Geçinemeyenler kulübü

Sorma taşınınca her yeri bembeyaz serdim koltuklar halılar bembeyaz onları bende düşünüyorum Bi çocuk olsa içine s.çar diye evde de zaten hep taytla dururum eşofman pantolan hiç giyemem

Aaa tövbe tövbe tektek anlatıyorum bende ya denizzzz birazda güzel şeylerde bahset arkadaşım ya hep mi kötü sarıldığında şöyle Bi anne dediğinde geçmiyo mu bütün yorgunluğun falan öyle derler ya

öğretmen zengin demiyorum film.halk ettiklerinden az aldıklarını gayet iyi biliyorum.ama ilkokul mezunu memur maaşı da almıyorlar yanii.ben defalarca gözümle gördüm maaşlarını beraber çok çektik biliyorum.hele pandemi öncesi kurs ta veriyorlardı haftasonu bazı öğretmenler.şimdi sordum görümcemin kızına tekrar anaokulu öğretmeni 7 civarı alıyormuş aynen dediğim gibi.34 yaşında daha

Cey yazılı beyan var, brüt olarak alacakları daha bu sene 4700 e ulaştı.
Nasıl ya?
Vallahi billahi inanamam, kusura bakma.
Okul öncesi öğretmeni günde zaten yarım çalışıyorlar çoğu, ek dersi yok bir şey yok.

hep soylerim bak bidaha soyluyorum annelik rezillik güzel olan şey evlat
anne demesine gerek yok ki, sabah uyaninca acikmis olup hizli hizli nefes alirlar boyle heyecanlaniyomus gibi dunyalara bedel o nefes.
ayak parmaklarini emerler mesela baskasi yapsa ustune kusarsin ama cocugunun o parmaklarini tek tek yersin.
hele emzirme doneminde acken o memeye saldirmasi sutun kokusunu alinca heyecanlanmasi bunlar paha bicilemez seyler.
biz isin espirisindeyiz

Bana bunlarla gel

Deniz yanlış anlamazsan ikinci çocuğu düşünmüyor musun

Ek derslerle kabul. Mart ve Aralik aylarinda 5 hafta uzerinden hesaplanıyor o zaman daha da bir mümkün tabi buna nöbet, rehberlik ve kulup dahil.
aman banane ya ben işsiz bir kadınımmm .öğretmenlik zor meslek ama.yata yata maaş alıyor diyenlere de ben karşıyım daima.o çocuklar beynini yiyorlar .her tür çocuk var.hepsiyle farklı dilden konuşmak gerekiyor.anlama kapasiteleri olayları yorumlamaları bile farklı

Ya benim en büyük sıpa babasıyla yatmaya alışkın. Her gece. Zamaninda gününü dışarıda geçirirdi yorulurdu.simdi o kadar uzun kalamasak da cikiyoruz dışarı partka oynuyor, geliyoruz. Cok yorulmuyor bence. 2 saatir uyuyamıyor. Babasi gidiyor yine yok. Aglayarak geliyor uyuyamadim diye.

kaç yaşında ?

Yalniz yatamiyorum diyor, ödevlerim bitmedi diyor, seni üzdüysem özür dilerim de deyince benim sinirlerim tepeme çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…