekleyeyim bariiyi geceler kızlar.
Hastane değil ki. Hastane olsa kaydı olurdu zaten.hastanenin kendi kayitlarindan cikar.
Çok iyi yapmışsın, ola ki aksi bir durum olsa orada tedavi gördüğünü bile ispatlaman imkansız yani.filmdelisi şimdi disten kaynakli bir saglik sorunu yaşasam oraya gittigimi bile ispatlayamazdim.
sirf bunun icin gecen gittigimde nakit degil kredi kartiyla odeme yaptim.
sayfalari yokmu kendilerine ait ?Hastane değil ki. Hastane olsa kaydı olurdu zaten.
Bir tıp merkezi, laboratuvar.
ya birde ödeme yapiyorum ne fis ne makbuz hic bir sey kesilmiyor.Çok iyi yapmışsın, ola ki aksi bir durum olsa orada tedavi gördüğünü bile ispatlaman imkansız yani.
Gerçekten çok saçma ve hasta aleyhine durumlar bunlar.
Baktım az önce, rapor ya da tahlil numarası istiyor, ne bileyim bensayfalari yokmu kendilerine ait ?
online sonuc bakabilecegin
Kayınvalidem diyetisyene gidiyor, eşim geçen hafta ödeme yaparken bir farketmiş ki ödemeyi bir gıda firması adına kesmişler.ya birde ödeme yapiyorum ne fis ne makbuz hic bir sey kesilmiyor.
ben sana sonsuz guvenmek zorundamiyi sen vergi vermeyeceksin diye.
odemedin desen nasil ispatlayacagim ?
bende hic gelmedim ki varmi bir makbuzun kaydin ac bakayim derim yani
hastaneyi arayip iste yarin bulsunlar arsivlerindenBaktım az önce, rapor ya da tahlil numarası istiyor, ne bileyim ben
Kendi sistemlerinde görünüyor bir tek herhalde, ne kadar da önemli başka doktor göremedikten sonra değil mi...
Mesela karpal tünel için başka bir fizik tedavi merkezine gitmiştim, onlar da görünmüyor.
Sadece hastaneler görünüyor.
Kadının biri dediğin ben oluyorumBir kadın üst katındaki 5 ve 2,5 yaş çocukları gündüz saatinde gürültü yapıyor diye konu açtı. Çocuğu yok ama var gibi yazmış eski konulardan anladım. Bunu ortaya çıkardım diye bilenmiş bana geldi bu konuyaüsluptan 10 gün gittim
Günaydınnn deniz iyiyim çok şükür bugün 9.gün ses soluk yok şimdilik belim falan ağrıyo ama bu sıralar yorulduğum için sanırım 5 günüm var daha sen napıyosun işden haber geldi miAy tenli anne nasılsın varmı bir gelişme?
Bu ay olur senin bebek hariç pek çok şey düşündün yaGünaydınnn deniz iyiyim çok şükür bugün 9.gün ses soluk yok şimdilik belim falan ağrıyo ama bu sıralar yorulduğum için sanırım 5 günüm var daha sen napıyosun işden haber geldi mi
Sabah sabah ne güzel şeyler çıkıyo ağzından Khomyuk inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu ay olur senin bebek hariç pek çok şey düşündün ya
Okuldayım canım. Öğleden sonra bitecek işim, bir ufak arada bakayım dedimSabah sabah ne güzel şeyler çıkıyo ağzından Khomyuk inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsingünaydın sen nasılsın
İyi etmişsinOkuldayım canım. Öğleden sonra bitecek işim, bir ufak arada bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?