Geçinemeyenler kulübü

Vallahi az evvel eşim bana ailende bizle yaşayabilir evimiz büyük nasilolsa filan dedi .

Keşke kendine ana baba bacı kardeş yaşamaya razı olacakk birini alsaymissin ırgat misali, benim öyle hayallerim olamaz .istemem dedim.

Adam afalladi ne dedim ki diye .gülüştük peşine de .
restimi çekerim ben. ne öyle gelecek kalacak gitmeyecek kendi ailem dahi.

Çok üzülüyorum laylon anlattıkça.

Laylon bu kadının anladığı dilden konuş. İşleri ser, yemek yapma, bulaşıklar dağ olsun. Ben de iş yapan olsa serilip otursam evime dönmek istemem. Huzursuz et. Sen huzur verdikçe kalır. Suratsız ol, muhabbet etme, televizyon izlediği saatlerde süpürge tut mesela izleyemesin. Kızını kitle git markete kendine bi kahve ısmarla bırak çocuk eylesin biraz. Zoru görünce gider.

Topladın mı evi dedim
Yok canım, daha tasinmama iki ay var .
Diyelim ki yeni ev sahibi kalabilirsiniz biraz daha demeyip çıkın diyecek .o durumda da 1 ay kalma durumumuz var .

Kal derse zaten iki ay daha kalırız .
Şuan dereyi görmeden paçaları sıvamak olur yeni ev sahibi bu hafta evimize bı uğrayacak konuşuruz o an .hem evi de görmeden satın aldı bı görmeye de gelmiş olacak.

Yabancı dizi seversen benim önerim the blacklist .ilk sezon sıkıcı
Sonra olayyyyy
Ya biz ona başladık, kadın bir mıymıy, olaylar desen öyle çekici gelmed. Ki ben polisiye severim hiç sevemedim ya sonradan mı açılıyor cidden. Gerçi ben herkesim bayıldığı luciferi de sevmedim de

daha gelmeden ben cocuk falan bakamam diyormus.
disciye gitmesi lazim cocuklari 2 saat birakip ona bile gidemiyor.
gavur eziyeti resmen kadin

Ya biz ona başladık, kadın bir mıymıy, olaylar desen öyle çekici gelmed. Ki ben polisiye severim hiç sevemedim ya sonradan mı açılıyor cidden. Gerçi ben herkesim bayıldığı luciferi de sevmedim de
Bende o kadın yüzünden 5.sezonum halen çıldırıyorum.
Öyle çirkin öyle miymiy öyle gereksiz öyle embesil bı tiplemeyi neden seçerler ki .
Rol gereği miymiy olacaksa o zaman güzel birini secselermis en azından güzel kadın diye katlanabilirdim.

Ama gerçekten dizi harika 2.sezon itibariyle

daha gelmeden ben cocuk falan bakamam diyormus.
disciye gitmesi lazim cocuklari 2 saat birakip ona bile gidemiyor.
gavur eziyeti resmen kadin
E çocuğu büyük o zaman çocuğu fitlicek. Tam dizi izleyeceği sırada babannee sana konser vericem diyecek şarkı söyleyecek. Yada sürekli babanne diye darlayacak. Ben huzur bırakmam valla o evde

Oda oydarla beraber doguracakti hatırlıyor musun
Sonra kazene beni niye görmüyorsunuz birilerinin demesiyle beni banliyosunuzda benim size ozelden yazdıklarımı okumuyorsunuz mu ne demiş .

Kazende vay ben senin aslinda kim olduğunu burada bı deşifre ederim şimdi gibi biseyler yazmış topigin tekinde sade kahveyi etiketleyerek.
Ben o ara banliydim olayı hiç anlamadım.

Bana şuan muhattap olmadığım üyelerden biri anlatmıştı bu mevzuyu.

Ya ben biraz sıkıntılıyım nedense yabancı hiç sevmem sadece seven days, lucy falan izledim Bi ön yargım var hep niye bilmiyorum
Türklerden de iş çıkmıyor ki

Bı şahsiyet var sanırım
Atiye ile fi çi yi ben sevmedim

Resim falan mı görüp almış ay o ne cesaret eminim ucuza da almamıştır bakmadan nasıl aldı acaba eşyaların yetecek mi ben bile kiradan kiraya geçtim bu evim daha geniş halım falan yetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…