- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.161
zaten kiloluda olmaz ondan bir cacik bingil bingilBir an kırmızı tontiş yanaklarını sıkarken düşündüm kendimi midem almadı
Ay yok Allah sahibine bağışlasın, güle güle binsin tosununazaten kiloluda olmaz ondan bir cacik bingil bingil
bağlıcadan alsın o zaman ya da yaşamkentten.dikmen çok yokuş ya.orda bel fıtığı olur insan yokuş çıka çıkahayir sponsor olmamis.
bizim apandistimiz patlarsa 20 bini nerden bulurmusuz ona bisey olursa
ezdirmiyorda ayrica ev alacaz
parayi veriyor ama ev almazsaniz harcayamazsiniz illa ev alacaz yani.
yalniz bunu yazan tosun hepinize .... diyip yok oldu yaAy yok Allah sahibine bağışlasın, güle güle binsin tosununa
annemi sulalesinin oldugu yerden bir adim öteye tasiyamazsin mumkun degil.bağlıcadan alsın o zaman ya da yaşamkentten.dikmen çok yokuş ya.orda bel fıtığı olur insan yokuş çıka çıka
çirkin çirkin kel mel adamlar porsche lerin maseratilerin içinde brad pitt kıvanç tatlıtuğ gibi görünüyorlar ama o nolacakkk?Ay yok Allah sahibine bağışlasın, güle güle binsin tosununa
Patladım resmen, milleti uyanacak şimdiyalniz bunu yazan tosun hepinize .... diyip yok oldu ya
Sabah gözünü bi açmışsın kırmızı al al yanaklar ile sana bakıyor, Allahımmm der masaratiye kaçarımçirkin çirkin kel mel adamlar porsche lerin maseratilerin içinde brad pitt kıvanç tatlıtuğ gibi görünüyorlar ama o nolacakkk?
aman yok be ceycey valla görünmuyorlar.çirkin çirkin kel mel adamlar porsche lerin maseratilerin içinde brad pitt kıvanç tatlıtuğ gibi görünüyorlar ama o nolacakkk?
Bahçıvan şoför filan artık ne varsa takarım acımamaman yok be ceycey valla görünmuyorlar.
benim bir arkadasim vardi cok zengin bir adamla resmen parasi arabasi icin gorusuyordu.
ev falan acmisti kiza saray alsa yok yani.
adami gorunce benim istemsiz yuzum eksiyordu.
kadın kocayı ne yapsın hızmet edıcek kocaya..yok o isvicreye bagli olan maas.
isvicre zaten 18 yasini gecmis cocuga egitim yoksa maas para falan vermiyor.
anneme gecen gun evlensene yav sıkılmiyomusun dedim de,kizim sen salakmisin o kadar maasi birakip elin adaminin asgari ucret emeklisinemi kalayim dedi banasende haklisin dost hayati yasa ozaman yalniz kalmazsin dedim tühhj rezil dedi suratima kapatti
iyi gecelersaat 1 olmuş kızlar size doyum olmaz ama ben yatayim.
İyi geceler, çok eğlendim sağolunsaat 1 olmuş kızlar size doyum olmaz ama ben yatayim.
benim evde o yaşlıların evi gibi ama.eşim de atmaz kolay kolay maalesef.kadın kocayı ne yapsın hızmet edıcek kocaya..
allah sonumuzu hayır etsın 60 yasından sonra ınsanlar bırseylerını atmaya kıyamıyomus..benım alt komsum evınde cok az esya vardı kıskanırdım..kocası oldu yaslandı annesıde oldu..annesınden kalan esyaların bırazınıda evıne koydu ıkı supurge ıkı tv..bır suru tabak canak
Sağolun sizede tatlı rüylarherkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?