- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.081
cıyerde vardı dedım arnavut cıyerımı yapsam dıye bı usengeclık var:)onada usendım..faydalı aslında ama kımısı hıc yemez dımıben sadece ciger yiyorum tiona
aynen mutfak duzenı bıle kızkardesımle benım farklı herkesın evının duzenı var..ve gezıler vb hersey var sımdı dedıgın gıbı..ne gerek var sureklı gelın yanında herkesın planı programı olur..gunluk tartısmaları olur basıttır ama bızım zorumuza gıdebılır mesela değilmıBin tane etkinlik var tiona. Benim de hayalim o. Kimseye yük olmadan yaşamak. Otururum evimde, arada arkadaşlarla ablalarımla kuzenlerimle fln görüşürüm. Belki resim kursu yada koroya giderim. Özellikle koroya o yaş grubu sosyalleşmeye gidiyor. Yeni çevre de edinilir. Mis gibi de yaşarım
bende beyın bobrek yemedım..ıskembe corbası cok yapıyodumda sankı ıskembenınde tadı yok..hormonlu beslendıklerındenmıkıAy ben bayılırım. Ooh şifa olsun. Kelle paça, işkembe, kokoreç. Kelle paçayı hatta şifa diye oğluşa da içiririm aradaBir tek beyin böbrek yiyemiyorum
ıyıkı cocugun kucukde anlamıyor..benım oglum etkılendı bayaga koronadan dısarı cıkıyoruz sureklı mudehale edıyo masken kaydı ınsanlara yakın durma vb..korona gecınce bu kaygılarda gecer ınsallahne zaman herşey eskisi gibi olacak ya
Bana eski düzen bitti gibi geliyor baznen. Ama sonra sokakta burun altı kaynaşan gençler, okulda arkamızı döndük mü inen maskeleri görüyorum. En kısa zamanda dönecek belki de biz tek kalacağız amma da abartıyorsunuz diyecekler gibi geliyorne zaman herşey eskisi gibi olacak ya
anlamiyor muıyıkı cocugun kucukde anlamıyor..benım oglum etkılendı bayaga koronadan dısarı cıkıyoruz sureklı mudehale edıyo masken kaydı ınsanlara yakın durma vb..korona gecınce bu kaygılarda gecer ınsallah
Bir kaç yıl daha sabır etmek gerek. RNA aşılar biraz daha gelişsin 2 veya 3 varyantında çözeceklerdir.ne zaman herşey eskisi gibi olacak ya
bir kaç yıl mı?Bir kaç yıl daha sabır etmek gerek. RNA aşılar biraz daha gelişsin 2 veya 3 varyantında çözeceklerdir.
bırak bir kaç yılı bir kaç gun bile dayanacak sabrim kalmadi artikBir kaç yıl daha sabır etmek gerek. RNA aşılar biraz daha gelişsin 2 veya 3 varyantında çözeceklerdir.
bırak bir kaç yılı bir kaç gun bile dayanacak sabrim kalmadi artik
Evet, 1 sene gibi kısa bir sürede aşı üretildi, ancak RNA tehlikeli bir teknik, biraz ön yarğılıyım o yüzden. Yan etkileri, zaman içinde insan vücudunda bırakacağı etki belli değil henüz. Çin aşısı ise hiç bir işe yaramasa bile öldürmez en azından. Virüs henüz kontrol altına alınmadı insanlar kendi kendine antikor üretene kadar tehlike devam edecek. Hatta, Sokaklarda maskeli gezen insanlar hiç kaybolmayacakları, yaşam şeklimizin değişeceğini iddaa ediyorum. İşsizlik artacak, ofisler küçülecek, her evde insanların kendi ofisi olacak ve buradan çalışacaklar. Yüz yüze alışveriş, kağıt para, AVM, marketler küçülecek/azalacakbir kaç yıl mı?
