- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.941
Günaydınnn deniz iyiyim çok şükür bugün 9.gün ses soluk yok şimdilik belim falan ağrıyo ama bu sıralar yorulduğum için sanırım 5 günüm var daha sen napıyosun işden haber geldi mi
gunaydin khomyuk seninde guzel gecsin diyecegim ama zor gibiGünaydın kızlar, gününüz güzel geçsin
Hava günlük güneşlikti evden çıktım buzİyi etmişsinhavalar nasıl Khomyuk Bi ara çok güzel gidiyodu burda yağış gösteriyo bozuldu gene
Yok ya havalar ısınıyor keyiflenmeye başladım bengunaydin khomyuk seninde guzel gecsin diyecegim ama zor gibi
herseye ragmen insallah guzel gecer
burada serin ama öglene duzelir gibi disari cikaracagim bende denizi yani umarimHava günlük güneşlikti evden çıktım buzCamdan baksan bahar ama hava soğuk. Yine de en sevdiğim mevsim geliyor bir sonbahar bir ilkbahar bayılırım, kuşlar da başladı cıvıldamaya
Yok ya havalar ısınıyor keyiflenmeye başladım ben
Sen de ben gibi bir çıkarana kadar yalvarıyorsun bir geri eve sokana kadarburada serin ama öglene duzelir gibi disari cikaracagim bende denizi yani umarim
yok benim disari ciksrken yalvarmam mumkun degil bir ayagi esikte bizimkinin yaz kışSen de ben gibi bir çıkarana kadar yalvarıyorsun bir geri eve sokana kadar
Neden umudun yokyok canım daha hala haber bekliyorum.
pek umudumda yok gercide kismet
Ne güzel bende severim sonbaharı ilkbaharı dinginlik veriyo sanki banaHava günlük güneşlikti evden çıktım buzCamdan baksan bahar ama hava soğuk. Yine de en sevdiğim mevsim geliyor bir sonbahar bir ilkbahar bayılırım, kuşlar da başladı cıvıldamaya
Ne güzel bende severim sonbaharı ilkbaharı dinginlik veriyo sanki banaHava günlük güneşlikti evden çıktım buzCamdan baksan bahar ama hava soğuk. Yine de en sevdiğim mevsim geliyor bir sonbahar bir ilkbahar bayılırım, kuşlar da başladı cıvıldamaya
Umudunu kaybetmeeeyok canım daha hala haber bekliyorum.
pek umudumda yok gercide kismet
bilmiyorum ki daha genc basvurular olursa tercihlerini onlardan yana kullanabilirler gida sektorunde.Neden umudun yok
nasıl kaybetmeyim zorunlu ya, kiz biraz buyusun bir dukkan acip onume bakmaya calisayim dedim ortaligin hali belli çok zor şuan acipta tutunabilmek.Umudunu kaybetmeee
Devletin kreşlerine baktın mı?nasıl kaybetmeyim zorunlu ya, kiz biraz buyusun bir dukkan acip onume bakmaya calisayim dedim ortaligin hali belli çok zor şuan acipta tutunabilmek.
kurumsal firmalar bile iflas bayragi cekmeye basladi.
özel sektor desen yaş artık ilerliyor alternatif cok onlerinde.
kendi meslegimi yapayim desem zibilyon tane kursa tekrar gidip kendimi gelistirmeden tutunamam
sıkıstım kaldım anlayacagın.
denizin kreş zamani geliyo ben calismazsam veremeyecegim krese öyle gorunuyor.
3 gun icin bile en kiytirik yerler 1300 lira fiyat çekiyo.
deniz icin calismam lazim ama pandemi maalesef her plani alt ust etti
aslında yaşı geldi ben eylulde ancak verebiliyorum.Devletin kreşlerine baktın mı?
Bazıları erken yaş alıyor.
Msb diyordun? Orası olmuyor mu?
Ama onlar ücretsiz ki işte. Ondan dedim.aslında yaşı geldi ben eylulde ancak verebiliyorum.
msb de oluyo canim sorun benim iş bulmak icin sıkışıp kalmam
ucretsiz degil indirimli bizeAma onlar ücretsiz ki işte. Ondan dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?