- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.141
virus vardir at atonline derse şükret.ben aylardır çinlilerle aynı evde yaşıyorum bıktımmmm online toplantılarındann.hediye olarak da dandik duvar saati ve ajanda gönderdiler onları çekmeme karşılık pehhhhh
çinliler türkiyede yaşıyor ama.ülkelerine gidemiyorlar çin bile almıyor bunlarıvirus vardir at at
çalış para kazan ama sakın emekli olma.eurolar puffff olur yoksaaaa sakınnnnbenim annem de hep bu mantikla calisti ben yiyemezsem sen yersin yarin obur gun bisey olur bir guvencen olur diye.
simdi bosansam babamin buradaki maasini aliyorum, e bende calismisim kizim olursa benden maasini alir en azindan ilerde diye.
babasi calisiyor bisey olursa maasimi alirsiniz diye.
annem cocuklarima bir ev kalsin hic degilse diye gitmis yememis icmemis ev almis, simdi ben yemedim icmedim ev aliyorum kizima kalsin diye
bir ev benden bir evde baba tarafiyla benim annem tarafimdan kalsa 2 ev en az.
yarin oda calisayimda kizima maasim kalsin diyecek
saçma sapan bir döngü yahu.
valla bubi tuzagi ya bu iş.
herkes anadan babadan guvencede ama herkes cocugunu guvene almak icin calismaya devam etmek zorunda
burda da yarasa yemiyorlardir umarim.çinliler türkiyede yaşıyor ama.ülkelerine gidemiyorlar çin bile almıyor bunları
İtalyan filan olsaydı ben alırdımçinliler türkiyede yaşıyor ama.ülkelerine gidemiyorlar çin bile almıyor bunları
Tavuk ve balık sevdiklerini okumuştumburda da yarasa yemiyorlardir umarim.
cok merak ediyorum cinden buraya gelince turk mutfagina alismalari uzun surmusmudur.
yada ne dusunmuslerdir
ben uzakten selamlaşma dışında bunlarla biraraya gelmedim ama eşim yemeğe çok çıktı.normal et restorantlarına gittiler hep.suji falan teklif eden de olmadıburda da yarasa yemiyorlardir umarim.
cok merak ediyorum cinden buraya gelince turk mutfagina alismalari uzun surmusmudur.
yada ne dusunmuslerdir
evlenmek için mi?İtalyan filan olsaydı ben alırdım
yok o isvicreye bagli olan maas.çalış para kazan ama sakın emekli olma.eurolar puffff olur yoksaaaa sakınnnn
Hııı tabii tabi, pul koleksiyonu göstereyim önceevlenmek için mi?
b.k yesinler tövbe ya yarasa nedir ya allah askina tavuk yiyin balik yiyin.Tavuk ve balık sevdiklerini okumuştum
kadın haklı ve akıllı ben olsam asla evlenmezdim.3 kuruşa don mu yıkayacak?yok o isvicreye bagli olan maas.
isvicre zaten 18 yasini gecmis cocuga egitim yoksa maas para falan vermiyor.
anneme gecen gun evlensene yav sıkılmiyomusun dedim de,kizim sen salakmisin o kadar maasi birakip elin adaminin asgari ucret emeklisinemi kalayim dedi banasende haklisin dost hayati yasa ozaman yalniz kalmazsin dedim tühhj rezil dedi suratima kapatti
Yemek yapmasını bilen benimonu bende alirdim
aklıma çiftlikbank tosun geldi gece gece.şimdi o paracıklarla hangi lüks teknede içkisini yudumlayıp purosunu tüttürüyordur.onu bende alirdim
Adam eşini bile bile bırakıp kaçtı yaaklıma çiftlikbank tosun geldi gece gece.şimdi o paracıklarla hangi lüks teknede içkisini yudumlayıp purosunu tüttürüyordur.
ne gezmesi ya kadin hala derdi 3 kurus kenara atiyim kefen param kalmadi diyo bugun banakadın haklı ve akıllı ben olsam asla evlenmezdim.3 kuruşa don mu yıkayacak?euro yakında çoşar virüs olmasa turlara katılır gezerdim ben olsam yaşıtım kadınlarla
tövbe yarabbim ben olsam ezerdim o paraları.sen denize bari harcat okuluna falan.yoksa tüm akrabalara sponsor olacak annenne gezmesi ya kadin hala derdi 3 kurus kenara atiyim kefen param kalmadi diyo bugun bana
ye ic gez keyfine bak, napacan daha neyi atiyosun arkaya yeter birazda herkes kendi yapsin diyorum.
birde zaten abiminde benimde kendi evlerimiz var e kendide yapti biraz.
napacaksin bizi bak keyfine dimi.
ama yok bir akrabamizin gecen apandisti patlamista mecbur bir yerde ameliyat olmusta 20.000 lira odemis de.
para lazim olursa ne yapacakmisizkadinin derdine bakarmisin
hayir sponsor olmamis.tövbe yarabbim ben olsam ezerdim o paraları.sen denize bari harcat okuluna falan.yoksa tüm akrabalara sponsor olacak annen
Bir an kırmızı tontiş yanaklarını sıkarken düşündüm kendimi midem almadıaklıma çiftlikbank tosun geldi gece gece.şimdi o paracıklarla hangi lüks teknede içkisini yudumlayıp purosunu tüttürüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?