Bana da böyle geliyor.Evet, 1 sene gibi kısa bir sürede aşı üretildi, ancak RNA tehlikeli bir teknik, biraz ön yarğılıyım o yüzden. Yan etkileri, zaman içinde insan vücudunda bırakacağı etki belli değil henüz. Çin aşısı ise hiç bir işe yaramasa bile öldürmez en azından. Virüs henüz kontrol altına alınmadı insanlar kendi kendine antikor üretene kadar tehlike devam edecek. Hatta, Sokaklarda maskeli gezen insanlar hiç kaybolmayacakları, yaşam şeklimizin değişeceğini iddaa ediyorum. İşsizlik artacak, ofisler küçülecek, her evde insanların kendi ofisi olacak ve buradan çalışacaklar. Yüz yüze alışveriş, kağıt para, AVM, marketler küçülecek/azalacak
doğru.yaşam tarzımız harcama kalemlerimiz önceliklerimiz herşeyimiz değişti daha da değişecek maalesef.2021 yılı teknolojisiyle böyle bir hastalık karşısında resmen çaresiz kaldık.sanki veba salgını kolera salgını zamanlarındayızEvet, 1 sene gibi kısa bir sürede aşı üretildi, ancak RNA tehlikeli bir teknik, biraz ön yarğılıyım o yüzden. Yan etkileri, zaman içinde insan vücudunda bırakacağı etki belli değil henüz. Çin aşısı ise hiç bir işe yaramasa bile öldürmez en azından. Virüs henüz kontrol altına alınmadı insanlar kendi kendine antikor üretene kadar tehlike devam edecek. Hatta, Sokaklarda maskeli gezen insanlar hiç kaybolmayacakları, yaşam şeklimizin değişeceğini iddaa ediyorum. İşsizlik artacak, ofisler küçülecek, her evde insanların kendi ofisi olacak ve buradan çalışacaklar. Yüz yüze alışveriş, kağıt para, AVM, marketler küçülecek/azalacak
Yo aksine bu durumu büyük firmaların çok iyi kullandığını düşünüyorum. Eskiden pahalı yerlerde yüksek kiralar ile gösterişli vitrinlerde ürün satan firmalar artık dandik bir depodan istediğin ürünü sana kargo ile getirecekler. Hizmet sektörü pahalı plazalarda çalışmak yerine evinde çalışacak. Dikkat edin bu pandemide bankalar, büyük holdingler deli kar açıkladı. Nasıl oldu bu iş hiç mantığınız aldı mı?doğru.yaşam tarzımız harcama kalemlerimiz önceliklerimiz herşeyimiz değişti daha da değişecek maalesef.2021 yılı teknolojisiyle böyle bir hastalık karşısında resmen çaresiz kaldık.sanki veba salgını kolera salgını zamanlarındayız
kredi kartı alışveriş kredisi vs.patlaması oldu.herşeyi internet üzerinden kartla alıyoruz.36 ay 60 ay vadeli alışveriş kredileri cazip geliyor çok yüksek faizi olsa da.ama fiyatlarda düşme yok ürünlerde maliyet kalemleri azalsa da.Dünyada sistem değişiyorç
Yo aksine bu durumu büyük firmaların çok iyi kullandığını düşünüyorum. Eskiden pahalı yerlerde yüksek kiralar ile gösterişli vitrinlerde ürün satan firmalar artık dandik bir depodan istediğin ürünü sana kargo ile getirecekler. Hizmet sektörü pahalı plazalarda çalışmak yerine evinde çalışacak. Dikkat edin bu pandemide bankalar, büyük holdingler deli kar açıkladı. Nasıl oldu bu iş hiç mantığınız aldı mı?
bende kış aylarinda hep takacagimBana da böyle geliyor.
Kendi adıma ben artık maskeyi kolay çıkaramam. Normal grip bile olmadım. Kış aylarında ve avmlerde tehlike olmasa dahi takarım artık
ya ispanyol gribi bile o zamanlarda o caresizlikte bir sekilde bitmiş, belki bagisiklikla belki mutasyonla vs. ama bitmis yani omur boyu koronayla yasayacak degiliz heralde yadoğru.yaşam tarzımız harcama kalemlerimiz önceliklerimiz herşeyimiz değişti daha da değişecek maalesef.2021 yılı teknolojisiyle böyle bir hastalık karşısında resmen çaresiz kaldık.sanki veba salgını kolera salgını zamanlarındayız
teknolojik hafif bir maske de icat edilmedi ona şaşıyorum.havayı filtreleyip içeri veren karbondan ya da daha hafif maddeden yapılmış .gün boyu taksak sıkıntı vermeyecek yüzde yüz güvenli bir ürüne de hasretizbende kış aylarinda hep takacagimozellikle market avm tarzi yerlerde.
ben hala maskeye alisamadim cok fazla takmak zorunda kalmadigim icin takarken zoruma gidiyor ya
ne maskesi bekliyosunteknolojik hafif bir maske de icat edilmedi ona şaşıyorum.havayı filtreleyip içeri veren karbondan ya da daha hafif maddeden yapılmış .gün boyu taksak sıkıntı vermeyecek yüzde yüz güvenli bir ürüne de hasretiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?