Geçinemeyenler kulübü

Babam sana harcadığım para ile 2 tane ev alırdım der. Şimdi bende de ne oldu evde oturuyorum diyorum
dun bu konunun farkli bir cesidini kuzenimle konustuk.
teyzem yillardir calisiyor kendini bildi bileli diyeyim 14 15 yasindan beri.
yillardir sigortasi dolu yas bekliyor ve calisiyordu hala, alacagi maas 1700 lira civari dedi.
emekli olacagim diye sigortaya yatirdigi paralari 2. bir eve baglasa ayni paraya kiraya verirdi ve bu kadar sene belkide calismak zorunda kalmazdi dedik.
amac yaslaninca bir maaşsa ve bu kadar komik bir rakam olacaksa dizlerini curutmesine ellerini parcalamasina ne gerek vardı ki.

ben özel üniversite okudum.o yıllarda okulun arkasındaki köyden bedavaya satılan minik bir tarla alaydım şimdilerde emlak zenginiydim.
Hahaha dimi, benim liseden sınıf arkadaşım emlak zengini kocası var. İki tane de doğurdu, geçen ay Uludağ'dan fotoğraf gönderiyor, bende pijamalı evde oturuyorum

kıracılar odeyemeyınce senınde odemelerın aksıycak dolayısı ıle sende sıkıntıya dusuyorsun..herkes koronadan nasıbını alıyor bır sekılde

2 dil öğrenirse yurtdışı için önü açılır khomyuk.ben de biliyorum eğitimin çok da işe yaramadığını maalesef burda.kuzenimin oğlu var bilgisayar mühendisi.2 yıldır işsiz.düz memurluk kazandı ağırına gitti başlamadı.şu anda da öğretmen olmayı düşünüyor babama yüküm diye üzülüyor.15 20 yıl önce bilgisayar mühendisi oldun mu yırtttın hayattan demekti oysa

ben ya savaş falan cikarsa diye bankadan bir kasa bile kiralayamayan insanim, alamam cekememde aç açikta kaliriz diye

Ne yazık ki bizim topraklarda eğitimin de değeri yok deniz. Okuyunca illa bir yerlere gelmiyorsun. Gelemiyorsun. Ben de emin değilim bundan.
yapacak bir şey yok khomyuk
kolunda bir altin bilezigi meslegi olsun diye cabaliyor herkes.
belki bir gün değişir ya düzen

Şurada yanlış düşünüyoruz: teyzeniz asgari ücretle çalıştı, belki bagkur. Bu sistemden emekli olunmuyor sadece belli bir yaşı gecince ek maaş gibi, çalışmaya devam etmek zorundasınız.

bugun deneyeyim ozaman.
bunum bir yaş sınırı varmı acaba yani 5 yaştan oncesine kadar kaldirilmali falan tarzinda
benim kız çok geç bıraktı gece işemelerini.bzi iyi örnek değiliz sana yardımcı olamayız.1. sınıfa kadar kaçırdı ara ara

Eğitim konusunda gidip atılım üniversitesinde okursanız sadece üniversite diplomanız olur ama Boğaziçi, ODTÜ gibi okullarda çocuğa karakter katıyorlar, network veriyorlar. Gazi imiş, sütçü imammış bunları okuyacağına 2 yıllıkda olsa büyük bir okulda okumasını tercih ederim...

karşı komşum atılımda hoca duymasın ha ha ha

gazinin çoğu bölümü kaliteli eğitim verir.mezun olan iyi kariyer yapan çok tanıdığım var.akademisyen oldu geneli

Bizde zeki insanlar doktor, mühendis olur sonra siyasete atılır, bizi yönetir. ABD gibi ülkelerde zeki insanlar hukuk gazetecilik okur ve siyasete atılır. Hatalardan birisi burada bence

Şurada yanlış düşünüyoruz: teyzeniz asgari ücretle çalıştı, belki bagkur. Bu sistemden emekli olunmuyor sadece belli bir yaşı gecince ek maaş gibi, çalışmaya devam etmek zorundasınız.
alacagi maaşla evden gelecek kira ayni oranda olacaksa emeklilik icin calismasina ne gerek var dı diyorum işte emekli olsada hayatinda bir şey değismiyor kadinin yani.

gazinin çoğu bölümü kaliteli eğitim verir.mezun olan iyi kariyer yapan çok tanıdığım var.akademisyen oldu geneli
Ben bu işin içindeyim biraz, Gazi bölündü, hacı bayram oldu. Çogu bölümü rezil durumdadır, mühendisliği fena değil, tıp da idare eder ama diğer bölümleri tırt

alacagi maaşla evden gelecek kira ayni oranda olacaksa emeklilik icin calismasina ne gerek var dı diyorum işte emekli olsada hayatinda bir şey değismiyor kadinin yani.
emekliliğimiz işimiz yoksa hem anneden hem babadan yetim aylığı alıyoruz hem de eşden farklı sigortalarsa.ama çalışınca anne babadan 5 kuruş yok.ben de sigorta ödememi durdurdum mesela.çalışmadan daha çok kazanacağım yaşlanınca .herşey tuhaf.

şuan gazinin kimys bolumunun online bir dersini dinliyorum eşimin yerine.
kadının sesi beynimi yedi allah askina gazi gazi diyip durmayin

şuan gazinin kimys bolumunun online bir dersini dinliyorum eşimin yerine.
kadının sesi beynimi yedi allah askina gazi gazi diyip durmayin
online derse şükret.ben aylardır çinlilerle aynı evde yaşıyorum bıktımmmm online toplantılarındann.hediye olarak da dandik duvar saati ve ajanda gönderdiler onları çekmeme karşılık pehhhhh

online derse şükret.ben aylardır çinlilerle aynı evde yaşıyorum bıktımmmm online toplantılarındann.hediye olarak da dandik duvar saati ve ajanda gönderdiler onları çekmeme karşılık pehhhhh
Sen birde hintlileri gör aman Allahım nasıl kokuyorlar aspavaya götürmüştüm, bayıldılar resmen körü isteyene kadar her şey güzeldi .

benim annem de hep bu mantikla calisti ben yiyemezsem sen yersin yarin obur gun bisey olur bir guvencen olur diye.
simdi bosansam babamin buradaki maasini aliyorum, e bende calismisim kizim olursa benden maasini alir en azindan ilerde diye.
babasi calisiyor bisey olursa maasimi alirsiniz diye.
annem cocuklarima bir ev kalsin hic degilse diye gitmis yememis icmemis ev almis, simdi ben yemedim icmedim ev aliyorum kizima kalsin diye
bir ev benden bir evde baba tarafiyla benim annem tarafimdan kalsa 2 ev en az.
yarin oda calisayimda kizima maasim kalsin diyecek
saçma sapan bir döngü yahu.
valla bubi tuzagi ya bu iş.
herkes anadan babadan guvencede ama herkes cocugunu guvene almak icin calismaya devam etmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…