- 14 Eylül 2014
- 21.352
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.940
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.961
Hayat zor ya. Güzel bir çözüm olur umarım senin için de deniz için deucretsiz degil indirimli bize
zaten zordu ama artik iyice zorlasmis bayadir bu konularla ilgilenmeyip kendi yagimda kavrulup gidiyordum içine girince sinir basmaya başladı.Hayat zor ya. Güzel bir çözüm olur umarım senin için de deniz için de
Halledemedik henüzbebeklinick ev işini ne yaptiniz halledilebilir bir şeymi ?
degerlendiremiyoruzHalledemedik henüzhalledilebilir bişey ama sandigim kadar kısa sürede çözülmedi .
Sen nasılsın ? Yasaklar kalktı nasıl degerlendiriyorsun
Belediyenin kreşinden bı arkadaşım cok memnundu.nasıl kaybetmeyim zorunlu ya, kiz biraz buyusun bir dukkan acip onume bakmaya calisayim dedim ortaligin hali belli çok zor şuan acipta tutunabilmek.
kurumsal firmalar bile iflas bayragi cekmeye basladi.
özel sektor desen yaş artık ilerliyor alternatif cok onlerinde.
kendi meslegimi yapayim desem zibilyon tane kursa tekrar gidip kendimi gelistirmeden tutunamam
sıkıstım kaldım anlayacagın.
denizin kreş zamani geliyo ben calismazsam veremeyecegim krese öyle gorunuyor.
3 gun icin bile en kiytirik yerler 1300 lira fiyat çekiyo.
deniz icin calismam lazim ama pandemi maalesef her plani alt ust etti
hayir seviyeleri gayet guzel ozellikle cankaya belediyesinin (digerlerini bilmiyorum) ucretide gecen sene 600 lira falandi diye biliyorum.Belediyenin kreşinden bı arkadaşım cok memnundu.
Ücret ödemediğini de söylüyordu oraya
Sen böyle bişey düşünür müsün
Seviye mi düşük olur acaba , bilemedim
Bizim ev mayısta hazır olacak yani yerlesmemiz mayısta olacaktıdegerlendiremiyoruz
cunku hava serindi.
bugun biraz daha iyi 4 gundur de pek disari cikmadigim icin korona degilimdir heralde diyip anneme geldim.
son bir senedir yaptigim en buyuk ekşın anneme gelmek zaten
evin sorunu ne ozel degilse tabi
Ben ücretsiz diye biliyordum.hayir seviyeleri gayet guzel ozellikle cankaya belediyesinin (digerlerini bilmiyorum) ucretide gecen sene 600 lira falandi diye biliyorum.
ama cankaya bana cok ters suan.
yani mamaktan kalk cocugu cankaya ya getir vs uzun iş
çıkin derse bildigim kadariyla size 1 ay kadar sure tanimasi gerekiyor.Bizim ev mayısta hazır olacak yani yerlesmemiz mayısta olacaktı
Şuan kiracisi olduğumuz evin sahibi bizi aradı ankaradayken
Evi satıyoruz çok özür dilerim mecbur kaldım filan , evinizin yeni sahibi ile İzmir'e dönünce durumu konuşursunuz Mayıs'a kadar kalırsiniz vesaire dedi.
Bizde hem kendi evimizi cabuklastirabilir miyiz bı ona bakıyoruz .
Hemde yeni ev sahibiyle bu hafta içi gelecek görüşeceğiz bakalım kalın der mi demez mi.
Mevzumuz bu .
Bı buçuk ay sabredebilir umarım .
Sözleşmemiz bu aralar sona eriyor zaten .sözleşme bitmeseydi '''çıkmıyoruz hakkına sahip olurduk da
Evi kiralarken emlakcim çok kıldı .çıkin derse bildigim kadariyla size 1 ay kadar sure tanimasi gerekiyor.
15 gununde kirasini odersiniz.
açikta degildir sonucta onlarda herkes yerinde bir, bir bucuk ay kalabilir bence ama kıl bir herif degilse tabi :)
yok ucretli canim, panoranin karsisinda amerikan bilmem nesi vardi ordan ingilizce hocasi falan getirtiyorlar.Ben ücretsiz diye biliyordum.
