Geçinemeyenler kulübü

Hayat zor ya. Güzel bir çözüm olur umarım senin için de deniz için de
zaten zordu ama artik iyice zorlasmis bayadir bu konularla ilgilenmeyip kendi yagimda kavrulup gidiyordum içine girince sinir basmaya başladı.
eğitim,sağlik gibi herkesin en doğal hakki olan şeylere bile çok zor sahip oluyoruz.
neden böyle bir turlu anlamiyorum.
rahat gecineyim diye calisiyosun nerdeyde bir asgari ucretlinin bir aylik maasini cocugun kresine veriyosun.
sadece sigorta icin calisiyo gibi bisey oluyosun ya.
yani bu her kesim icin gecerli aman duzgun bir okula gitsin desen bir ogretmenin veya ne bileyim bir muhendisin maasi.
iki de ekstradan baska bir seye yollayim desen vay babam vay durumuna geliyor konu

Halledemedik henüz halledilebilir bişey ama sandigim kadar kısa sürede çözülmedi .

Sen nasılsın ? Yasaklar kalktı nasıl degerlendiriyorsun
degerlendiremiyoruz
cunku hava serindi.
bugun biraz daha iyi 4 gundur de pek disari cikmadigim icin korona degilimdir heralde diyip anneme geldim.
son bir senedir yaptigim en buyuk ekşın anneme gelmek zaten
evin sorunu ne ozel degilse tabi

Belediyenin kreşinden bı arkadaşım cok memnundu.
Ücret ödemediğini de söylüyordu oraya
Sen böyle bişey düşünür müsün
Seviye mi düşük olur acaba , bilemedim

Belediyenin kreşinden bı arkadaşım cok memnundu.
Ücret ödemediğini de söylüyordu oraya
Sen böyle bişey düşünür müsün
Seviye mi düşük olur acaba , bilemedim
hayir seviyeleri gayet guzel ozellikle cankaya belediyesinin (digerlerini bilmiyorum) ucretide gecen sene 600 lira falandi diye biliyorum.
ama cankaya bana cok ters suan.
yani mamaktan kalk cocugu cankaya ya getir vs uzun iş

degerlendiremiyoruz
cunku hava serindi.
bugun biraz daha iyi 4 gundur de pek disari cikmadigim icin korona degilimdir heralde diyip anneme geldim.
son bir senedir yaptigim en buyuk ekşın anneme gelmek zaten
evin sorunu ne ozel degilse tabi
Bizim ev mayısta hazır olacak yani yerlesmemiz mayısta olacaktı

Şuan kiracisi olduğumuz evin sahibi bizi aradı ankaradayken
Evi satıyoruz çok özür dilerim mecbur kaldım filan , evinizin yeni sahibi ile İzmir'e dönünce durumu konuşursunuz Mayıs'a kadar kalırsiniz vesaire dedi.

Bizde hem kendi evimizi cabuklastirabilir miyiz bı ona bakıyoruz .

Hemde yeni ev sahibiyle bu hafta içi gelecek görüşeceğiz bakalım kalın der mi demez mi.

Mevzumuz bu .
Bı buçuk ay sabredebilir umarım .
Sözleşmemiz bu aralar sona eriyor zaten .sözleşme bitmeseydi '''çıkmıyoruz hakkına sahip olurduk da

hayir seviyeleri gayet guzel ozellikle cankaya belediyesinin (digerlerini bilmiyorum) ucretide gecen sene 600 lira falandi diye biliyorum.
ama cankaya bana cok ters suan.
yani mamaktan kalk cocugu cankaya ya getir vs uzun iş
Ben ücretsiz diye biliyordum.
Seviyesinden arkadaşta memnundu ama sehirsel mi diye düşündüm.

Aynı şekilde başka belediye koşullarından memnun olmayabiliyoruz ya bazen.

