Geçinemeyenler kulübü

E çocuğu büyük o zaman çocuğu fitlicek. Tam dizi izleyeceği sırada babannee sana konser vericem diyecek şarkı söyleyecek. Yada sürekli babanne diye darlayacak. Ben huzur bırakmam valla o evde
bende yerinde olsam alirim bir karaoke mikrofon cocukla karsilikli düet yaparim

Aa ben bayılıyorum. Uzatılmış sahneler yok, arabesk dram yok. Türk dizileri beni ciddi anlamda bayıyor
Doğrudur ama nedense Bi ön yargı var dublaj desen o tadı vermiyor en iyisi yabancı filmlere hiç bulamıyorum keyfime göre Türk filmi yada dizi de nadir gördüğüm herkesten fikir edinmeye çalışıyorum o yüzden

haaa neyapsamkisimdi nin ifsaladigi uye sanirim o.
yok o degilmis pardon

Resim falan mı görüp almış ay o ne cesaret eminim ucuza da almamıştır bakmadan nasıl aldı acaba eşyaların yetecek mi ben bile kiradan kiraya geçtim bu evim daha geniş halım falan yetmedi
Bende onu anlamadım .
vardır emsal gosterilebilen boş bı daire .
Onu gostermislerdir

Bizimkini alıyordur :)

Resim falan mı görüp almış ay o ne cesaret eminim ucuza da almamıştır bakmadan nasıl aldı acaba eşyaların yetecek mi ben bile kiradan kiraya geçtim bu evim daha geniş halım falan yetmedi
Bence de ucuza almamıştır biz taşınırken teyzem evin satılık fiyatını sordu varsa boş daire ben taşınayim emekli olcam dedi .
Emlakçı yellozu 780 bin demişti .
Şuan daha da artmıştır diye dusunuyorum

Halılar dert değil aslında .
Ben bı halı geriye açık kalan yerlerde peluş , yapay post filan seviyorum

Perdeler korkutuyor beni , perdelerimi çok seviyorum .umarım yeterli gelirler. umarım yenilemem gerekmez

Polisiye seversen elementary, sherlock çook başarılı. Harrow vardı yine onu da sevmiştik. Böyle yumuşacık akıp giden dizi seversen anne with an e güzel. Herkes outlandera bayılıyor beni de sardı ama çok bayılmadım. Yine de bi izle bence.

Homeland ?

Digi'miz yok bizim
Bizde sadece digi ve netflix var. Ama digiyle de eşim bu dönem anlaşmayacak gibi Kutu arıza veriyor arada altı sene oldu değiştirin diyor, onlar da onu siz ödeyin diyor. Bir türlü uzlaşamadılar yakında bizde yek netflixli kalacak gibiyiz homeland polisiye mi?

Polisiye ve politik.

Digitürku bıraktık biz .ip çok ucuz geldi senelik 80 lira mi yoksa daha mı az ne .öyle biseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…