- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.981
Artık gun saymıyorum 1 ay gectı@LaylonCorap ay hakikaten ha mart sonunda gider inşallah seninki de bi rahatlarsın
Artık saldım gunlerı martın sonuna adapte oldum gıtmezse haberınız olur@LaylonCorap aklıma düştün napıyosun kaçıncı gündesin
adamin işi bu canim yordami bu yani.Aaa goruyormusun üç yıl sonra yuzlestigim gerçeği
Zehir zıkkım olsun
mayısta ki bayram degil dimiArtık gun saymıyorum 1 ay gectımart sonunda gıderse gercekten cok ıyı olacak ama esım bayramda gıderız beraber dıyor benı yıyorrr
Nasılsın laylon günlerin nasıl geçiyo kv ileArtık saldım gunlerı martın sonuna adapte oldum gıtmezse haberınız olur
İstemiyorum diyemiyormusunArtık gun saymıyorum 1 ay gectımart sonunda gıderse gercekten cok ıyı olacak ama esım bayramda gıderız beraber dıyor benı yıyorrr
Ay bu ara duyduğum en güzel vaka ..adamin işi bu canim yordami bu yani.
ev sahibi evi kiraya ver ilk ay kirayi dana vereyim benim verecek param yok demis olabilir yani.
hatta soyle soyleyim ben bir emlakcida calisiyordum, emlakci kendi dayisinin evini yillardir kiraya veriyordu.
adam olmustu cocuklari pek ugramiyordu butun is bu emlakcidaydi yani.
adamlar depozito falan istemiyorlardi bizim ki atiyorum 600 dolar depozito diyip aliyodu.
neyse bu bir gun yine bu evi kiraya verdi trabzonlumj rizelimi bir adama adam tuttu 3 gun sonra isi geregi baska sehire gonderecekler adami geldi ben kalamayacagim dedi.
bizimki depozitoyu bir gecede alemlerde yedicebinde para yok geride veremiyo
adam taa almanyadaki ev sahiplerini bulmus adamlar biz depozito falan almadik diyolar
herif ozamanin basbakaninin simdiki cumhur baskaninim koylusumuymus neymis arka bildigin saglam yani.
dukkana geldi sen benim kim oldugumu biliyomusun lan sana bir daha burda ekmek yedirmem bilmem ne dedi
patronun dili bi trafina kacti bildigin dolandirici pozisyonunda.
almanyadakiler ariyo sovuyo adam dukkana oturdu gitmiyo her gelene bu adam dolandirici diyo
cay kahvede şirketten tabi
parasini buldu bulusturdu verdide gitti adam
Senin eşin sağlam bi sinir krizini hak etmiş. O ne öyle yaaaMayıs 13deki
BebeksiNasılsın laylon günlerin nasıl geçiyo kv ile
Valla aşırı minnoşsun bence, ben o kocayı her gece uyku öncesi didik didik ederimBebeksinasıl gecsın evde duvar gıbı bı kadın ben de duvara ıseyen pinçher
Dıyırum ama umrunda olmuyır ki. Münasebetleri kestimİstemiyorum diyemiyormusun
Esımi şuan görmek dahi istemiyorum inan oturmuyorum akşamları yanlarına felan, ben hep cocuk odasındayım onlar ana ogul takılsınlarSenin eşin sağlam bi sinir krizini hak etmiş. O ne öyle yaaa
Yetmez ona, bence sevişeyaz, tam o iş sırasında ayy duyar yok de bırak öyle. Bir iki üç anca öyle anlar oDıyırum ama umrunda olmuyır ki. Münasebetleri kestimannen varken rahat edemıyırum olmasın dedım ses etmedı ama bakalım ne kadar dayanacak belki bu sebeple okler
Bak bu daha iyiymiş yaYetmez ona, bence sevişeyaz, tam o iş sırasında ayy duyar yok de bırak öyle. Bir iki üç anca öyle anlar o
Valla haklısın mayıs ne ya. Oldu olacak beraber yaşayın bu neeeEsımi şuan görmek dahi istemiyorum inan oturmuyorum akşamları yanlarına felan, ben hep cocuk odasındayım onlar ana ogul takılsınlar
Zaten sonunda yaşıcaz bu gidişle off sacımı yolasım varValla haklısın mayıs ne ya. Oldu olacak beraber yaşayın bu neee
Yok geceleri burada oFilm nerde yaw hıc gorunmuyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?