Geçinemeyenler kulübü

aynen mutfak duzenı bıle kızkardesımle benım farklı herkesın evının duzenı var..ve gezıler vb hersey var sımdı dedıgın gıbı..ne gerek var sureklı gelın yanında herkesın planı programı olur..gunluk tartısmaları olur basıttır ama bızım zorumuza gıdebılır mesela değilmı

Ay ben bayılırım. Ooh şifa olsun. Kelle paça, işkembe, kokoreç. Kelle paçayı hatta şifa diye oğluşa da içiririm arada Bir tek beyin böbrek yiyemiyorum
bende beyın bobrek yemedım..ıskembe corbası cok yapıyodumda sankı ıskembenınde tadı yok..hormonlu beslendıklerındenmıkı

ne zaman herşey eskisi gibi olacak ya
ıyıkı cocugun kucukde anlamıyor..benım oglum etkılendı bayaga koronadan dısarı cıkıyoruz sureklı mudehale edıyo masken kaydı ınsanlara yakın durma vb..korona gecınce bu kaygılarda gecer ınsallah

ne zaman herşey eskisi gibi olacak ya
Bana eski düzen bitti gibi geliyor baznen. Ama sonra sokakta burun altı kaynaşan gençler, okulda arkamızı döndük mü inen maskeleri görüyorum. En kısa zamanda dönecek belki de biz tek kalacağız amma da abartıyorsunuz diyecekler gibi geliyor

anlamiyor mu bugun annem sarilmak istedi hayir sarilamayiz anneanne cunku hastalik var ama hastalik bitince tabiki sarilabilirsin dedi.
hergun hastalik ne zaman bitecek arkadaslarimin ellerini tutmak istiyorum diyo.
maskesiz cocuklarla oynamiyo.

bırak bir kaç yılı bir kaç gun bile dayanacak sabrim kalmadi artik
bir kaç yıl mı?
Evet, 1 sene gibi kısa bir sürede aşı üretildi, ancak RNA tehlikeli bir teknik, biraz ön yarğılıyım o yüzden. Yan etkileri, zaman içinde insan vücudunda bırakacağı etki belli değil henüz. Çin aşısı ise hiç bir işe yaramasa bile öldürmez en azından. Virüs henüz kontrol altına alınmadı insanlar kendi kendine antikor üretene kadar tehlike devam edecek. Hatta, Sokaklarda maskeli gezen insanlar hiç kaybolmayacakları, yaşam şeklimizin değişeceğini iddaa ediyorum. İşsizlik artacak, ofisler küçülecek, her evde insanların kendi ofisi olacak ve buradan çalışacaklar. Yüz yüze alışveriş, kağıt para, AVM, marketler küçülecek/azalacak

Bana da böyle geliyor.
Kendi adıma ben artık maskeyi kolay çıkaramam. Normal grip bile olmadım. Kış aylarında ve avmlerde tehlike olmasa dahi takarım artık

doğru.yaşam tarzımız harcama kalemlerimiz önceliklerimiz herşeyimiz değişti daha da değişecek maalesef.2021 yılı teknolojisiyle böyle bir hastalık karşısında resmen çaresiz kaldık.sanki veba salgını kolera salgını zamanlarındayız

Dünyada sistem değişiyorç
Yo aksine bu durumu büyük firmaların çok iyi kullandığını düşünüyorum. Eskiden pahalı yerlerde yüksek kiralar ile gösterişli vitrinlerde ürün satan firmalar artık dandik bir depodan istediğin ürünü sana kargo ile getirecekler. Hizmet sektörü pahalı plazalarda çalışmak yerine evinde çalışacak. Dikkat edin bu pandemide bankalar, büyük holdingler deli kar açıkladı. Nasıl oldu bu iş hiç mantığınız aldı mı?

kredi kartı alışveriş kredisi vs.patlaması oldu.herşeyi internet üzerinden kartla alıyoruz.36 ay 60 ay vadeli alışveriş kredileri cazip geliyor çok yüksek faizi olsa da.ama fiyatlarda düşme yok ürünlerde maliyet kalemleri azalsa da.

Bana da böyle geliyor.
Kendi adıma ben artık maskeyi kolay çıkaramam. Normal grip bile olmadım. Kış aylarında ve avmlerde tehlike olmasa dahi takarım artık
bende kış aylarinda hep takacagim ozellikle market avm tarzi yerlerde.
ben hala maskeye alisamadim cok fazla takmak zorunda kalmadigim icin takarken zoruma gidiyor ya

Hiç markate gitmedim ama deli gibi gıda alışverişi yaptık, evde daha çok zaman geçirdiğimiz için robot süpürge, kurutucu, daha büyük buzdolabı, ek dondurucu aldık ama kıyafet almadık, eğlenceye TV abonelikleri dışında para harcamadık... Bizi eve kapattılar kızlar, evinizde oturup çalışın, pandemi var zam yok dediler, çalışanlar nasıl çalışıyor? İş ev sadece... Kabaca işçi kampları

ya ispanyol gribi bile o zamanlarda o caresizlikte bir sekilde bitmiş, belki bagisiklikla belki mutasyonla vs. ama bitmis yani omur boyu koronayla yasayacak degiliz heralde ya

bende kış aylarinda hep takacagim ozellikle market avm tarzi yerlerde.
ben hala maskeye alisamadim cok fazla takmak zorunda kalmadigim icin takarken zoruma gidiyor ya
teknolojik hafif bir maske de icat edilmedi ona şaşıyorum.havayı filtreleyip içeri veren karbondan ya da daha hafif maddeden yapılmış .gün boyu taksak sıkıntı vermeyecek yüzde yüz güvenli bir ürüne de hasretiz

ne maskesi bekliyosun koskoca maske fabrikasi var esimin is yerinin esime verdikleri maskenin çıt çıt ipleri kopuyor.
daha dogru duzgun maskeye ip tutturamiyoruz ayol biz. ne karbonu ne filtresi ne hafifi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…