Geçinemeyenler kulübü

bebeklinick yazin benim evi satiliga koydum mesela sahibinden, emlakcilar arayip siz elinize ne kadar istiyorsunuz diyorlardi atiyorum ben 300.000 i alirim gerisine karismam diyosun evin ederi o zaten emlakci kendi payinida uzerine koyup fiyat cekiyo.
satildi diyelim ki yada eve birileri geldi emlakci onden ariyo sorarlarsa 310.000 dersiniz pazarlik atmayin biz atiyo gibi yapar uygun bir fiyata duseriz diyolar.

Aaa goruyormusun üç yıl sonra yuzlestigim gerçeği
Zehir zıkkım olsun
adamin işi bu canim yordami bu yani.
ev sahibi evi kiraya ver ilk ay kirayi dana vereyim benim verecek param yok demis olabilir yani.
hatta soyle soyleyim ben bir emlakcida calisiyordum, emlakci kendi dayisinin evini yillardir kiraya veriyordu.
adam olmustu cocuklari pek ugramiyordu butun is bu emlakcidaydi yani.
adamlar depozito falan istemiyorlardi bizim ki atiyorum 600 dolar depozito diyip aliyodu.
neyse bu bir gun yine bu evi kiraya verdi trabzonlumj rizelimi bir adama adam tuttu 3 gun sonra isi geregi baska sehire gonderecekler adami geldi ben kalamayacagim dedi.
bizimki depozitoyu bir gecede alemlerde yedi cebinde para yok geride veremiyo
adam taa almanyadaki ev sahiplerini bulmus adamlar biz depozito falan almadik diyolar
herif ozamanin basbakaninin simdiki cumhur baskaninim koylusumuymus neymis arka bildigin saglam yani.
dukkana geldi sen benim kim oldugumu biliyomusun lan sana bir daha burda ekmek yedirmem bilmem ne dedi
patronun dili bi trafina kacti bildigin dolandirici pozisyonunda.
almanyadakiler ariyo sovuyo adam dukkana oturdu gitmiyo her gelene bu adam dolandirici diyo
cay kahvede şirketten tabi
parasini buldu bulusturdu verdide gitti adam

Ay bu ara duyduğum en güzel vaka ..
Çok çok çok hoşuma gitti ortalığı karıştıran adam ( arkası olan adam)

Dıyırum ama umrunda olmuyır ki. Münasebetleri kestim annen varken rahat edemıyırum olmasın dedım ses etmedı ama bakalım ne kadar dayanacakbelki bu sebeple okler
Yetmez ona, bence sevişeyaz, tam o iş sırasında ayy duyar yok de bırak öyle. Bir iki üç anca öyle anlar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…