Geçinemeyenler kulübü

yok canım daha hala haber bekliyorum.
pek umudumda yok gercide kismet
Günaydınnn deniz iyiyim çok şükür bugün 9.gün ses soluk yok şimdilik belim falan ağrıyo ama bu sıralar yorulduğum için sanırım 5 günüm var daha sen napıyosun işden haber geldi mi

İyi etmişsin havalar nasıl Khomyuk Bi ara çok güzel gidiyodu burda yağış gösteriyo bozuldu gene
Hava günlük güneşlikti evden çıktım buz Camdan baksan bahar ama hava soğuk. Yine de en sevdiğim mevsim geliyor bir sonbahar bir ilkbahar bayılırım, kuşlar da başladı cıvıldamaya
gunaydin khomyuk seninde guzel gecsin diyecegim ama zor gibi
herseye ragmen insallah guzel gecer
Yok ya havalar ısınıyor keyiflenmeye başladım ben

burada serin ama öglene duzelir gibi disari cikaracagim bende denizi yani umarim

Sen de ben gibi bir çıkarana kadar yalvarıyorsun bir geri eve sokana kadar
yok benim disari ciksrken yalvarmam mumkun degil bir ayagi esikte bizimkinin yaz kış eve getirirken olaylar olaylar.
esimle 4 gundur evdeyiz hastalik belirtiside yok ozaman anacima gidebilirim karari aldim

Ne güzel bende severim sonbaharı ilkbaharı dinginlik veriyo sanki bana

Ne güzel bende severim sonbaharı ilkbaharı dinginlik veriyo sanki bana

Umudunu kaybetmeee
nasıl kaybetmeyim zorunlu ya, kiz biraz buyusun bir dukkan acip onume bakmaya calisayim dedim ortaligin hali belli çok zor şuan acipta tutunabilmek.
kurumsal firmalar bile iflas bayragi cekmeye basladi.
özel sektor desen yaş artık ilerliyor alternatif cok onlerinde.
kendi meslegimi yapayim desem zibilyon tane kursa tekrar gidip kendimi gelistirmeden tutunamam
sıkıstım kaldım anlayacagın.
denizin kreş zamani geliyo ben calismazsam veremeyecegim krese öyle gorunuyor.
3 gun icin bile en kiytirik yerler 1300 lira fiyat çekiyo.
deniz icin calismam lazim ama pandemi maalesef her plani alt ust etti

Devletin kreşlerine baktın mı?
Bazıları erken yaş alıyor.
Msb diyordun? Orası olmuyor mu?

Bu topiğe yazan veya okuyucu olarak takip eden hanımlar,
herhangi bir topikte birbirinizle yaşadığınız anlaşmazlıklarınızı başka topiklere taşımayın lütfen, konu, yorum veya kişi imaları yapmayın ve rica ediyorum birbirinizi göz ardı edin.

Sizlerin şahsına demiyorum ama artık genel olarak bir topikte yaşanan anlaşmazlıklar her konuya taşınır oldu, aynı kişiler aynı sebeplerle defalarca banlanmaya başladı.

Çocuk değiliz yetişkin kadınlarız, farklı düşünüyor anlaşmazlıklar yaşıyor olabiliriz ama anlaşmazlık yaşıyoruz diye kan davalı gibi takip edip tekrar tekrar tartışmanın mantığı da anlamı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…