Doğru Çankaya çok ters , masraf aynı , yorgunluk hakeza

çıkin derse bildigim kadariyla size 1 ay kadar sure tanimasi gerekiyor.
15 gununde kirasini odersiniz.
açikta degildir sonucta onlarda herkes yerinde bir, bir bucuk ay kalabilir bence ama kıl bir herif degilse tabi :)

çıkin derse bildigim kadariyla size 1 ay kadar sure tanimasi gerekiyor.
15 gununde kirasini odersiniz.
açikta degildir sonucta onlarda herkes yerinde bir, bir bucuk ay kalabilir bence ama kıl bir herif degilse tabi :)
Evi kiralarken emlakcim çok kıldı .
Kiralarken birbirimize girdik emlakci kadın ve ben .

Bı ay sonra yine bı konuşmamız gerekti ve yine birbirimize girdik.

Benim şansıma yeni ev sahibi de kıl çıkar çok iyimser bakamıyorum tabloya

yok ucretli canim, panoranin karsisinda amerikan bilmem nesi vardi ordan ingilizce hocasi falan getirtiyorlar.
akrabalarimizin cocuklari falan gidiyordu ordan biliyordum.
mamak belediyesinde oyle bir kreş yok zaten 2020 de yapimi tamamlaniyor diye bir haber cikti ama hala ne oldugu belirsiz zaten koca mamak bir kreste bize sira gelmez :)

emlakçıyı ilgilendiren durum ne ?
yani orda yazlik falan oldugundan emlakcilara vekalet gibi bir seymi veriliyorda musteriyle bu denli papaz oalabiliyorlar?

İnşallah anlayış gösterirler zorunlu sendeki de şans yani evinizin daha işleri çok mu

emlakçıyı ilgilendiren durum ne ?
yani orda yazlik falan oldugundan emlakcilara vekalet gibi bir seymi veriliyorda musteriyle bu denli papaz oalabiliyorlar?

Evi kiralarken ev sahibimiz ve emlakçı vardı
Ev sahibine teyzem bı on beş gün sonra kirayı baslatsak olabilir mi gibi bişey dedi
Ev sahibi yerine emlakçı vay efendim önceden söyleyecektiniz ev sahibiniz hasta bunları konuşacak mecali mi var diye çıkıştı bayağı sert.

Bende ya sabiiiir önceden nasıl söyleyecektim ? Dün eve baktık bugün kiralıyoruz ev sahibi ne ara görecektik de bunu soyleyecektik .
Yeri şimdi geldi şimdi söylüyoruz aklımıza şimdi geldi şimdi söylüyoruz dedim .bana hirliyor halen .

Bende ev sahibinin ağzı var müsade ederseniz artık yerinizi bilin yeter.dedim

Ve evii kiraladık ev sahibimiz çok tatlıydı

ilk kirayi kendine komisyon olarak ayirmistir ondandır o
evin cokda bir şeyi kalmamış gibi biter aslinda 15 20 gune sallamasalar

ilk kirayi kendine komisyon olarak ayirmistir ondandır o
evin cokda bir şeyi kalmamış gibi biter aslinda 15 20 gune sallamasalar
Aaaa

ama yok biz ona ayrıca komisyon verdik zaten
2500tl
Ev sahibi on beş günlük kirayı almadı teyzemin önerisiyle .

350 dolar da depozito bayıldık ama depozitomuzu alıyoruz geri biliyosun o sorun değil diyelim.

Aaaa

ama yok biz ona ayrıca komisyon verdik zaten
2500tl
Ev sahibi on beş günlük kirayı almadı teyzemin önerisiyle .

350 dolar da depozito bayıldık ama depozitomuzu alıyoruz geri biliyosun o sorun değil diyelim.
komisyonu hem ev sahibinden hem kiracidan yada satiliksa alicidan alirlar.
kendin sahibindene kiralik yada satilik evim var diye ilan verirsen ozaman arayip sizden komisyon almayalim evinizle biz ilgilenelim derler.

komisyonu hem ev sahibinden hem kiracidan yada satiliksa alicidan alirlar.
kendin sahibindene kiralik yada satilik evim var diye ilan verirsen ozaman arayip sizden komisyon almayalim evinizle biz ilgilenelim derler.
Aaa goruyormusun üç yıl sonra yuzlestigim gerçeği
Zehir zıkkım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…