- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.041
bende yerinde olsam alirim bir karaoke mikrofon cocukla karsilikli düet yaparimE çocuğu büyük o zaman çocuğu fitlicek. Tam dizi izleyeceği sırada babannee sana konser vericem diyecek şarkı söyleyecek. Yada sürekli babanne diye darlayacak. Ben huzur bırakmam valla o evde
Bu topikte değil deO kimdi ki?? Ben de fransız bilmiyorum hç bir şeyi
Doğrudur ama nedense Bi ön yargı var dublaj desen o tadı vermiyor en iyisi yabancı filmlere hiç bulamıyorum keyfime göre Türk filmi yada dizi de nadir gördüğüm herkesten fikir edinmeye çalışıyorum o yüzdenAa ben bayılıyorum. Uzatılmış sahneler yok, arabesk dram yok. Türk dizileri beni ciddi anlamda bayıyor
haaa neyapsamkisimdi nin ifsaladigi uye sanirim o.Oda oydarla beraber doguracakti hatırlıyor musun
Sonra kazene beni niye görmüyorsunuz birilerinin demesiyle beni banliyosunuzda benim size ozelden yazdıklarımı okumuyorsunuz mu ne demiş .
Kazende vay ben senin aslinda kim olduğunu burada bı deşifre ederim şimdi gibi biseyler yazmış topigin tekinde sade kahveyi etiketleyerek.
Ben o ara banliydim olayı hiç anlamadım.
Bana şuan muhattap olmadığım üyelerden biri anlatmıştı bu mevzuyu.
O yüzden araştırma içindeyim kim film dizi dese öneri alıyorum bende çok sıkılıyorumTürklerden de iş çıkmıyor ki
Bı şahsiyet var sanırım
Atiye ile fi çi yi ben sevmedim
Bende onu anlamadım .Resim falan mı görüp almış ay o ne cesaret eminim ucuza da almamıştır bakmadan nasıl aldı acaba eşyaların yetecek mi ben bile kiradan kiraya geçtim bu evim daha geniş halım falan yetmedi
Aaaaaahaaa neyapsamkisimdi nin ifsaladigi uye sanirim o.
yok o degilmis pardon
yok yok o degilmis.Aaaaaa
Neymiş nasılmış anlatsana
Bence de ucuza almamıştır biz taşınırken teyzem evin satılık fiyatını sordu varsa boş daire ben taşınayim emekli olcam dedi .Resim falan mı görüp almış ay o ne cesaret eminim ucuza da almamıştır bakmadan nasıl aldı acaba eşyaların yetecek mi ben bile kiradan kiraya geçtim bu evim daha geniş halım falan yetmedi
Halılar dert değil aslında .Resim falan mı görüp almış ay o ne cesaret eminim ucuza da almamıştır bakmadan nasıl aldı acaba eşyaların yetecek mi ben bile kiradan kiraya geçtim bu evim daha geniş halım falan yetmedi
Polisiye seversen elementary, sherlock çook başarılı. Harrow vardı yine onu da sevmiştik. Böyle yumuşacık akıp giden dizi seversen anne with an e güzel. Herkes outlandera bayılıyor beni de sardı ama çok bayılmadım. Yine de bi izle bence.Doğrudur ama nedense Bi ön yargı var dublaj desen o tadı vermiyor en iyisi yabancı filmlere hiç bulamıyorum keyfime göre Türk filmi yada dizi de nadir gördüğüm herkesten fikir edinmeye çalışıyorum o yüzden
Homeland ?Polisiye seversen elementary, sherlock çook başarılı. Harrow vardı yine onu da sevmiştik. Böyle yumuşacık akıp giden dizi seversen anne with an e güzel. Herkes outlandera bayılıyor beni de sardı ama çok bayılmadım. Yine de bi izle bence.
İzlemedim bak onu netflix yada digi de var mı? Bakayım varsaHomeland ?
Netflix de vardı.İzlemedim bak onu netflix yada digi de var mı? Bakayım varsa
Digi'miz yok bizimİzlemedim bak onu netflix yada digi de var mı? Bakayım varsa
Bizde sadece digi ve netflix var. Ama digiyle de eşim bu dönem anlaşmayacak gibiDigi'miz yok bizim
Çok uzun bir liste buHangi dizileri izliyorsun önerdiğin var mı
Polisiye ve politik.Bizde sadece digi ve netflix var. Ama digiyle de eşim bu dönem anlaşmayacak gibiKutu arıza veriyor arada altı sene oldu değiştirin diyor, onlar da onu siz ödeyin diyor. Bir türlü uzlaşamadılar yakında bizde yek netflixli kalacak gibiyiz homeland polisiye mi?
Yabancı dizi izlemezzzmisÇok uzun bir liste bu
Ne tür seversin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?