- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.061
Fatal errorYabancı dizi izlemezzzmis((((((((
film delisi takma kirpik istiyorum ömrümde 8 9 kez kuaförde taktırarak kullandım sadece.şu mıknatıslı olanlardan alsam kendim takabilirmiyim evde?kirpik boyları farklı farklı mı markaya göre değişiyor mu?rimelsiz kullansam bağlantı yerleri belli oluyor mu?kafamda deli sorularÇok uzun bir liste bu
Ne tür seversin?
Hihihi.film delisi takma kirpik istiyorum ömrümde 8 9 kez kuaförde taktırarak kullandım sadece.şu mıknatıslı olanlardan alsam kendim takabilirmiyim evde?kirpik boyları farklı farklı mı markaya göre değişiyor mu?rimelsiz kullansam bağlantı yerleri belli oluyor mu?kafamda deli sorular
hımmm anladım.mıknatıslı alıp deneyeyim ozaman dışarı çıkınca.gratiste bulunur sanırım.önce ucuzundan başlayayım evde takar temizlik yaparım havalı havalıHihihi.
Kirpik ustası değilsen bütün mıknatıslı tavsiye ederim.
Burada marka önermem saçma olur, benim kullandıklarım artık satılmıyor kalktı.
Ve aynı markada bile birçok model var, gözünün yapısına göre en uygun olanı deneme yanılma yöntemiyle bulman lazım.
Uzun geleni makasla biraz kısaltabilirsin vs.
Rimelsiz kullanırsın, doğal olanlarda belli olmaz, gür olanların da birden başlaması dikkat çekiyor sadece ama mıknatıslar görülmez.
Hayatında kirpik takmadıysan yapıştırmalıyı üzgünüm ama kolay kolay beceremezsin, o ayrı bir uzmanlık alanı.
Oralarda satılanlar çok kötü ya, hep aldım ama mıknatısları 1 hafta olmadan düştü.hımmm anladım.mıknatıslı alıp deneyeyim ozaman dışarı çıkınca.gratiste bulunur sanırım.önce ucuzundan başlayayım evde takar temizlik yaparım havalı havalı
en kaliteli mıknatıslı kirpik diye google da araştırayım o zaman.ipek kirpik yaptırmıştım.1 hafta olmadan sağa sola kaçtılar .insan içine çıkacak durumda değillerdi.ben mi kullanamadım acaba bilmiyorum.çıkarttırmıştım 1 hafta sonraOralarda satılanlar çok kötü ya, hep aldım ama mıknatısları 1 hafta olmadan düştü.
Netten bak sen kozmetik site ve sayfalarından.
Degılım ama ıste babasız buyuduklerı ıcın esım asırı derecede vıcdan yapıyor. Aslında bıkıyor da annesının huyunu ınanmıyor ama laf da söylemiyor. Bı fırsatını bulsam dıcem eger annen gıdıcem falan derse bayrama kal falan deme ben dwyanamıyorum dıye.ya sen mecburmusun bu kadını çekmeye neden esinin her dedigine tamam diyosun.
annesidir gelsin kalsin tamam ama bu kadarı fazla degil mi?
anlasabildigin anlayisli bir insan olsa neyse anlasamiyorsun da, eziyet etmeye ne haklari var bu sekilde.
Kurye ıle ıletısıme gecebıırsen belkı adrese getıtırHanımlar bana bir arkadaşım bişey yollamış ama trendyola adresimi yanlış vermiş.
Trendyoldan adres değişikliği yapılamıyor kargo yola çıktığı için .
Bir yolu var mı acaba ?
Yoksa artık şubeden mi alayım
kaç yaşlarında bu kadın laylon ?tek başına yaşayamayak durumda mı?Degılım ama ıste babasız buyuduklerı ıcın esım asırı derecede vıcdan yapıyor. Aslında bıkıyor da annesının huyunu ınanmıyor ama laf da söylemiyor. Bı fırsatını bulsam dıcem eger annen gıdıcem falan derse bayrama kal falan deme ben dwyanamıyorum dıye.
layloncum bizde babasiz buyuduk, onun vicdaniyla merhametiyle falan bu konunun alakasi yok.Degılım ama ıste babasız buyuduklerı ıcın esım asırı derecede vıcdan yapıyor. Aslında bıkıyor da annesının huyunu ınanmıyor ama laf da söylemiyor. Bı fırsatını bulsam dıcem eger annen gıdıcem falan derse bayrama kal falan deme ben dwyanamıyorum dıye.
kargo firmasiyla görüs diyecegim ama degisiklik yapmazlar guvenlik acisindan.Hanımlar bana bir arkadaşım bişey yollamış ama trendyola adresimi yanlış vermiş.