Seviyesinden arkadaşta memnundu ama sehirsel mi diye düşündüm.
Aynı şekilde başka belediye koşullarından memnun olmayabiliyoruz ya bazen.
Doğru Çankaya çok ters , masraf aynı , yorgunluk hakeza
emlakçıyı ilgilendiren durum ne ?Evi kiralarken emlakcim çok kıldı .
Kiralarken birbirimize girdik emlakci kadın ve ben .
Bı ay sonra yine bı konuşmamız gerekti ve yine birbirimize girdik.
Benim şansıma yeni ev sahibi de kıl çıkarçok iyimser bakamıyorum tabloya
Bizim ev mayısta hazır olacak yani yerlesmemiz mayısta olacaktı
Şuan kiracisi olduğumuz evin sahibi bizi aradı ankaradayken
Evi satıyoruz çok özür dilerim mecbur kaldım filan , evinizin yeni sahibi ile İzmir'e dönünce durumu konuşursunuz Mayıs'a kadar kalırsiniz vesaire dedi.
Bizde hem kendi evimizi cabuklastirabilir miyiz bı ona bakıyoruz .
Hemde yeni ev sahibiyle bu hafta içi gelecek görüşeceğiz bakalım kalın der mi demez mi.
Mevzumuz bu .
Bı buçuk ay sabredebilir umarım .
Sözleşmemiz bu aralar sona eriyor zaten .sözleşme bitmeseydi '''çıkmıyoruz hakkına sahip olurduk da
emlakçıyı ilgilendiren durum ne ?
yani orda yazlik falan oldugundan emlakcilara vekalet gibi bir seymi veriliyorda musteriyle bu denli papaz oalabiliyorlar?
Terasın bı kısmıı bahcenin çimleri ve mutfak varİnşallah anlayış gösterirler zorunlu sendeki de şans yani evinizin daha işleri çok mu
Daha da varmış canım hakkında hayırlısı toplamaya başladın mı şimdiden bu eviTerasın bı kısmıı bahcenin çimleri ve mutfak var
ilk kirayi kendine komisyon olarak ayirmistir ondandır oEvi kiralarken ev sahibimiz ve emlakçı vardı
Ev sahibine teyzem bı on beş gün sonra kirayı baslatsak olabilir mi gibi bişey dedi
Ev sahibi yerine emlakçı vay efendim önceden söyleyecektiniz ev sahibiniz hasta bunları konuşacak mecali mi var diye çıkıştı bayağı sert.
Bende ya sabiiiir önceden nasıl söyleyecektim ? Dün eve baktık bugün kiralıyoruz ev sahibi ne ara görecektik de bunu soyleyecektik .
Yeri şimdi geldi şimdi söylüyoruz aklımıza şimdi geldi şimdi söylüyoruz dedim .bana hirliyor halen .
Bende ev sahibinin ağzı var müsade ederseniz artık yerinizi bilin yeter.dedim
Ve evii kiraladık ev sahibimiz çok tatlıydı
Aaaailk kirayi kendine komisyon olarak ayirmistir ondandır o
evin cokda bir şeyi kalmamış gibi biter aslinda 15 20 gune sallamasalar
komisyonu hem ev sahibinden hem kiracidan yada satiliksa alicidan alirlar.Aaaa
ama yok biz ona ayrıca komisyon verdik zaten
2500tl
Ev sahibi on beş günlük kirayı almadı teyzemin önerisiyle .
350 dolar da depozito bayıldık ama depozitomuzu alıyoruz geri biliyosun o sorun değil diyelim.
Aaa goruyormusun üç yıl sonra yuzlestigim gerçeğikomisyonu hem ev sahibinden hem kiracidan yada satiliksa alicidan alirlar.
kendin sahibindene kiralik yada satilik evim var diye ilan verirsen ozaman arayip sizden komisyon almayalim evinizle biz ilgilenelim derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?