- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.001
Zaten sonunda yaşıcaz bu gidişle off sacımı yolasım var
Çocuklar uyumadan gelemiyorum pekFilm nerde yaw hıc gorunmuyır
Gece kuşu genelde film ama bu sıra pek yoksunÇocuklar uyumadan gelemiyorum pek
Okul başlıyor degıl mu? Okullu oluyorlar ne güzel. Cok iyi gelecek onlara.Çocuklar uyumadan gelemiyorum pek
Cevap attım ki kuzu sanabebeklinick sen beni niye görmezden geliyon kız
bebeklinick sen beni niye görmezden geliyon kız
Sen görmezden gelmişsinÇocuklar uyumadan gelemiyorum pek
Evet evet, bugün yaptırdım kayıtlarını.Okul başlıyor degıl mu? Okullu oluyorlar ne güzel. Cok iyi gelecek onlara.
Öyle oldu değil mi, hakikaten gece ne yapıyorum ki ben...Gece kuşu genelde film ama bu sıra pek yoksun
Kimi ayol, napmışım yokken bile...Sen görmezden gelmişsin
Dediğimi izledin mi? Beğendin mi?Öyle oldu değil mi, hakikaten gece ne yapıyorum ki ben...
Aa dur dizilerimin yeni sezonları geldi, ondan yokum
Ortalık karıştıKimi ayol, napmışım yokken bile...
O ilk sırada, son bölümdeyim diğer dizimin, bu gece başlarım muhtemelen.Dediğimi izledin mi? Beğendin mi?
Suan asırı sinirliyım yıne lafını koydu sofrada kulaklarıma ınanamadım konusmamızı bambaşka bir şekilde aktardı. Neyse ki esım pek ınanmadı ama o zafer halleri içerisindeydı. Gıdıp agzıma geleni sayasım var.Evet evet, bugün yaptırdım kayıtlarını.
O iş de tamam, pazartesi salı oryantasyon derken hafta ortasına özgürüm
Onlara mı bana mı iyi gelecek, meçhul.
Kv den evine gitse sana da çok iyi gelecek her şey
Burayı bdv ye cevırdımSuan asırı sinirliyım yıne lafını koydu sofrada kulaklarıma ınanamadım konusmamızı bambaşka bir şekilde aktardı. Neyse ki esım pek ınanmadı ama o zafer halleri içerisindeydı. Gıdıp agzıma geleni sayasım var.
Sakin...Suan asırı sinirliyım yıne lafını koydu sofrada kulaklarıma ınanamadım konusmamızı bambaşka bir şekilde aktardı. Neyse ki esım pek ınanmadı ama o zafer halleri içerisindeydı. Gıdıp agzıma geleni sayasım var.
Laylonun Eşi spor nereden çıktı diyebilir.Sakin...
Biliyorum çok zor ama daima sakinlik kazanır.
Yeri gelir tatlı tatlı gülerek lafını iğne gibi sokarsın, hem intikam soğuk yenir yahu
Eşin yokken muhattap alma bence, konuşma, aynı ortamda olma hatta evde müzik dinle şarkı söyle sürekli ki konuşamasın.
Çocuğu kitle ona baksın, sen çık gez, rahatla
Aniden spora başla mesela, gündüz her gün 2 saat kaybol, gelince duş falan derken 3 4 saat ortada olmazsın.
O da birkaç gün sonra kızına bakmaktan sıkılıp gider.
ya sen mecburmusun bu kadını çekmeye neden esinin her dedigine tamam diyosun.Suan asırı sinirliyım yıne lafını koydu sofrada kulaklarıma ınanamadım konusmamızı bambaşka bir şekilde aktardı. Neyse ki esım pek ınanmadı ama o zafer halleri içerisindeydı. Gıdıp agzıma geleni sayasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?