Trendyoldan adres değişikliği yapılamıyor kargo yola çıktığı için .
Bir yolu var mı acaba ?
Yoksa artık şubeden mi alayım
Kaç kardeşler? Tek çocuk değilse neden tek size kalıyor ki ihale. Adil değil. Benim de anneannem genç yaşta dul kalmış. Ben dedemi görmemişim. Tek dayım var, dayım gün içinde uğrar bir kahve içer dönerdi. Asla yengeme yük etmedi anneannemi. Anneannem de 85 yaşında öldü ama bir gün de başkasının evinde kalmadı. Allah gecinden versin de hayatının son on yılını yirmi yılını birine dert olarak geçirmeyi düşünmesi hadi şuursuzluk, cahillik. Ama eşinin buna mecbur etmesi de kötü. Bence eşinle konuş ciddi ciddi. Eğer çok vicdan yapıyorsa evlenmeyecekti. Sen de bir anne baba evladısın ya. Kendi kızını acaba bu hayata reva görür mü? Hiç sanmıyorum.Degılım ama ıste babasız buyuduklerı ıcın esım asırı derecede vıcdan yapıyor. Aslında bıkıyor da annesının huyunu ınanmıyor ama laf da söylemiyor. Bı fırsatını bulsam dıcem eger annen gıdıcem falan derse bayrama kal falan deme ben dwyanamıyorum dıye.
minnoş nasılUykusuz
kesınlıkle haklısın nasıb olurda cocugum haayaatını kurarsa 1 +1 eve gecerım temızlıgı rahat olsun dıye tv bılgısayar yeter..arada kıtap okursun ..oyle gıdıp kalmayı dusunmem herkesın kendıne gore duzenı var..Kaç kardeşler? Tek çocuk değilse neden tek size kalıyor ki ihale. Adil değil. Benim de anneannem genç yaşta dul kalmış. Ben dedemi görmemişim. Tek dayım var, dayım gün içinde uğrar bir kahve içer dönerdi. Asla yengeme yük etmedi anneannemi. Anneannem de 85 yaşında öldü ama bir gün de başkasının evinde kalmadı. Allah gecinden versin de hayatının son on yılını yirmi yılını birine dert olarak geçirmeyi düşünmesi hadi şuursuzluk, cahillik. Ama eşinin buna mecbur etmesi de kötü. Bence eşinle konuş ciddi ciddi. Eğer çok vicdan yapıyorsa evlenmeyecekti. Sen de bir anne baba evladısın ya. Kendi kızını acaba bu hayata reva görür mü? Hiç sanmıyorum.
Ay ben bayılırım. Ooh şifa olsun. Kelle paça, işkembe, kokoreç. Kelle paçayı hatta şifa diye oğluşa da içiririm aradaıyı aksamlar kızlar..
usengeclıkten kurabıye yapmadım henuz
sakatat yıormusunuz dana yureyı almıstım onu pısırdım..b vıtamını varmıs fazlasıyla..ayda bır alıyorum ıste
Bin tane etkinlik var tiona. Benim de hayalim o. Kimseye yük olmadan yaşamak. Otururum evimde, arada arkadaşlarla ablalarımla kuzenlerimle fln görüşürüm. Belki resim kursu yada koroya giderim. Özellikle koroya o yaş grubu sosyalleşmeye gidiyor. Yeni çevre de edinilir. Mis gibi de yaşarımkesınlıkle haklısın nasıb olurda cocugum haayaatını kurarsa 1 +1 eve gecerım temızlıgı rahat olsun dıye tv bılgısayar yeter..arada kıtap okursun ..oyle gıdıp kalmayı dusunmem herkesın kendıne gore duzenı var..
ben sadece ciger yiyorum tionaıyı aksamlar kızlar..
usengeclıkten kurabıye yapmadım henuz
sakatat yıormusunuz dana yureyı almıstım onu pısırdım..b vıtamını varmıs fazlasıyla..ayda bır alıyorum ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?