Geçinemeyenler kulübü

çalış para kazan ama sakın emekli olma.eurolar puffff olur yoksaaaa sakınnnn

burda da yarasa yemiyorlardir umarim.
cok merak ediyorum cinden buraya gelince turk mutfagina alismalari uzun surmusmudur.
yada ne dusunmuslerdir
ben uzakten selamlaşma dışında bunlarla biraraya gelmedim ama eşim yemeğe çok çıktı.normal et restorantlarına gittiler hep.suji falan teklif eden de olmadı

çalış para kazan ama sakın emekli olma.eurolar puffff olur yoksaaaa sakınnnn
yok o isvicreye bagli olan maas.
isvicre zaten 18 yasini gecmis cocuga egitim yoksa maas para falan vermiyor.
anneme gecen gun evlensene yav sıkılmiyomusun dedim de,kizim sen salakmisin o kadar maasi birakip elin adaminin asgari ucret emeklisinemi kalayim dedi bana sende haklisin dost hayati yasa ozaman yalniz kalmazsin dedim tühhj rezil dedi suratima kapatti

kadın haklı ve akıllı ben olsam asla evlenmezdim.3 kuruşa don mu yıkayacak? euro yakında çoşar virüs olmasa turlara katılır gezerdim ben olsam yaşıtım kadınlarla

kadın haklı ve akıllı ben olsam asla evlenmezdim.3 kuruşa don mu yıkayacak? euro yakında çoşar virüs olmasa turlara katılır gezerdim ben olsam yaşıtım kadınlarla
ne gezmesi ya kadin hala derdi 3 kurus kenara atiyim kefen param kalmadi diyo bugun bana
ye ic gez keyfine bak, napacan daha neyi atiyosun arkaya yeter birazda herkes kendi yapsin diyorum.
birde zaten abiminde benimde kendi evlerimiz var e kendide yapti biraz.
napacaksin bizi bak keyfine dimi.
ama yok bir akrabamizin gecen apandisti patlamista mecbur bir yerde ameliyat olmusta 20.000 lira odemis de.
para lazim olursa ne yapacakmisiz kadinin derdine bakarmisin

tövbe yarabbim ben olsam ezerdim o paraları.sen denize bari harcat okuluna falan.yoksa tüm akrabalara sponsor olacak annen

tövbe yarabbim ben olsam ezerdim o paraları.sen denize bari harcat okuluna falan.yoksa tüm akrabalara sponsor olacak annen
hayir sponsor olmamis.
bizim apandistimiz patlarsa 20 bini nerden bulurmusuz ona bisey olursa
ezdirmiyorda ayrica ev alacaz
parayi veriyor ama ev almazsaniz harcayamazsiniz illa ev alacaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…